Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Teo, nu are niciun drept sa-ti faca tie copie dupa buletin, ca el nu e 'organ al statului abilitat sa-ti verifice macar actul de identitate'. Eu ii ziceam ca nu umblu cu buletinul la mine si nu-i dadeam nimic, mai ales ca ai si platit produsul!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Sa ai o viata minunata ,Nicole!! Felicitari, Crishtina!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bun venit pe lume, Nicole! Felicitari mami Cristina!

Roxana, multumesc mult de sfat, uite la asta nu ma gandisem ca poate fi si de la sampon/crema, mai nou ma vede cand ma dau cu crema si mereu plange ca vrea si ea, i-am mai pus pe manuta cate putin si poate si-a pus pe fata. O sa fiu atenta de acum. Crema am pus-o doar 3 zile, ca s-au retras binisor bubitele.Dar nu mi-a zis nimeni de Ca, si vad ca e important, este si pentru copii ceva produs? Ma ajuti cu mai multe info? Felicitari prietenei tale, daca a nascut deja!

Vale, sanatate Alexandrei, iar despre slabitul zau ca nu-mi place!

Carpatina, sa spun drept, NU, nu sunt pregatita de renuntarea la pampersul de noapte, de-aia nici nu am intreprins nimic. La mine mai e problema ridicatului acum, nu prea o mai pot ridica pe Sara, si trezitul noaptea ar presupune luat in brate si din astea, inca nu doarme in pat de domnisoara, iar cel de bbe e jos-jos, un chin pt burta mea. Asa ca ma pastrez pentru mai tarziu. Credeam ca ai fost tu mai harnica.

Sabina, ce mult mi-a placut cum ai povestit de Gheo! Sa stii ca exact asa a fost si Sara, cand a pronuntat ceva, a fost perfect correct. Sunt ei mai perfectionisti!Auzi la el, indragostit....

ERina, m-am amuzat imaginandu-mi copiii japonezi si sfoara cu inele. Uite asta e o tara pe care mi-as dori mult sa o vizitez, mare lucru ca ai avut ocazia asta, cu atat mai mult cu cat a fost si un castig professional.

Teo, eu asa prostie nu am auzit veci, inteleg ca a trebuit sa platesti produsul, dar copia dupa buletin e peste puterile mele de intelegere! Si noi mai recurgem la variante din astea, bine ca ne-ai atentionat!

Altfel, bine noi, Sara nu a avut niciun effect de pe urma vaccinului, dar ea, in general nu a facut febra la nici unul. Eu sunt increzatoare ca am luat decizia buna si nu am nicio teama.Vreau sa-i fac si Prevenarul odata cu reinceperea colectivitatii.
Altfel bine, a venit buni 2 de la Deva si Sara a fost tare fericita.
Eu cam am de lucrua zi asa ca mai rarut...

Va pup o zi frumoasa! Mi-e sufletul asa de trist pt Simona!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Simona, condoleante!Dumnezeu sa-l ierte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Dragelor,eu i-am facut Varilixul lui Mihnea,prin septembrie cred!Nu a avut nicio reactie adversa.Eu am facut varicela in clasa a XI,a fost groaznic
I-am facut si Prevenarul(in 3 doze chiar) si s-a comportat excelent.
Nu stiu daca sa facem Havrixul,inca ma mai gandesc.

Teo, noua ni s-a recomandat sa facem Havrix-ul la intrarea in colectivitate. Deci Alexandra l-a facut la inceperea gradinitei si l-a repetat la 9 luni dupa primul vaccin. Lui Andrei il voi face in septembrie anul viitor. Sora mea a facut hepatita A la doar 5 ani si a fost foarte urat. Desi a fost descoperita la timp, a fost un chin pentru ea sa tina regim, mai ales ca era si vara. Dupa aceea a ramas cu o sensibilitate accentuata pana in prezent. In concluzie eu sunt pro Havrix.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Simona, condoleante!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Bun venit pe lume, Nicole! Sa ai o viata minunata! Felicitari, Crishtina! Refacere rapida si acomodare usoara familiei fericite!

Mesajul de la Crishtina spune ca azi, 18.11.2009, la ora 2:32, s-a nascut Nicole, are 3,625 kg si sunt amandoua bine.
Ne bucuram pentru ele si le asteptam cat de curand alaturi de noi!

Bine ai venit, Nicole!!!!
Felicitari Cristina!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

fetelor, aseara s-a stins tata .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Oh Doamne, Simona... Cred ca ai sufletul.

Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace.
Sincere condoleante intregii familii.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Bun venit pe lume, Nicole! Sa ai o viata minunata! Felicitari, Crishtina! Refacere rapida si acomodare usoara familiei fericite!

Mesajul de la Crishtina spune ca azi, 18.11.2009, la ora 2:32, s-a nascut Nicole, are 3,625 kg si sunt amandoua bine.
Ne bucuram pentru ele si le asteptam cat de curand alaturi de noi!

Bun venit pe lume Nicole!!! Felicitari si refacere usoara Christina!!! Felicitari tati si fratior dulce!!!

22+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
.Ma duce la o casa goala,o platesc,si dau sa plec,dar cica sa-i dau buletinul sa-mi faca o copie.Incep sa ma caciulesc cu el pe-acolo,ca ce legatura are,dar nu si nu,ca asta-i procedura''
Asa ca:aviz celor ce mai procedeaza asa,cu copiii,sa nu patiti ca mine
De ce mi-au luat copie dupa buletin?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Buna Teodora! si mie mi se pare un abuz mai alesca cu CNP-ul si adresa poti sa te legitimezi telefonic (la banca spre exemplu) si poti sa faci multe alte demersuri oficiale.

Pe de alta parte si noi am patit la fel acum doua seri cind am facut un bon de retur la Peek@Chloppenburg (un cadou care nu s-a potrivit) si ne-au trecut CNP-ul pe bon. Cica sa nu vina adevaratul cumparator si sa spuna ca era articolul lui.

E o procedura idioata, oricum in alta situatie nu trebuie sa acceptam sa dam datele.

Si eu am platit la C@A o bratara pe carea rupt-o Daria.

22+ cu David

Mergi la inceput