Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Neata! dau cafele!
Celia, la multi ani tie si sotului si sa sarbatoriti in perfecta stare de sanatate!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Cafea pentru cine doreste

La multi ani Celia!Multa sanatate,noroc si numai bucurii! La multi ani si sotului!

Multa sanatate bolnaviorilor!

PS Miru ma vede ca butonez si zice 'trimiti sms-uri'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, multumesc pt gandurile bune si pt incurajari. O sa vorbesc maine mai pe indelete cu ea si stiu sigur ca o sa fie bine!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

valentina, offf, daca nu e una, e alta :( Multa sanatate Alexandrei si tin pumnii sa reusiti sa descoperiti cauza starii ei apatice. Si tu sa te ingrijesti de tine mai mult!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Adi, testul de sange al prietenei nu spune nimic. Cred ca iti aduci aminte ce am patit si eu, si uite ce baiat frumos si sanatos am (ma rog, acum e racit , dar n use pune). Amnio nu e o tragedie sincer, si daca as mai face un copil cred ca as face amnio fara sa clipesc. Da-i exemplul meu. Am avut 5 teste: 3 proaste si 2 bune. 4 din 5 au fost facute in aceeasi zi. Pliul nucal la 5 eco diferite oscila intre 2 cm si 4 cm, ultimul in zona de risc absolut. Sunt sigura ca e bine si la ea, dar paza buna trece primejdia rea, sa faca si amnio si sa aiba incredere ca fi bine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Rox, multumesc pt detalii. Stiu ce griji si stresuri ai avut cu analizele proaste, dar nu mai tineam minte toate particularitatile.

Multa sanatate puiutilor, ca vad ca si voi o trageti din greu.

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!
Sabina, Danuta multumim pentru cafele. Merg si eu sa fac una ca am ramas fara capuccino.

Danuta ce dulce e Miruna si vorbareataaa. Ati scapat de suzi?

Valentina ce bine ca ati rezolvat repede ieri. Sigur va veti lamuri dupa investigatiile ulterioare.

Roxana, super ca sunt mai bine copiii. Am vazut ca si la ati puiuti s-au produs episoade de febra scurte si misterioase. Groaznice cozile de la urgente, Doamne ajuta si fereste-ne!!!

Yaia trebuie sa fie tare dragalas Tudor mergind in sir indian. Asa am vazut si noi citiva copilasi, se intorceau din parc. mai si cintau My name is not Luca, My name is...
In Japonia ii insira pe o sfoara care avea niste inele de care se tinea fiecare dintre ei.

Azi e mai uscat si la noi,iesim in parc...
Am auzit ca au schimbat toate locurile de joaca. Revin dupa-amiaza cu poze!!!

Ana si eu ma intrebasem la fel cite frunze incap in husa de la camera photo...Cit despre smotru stiu ca exagerez dar e pentru siguranta Dariei. E praf mult, mai scapa si incaltata-nu am nici un covor si toata ziua e intinsa pe jos...
Azi e zi de relash!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Andreea_Ago, sunteti in listute. As mai avea nevoie de unele date pt. Eva pt. prima pagina: o mai cheama si Maria sau am visat eu azi noapte? Daca vrei, poti sa ne spui tot pt. listuta: sapt, ora, gr, cm, apgar si daca a fost nascuta natural sau prin cezariana. Pe Erika o cheama doar Erika sau mai are si ea inca un nume?
Datele nu sunt obligatorii, doar daca vrei sa completam listuta. Multumim!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, e tare haios un caleidoscop. A primit si Alex unul, Andrei insa il punea invers la ochi si i-a ros la greu marginile.

Al nostru e din tabla, doar capatul cu chestii colorate e inchis cu un capac de plastic...in rest, poate sa roada la el cat pofteste, dar el a trecut de perioada rozatoare...sper eu!

Sanatate, sper ca febra a disparut si merge tratamentul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Alexandra insa nu arata deloc bine...

Sa-i dati de capat si sa nu fie nimic! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Yaia, felicitari pentru caruciorul roz! Noi le-am facut Varilix-ul la ambii copii.Totul a mers bine, nu au avut reactii negative. Intr-adevar este vaccinul contra varsatului de vant. Ori nu mai face boala,ori o face dar intr-o forma foarte usoara! Noua medicul de familie nu ne-a spus de nici un efect secundar.

Multumesc mult si pentru urare, si pentru info. M-am decis sa stau linistita deocamdata cu vaccinul, ca nu am voie sa vin in contact cu persoanele cu varicela si daca o face ca uramre a vaccinului...Statistic, cica apare cu precardere intre februarie-aprilie, la copii intre 5-9 ani. Poate avem noroc si respectam statisticile. Nici nu ma asteptam sa-ti spuna medicul de familie de efectele secundare.

Mergi la inceput