Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)
Raspunsuri - Pagina 11
papanash spune:
fetelor, aseara s-a stins tata .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Roxana_G spune:
Intru intr-un meeting acusica, dar pe scurt suntem mai bine. Nu mai e febra si copiii tusesc mai putin. Andrei a tusit rau la trezire, acum cica e bine. Sa vedem cum va evolua. Ciudata rau febra aia, sper sa nu mai apara.
Munca e destula si azi. Dar ieri nu am stat la munca (aviz Sabina) pana la 9, dar eu fac mult pe drum si am mai stat o ora la Ikea sa rezolv cu niste blaturi pe care mi le dau deja montate.
Va pupic.
PS Yaia, nici Andrei nu prea roade lucruri, dar caleidoscopul ala a avut mare succes la ros si il primisera in august.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui slippers76
Nu se poate "aranja" o musca? E drept ca n-ai fi tocmai invizibila |
E prea complicat...poate ma furisez eu sa-i pandesc putin...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: | ||||||
Ba parol ca eu am zona zoster de ceva ani si varicela n-am servit. Varicela da imunitate la varicela, nu la zona zoster, iar zona zoster nu e musai si inevitabil legata de varicela. Eu am citit o gramada legat de varilrix cand m-am hotarat ca Miru n-o sa-l incaseze am dedus din ce am citit ca incidenta zonei zoster si a unor complicatii la nivel ganglionar si sistem limfatic e mai mare in cazul celor vaccinati decat in cazul celor care fac varicela si gata. Acum trebuie vazut si care e incidenta varicelei pe la voi. Ca la noi sunt epidemii anuale. E destul de greu sa scapi. Si majoritatea copiilor vaccinati pe care ii cunosc au facut varicela, unii in forme destul de urate. Miruna a facut o forma usoara. Si daca tu ai facut varicela si bebelina va fi alaptata, va fi imuna pana spre sase luni la varicela. Dupa sase luni nici nu mai e asa o problema. Oricum, toate argumentele mele sunt zero. Voi trebuie sa hotarati si sa va cantariti pro si contra argumentele. ![]() |
Eu gasii asa de zona zoster: e acelasi virus ce provoaca varicela care sta latent in celula nervoasa si zona zoster apare la adulti cand dihania se 'trezeste'. Nu conteaza daca ai capatat imunitatea la varicela facand boala sau prin vaccin.
Oricum, m-am hotarat sa nu i-l fac acum, cu mine cu burta la gura!
Sabina spune:
Simona 
Dumnezeu sa-l odihneasca, iar voua va doresc multa putere sa treceti prin acest moment teribil cu cat mai multa seninatate.
Condoleante.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Maine dimineata trebuia sa fiu la spital, naste cea mai buna prietena a mea, insa din pricina carantinei se pare ca nu am nici o sansa sa ii vad pe ea si pe bebe. Sunt tare emotionata si agitata, mai ceva ca atunci cand am nascut eu. |
Sper ca a nascut cu bine si bebe doarme deja linistit in brate la mama lui (sau si mai bine, in cos)!
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui papanash fetelor, aseara s-a stins tata . ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Ai grija de tine!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Gabriela77 spune:
| Citat: | ||||||
Ba parol ca eu am zona zoster de ceva ani si varicela n-am servit. Varicela da imunitate la varicela, nu la zona zoster, iar zona zoster nu e musai si inevitabil legata de varicela. Eu am citit o gramada legat de varilrix cand m-am hotarat ca Miru n-o sa-l incaseze am dedus din ce am citit ca incidenta zonei zoster si a unor complicatii la nivel ganglionar si sistem limfatic e mai mare in cazul celor vaccinati decat in cazul celor care fac varicela si gata. Acum trebuie vazut si care e incidenta varicelei pe la voi. Ca la noi sunt epidemii anuale. E destul de greu sa scapi. Si majoritatea copiilor vaccinati pe care ii cunosc au facut varicela, unii in forme destul de urate. Miruna a facut o forma usoara. Si daca tu ai facut varicela si bebelina va fi alaptata, va fi imuna pana spre sase luni la varicela. Dupa sase luni nici nu mai e asa o problema. Oricum, toate argumentele mele sunt zero. Voi trebuie sa hotarati si sa va cantariti pro si contra argumentele. ![]() Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Ana, din pacate, nici asta nu e asa intotdeauna. Sora mea facuse varicela, si cea mica era alaptata, nu avea decat 1 saptamana de viata si a facut varicela de la surioara ei. So....
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui papanash fetelor, aseara s-a stins tata . ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Dumnezeu sa-l odihneasca... Putere multa voua

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Gabriela77 spune:
Simona, suntem alaturi de tine! Multa putere! Condoleante!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +
http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/