Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fetelor, aseara s-a stins tata .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Intru intr-un meeting acusica, dar pe scurt suntem mai bine. Nu mai e febra si copiii tusesc mai putin. Andrei a tusit rau la trezire, acum cica e bine. Sa vedem cum va evolua. Ciudata rau febra aia, sper sa nu mai apara.

Munca e destula si azi. Dar ieri nu am stat la munca (aviz Sabina) pana la 9, dar eu fac mult pe drum si am mai stat o ora la Ikea sa rezolv cu niste blaturi pe care mi le dau deja montate.

Va pupic.

PS Yaia, nici Andrei nu prea roade lucruri, dar caleidoscopul ala a avut mare succes la ros si il primisera in august.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, la voi toate bune?

toate bune, multumim de intrebare...luam proportii, in rest totul bine.
Joi are Tudor excursie la teatrul de papusi...el nu-si da seama, dar eu sunt mai entuziasmata decat el si as vrea sa fiu o musca sa-i vad reactia, ca merg cu autobozul pana acolo, unul din preferatele lui! Iar la intoarcere merg pe jos, nu e asa mult...si ii aseaza 2 cate 2...toti pitici pana in 3 ani!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Nu se poate "aranja" o musca? E drept ca n-ai fi tocmai invizibila Sau macar o filmare?

E prea complicat...poate ma furisez eu sa-i pandesc putin...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Erina, bine ca e totul in regula, anemia se rezolva ea!

Yaia, da, Varilixul e impotriva varicelei, eu ar fi trebuit sa il fac mai demult, dar am renuntat, acum insa nu vreau nici eu sa risc cu bebelina. Mai tare m-au bulversat vestile cu nepotica mea, Alessia, care a facut varicela la nici o saptamana de viata, de la surioara mai mare, acum a recidiviat in zona zoster, tare m-au necajit vestile astea! In plus, de maine vine mama la noi si mama a intrat in contact cu ea, asa ca am zis ca cel mai bine sa facem azi vaccinul sa scapam de un stres.

va pup, fugim la vaccin, sper sa fie totul bine!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Problema asta cu Varilrix-ul e destul de spinoasa. Nu da imunitate sigura (stiu N cazuri de infectii dupa vaccin) si are efecte secundare pe termen lung, cel mai frecvent zona zoster. Singura imunitate garantata e cea data de varicela insasi. Eu nu m-am vaccinat si nu mi-am vaccinat nici copiii. E un risc pe care mi l-am asumat. Miruna a facut varicela la 3 ani si Vlad probabil o va face in curand.

Nope! Eu am facut varicela cand eram mica si anul trecut...sau la inceputul acestui an...surpriza: zona zoster! Deci varicela insasi nu e imunitate garantata, la mine nu a fost. Ma gandesc numai sa nu faca Tudor varicela si cel mic sa ia de la el cand e pre mic si e mai greu cu bolile...dar nici eu acum, insarcinata, nu as vrea sa faca Tudor varicela ca rezultata al vaccinului, mai ales ca am avut zona zoster si nu o vreau cu burta mare...off...greu cu probleme astea!

Ba parol ca eu am zona zoster de ceva ani si varicela n-am servit. Varicela da imunitate la varicela, nu la zona zoster, iar zona zoster nu e musai si inevitabil legata de varicela. Eu am citit o gramada legat de varilrix cand m-am hotarat ca Miru n-o sa-l incaseze am dedus din ce am citit ca incidenta zonei zoster si a unor complicatii la nivel ganglionar si sistem limfatic e mai mare in cazul celor vaccinati decat in cazul celor care fac varicela si gata. Acum trebuie vazut si care e incidenta varicelei pe la voi. Ca la noi sunt epidemii anuale. E destul de greu sa scapi. Si majoritatea copiilor vaccinati pe care ii cunosc au facut varicela, unii in forme destul de urate. Miruna a facut o forma usoara. Si daca tu ai facut varicela si bebelina va fi alaptata, va fi imuna pana spre sase luni la varicela. Dupa sase luni nici nu mai e asa o problema. Oricum, toate argumentele mele sunt zero. Voi trebuie sa hotarati si sa va cantariti pro si contra argumentele.

Eu gasii asa de zona zoster: e acelasi virus ce provoaca varicela care sta latent in celula nervoasa si zona zoster apare la adulti cand dihania se 'trezeste'. Nu conteaza daca ai capatat imunitatea la varicela facand boala sau prin vaccin.
Oricum, m-am hotarat sa nu i-l fac acum, cu mine cu burta la gura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Simona
Dumnezeu sa-l odihneasca, iar voua va doresc multa putere sa treceti prin acest moment teribil cu cat mai multa seninatate.

Condoleante.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Maine dimineata trebuia sa fiu la spital, naste cea mai buna prietena a mea, insa din pricina carantinei se pare ca nu am nici o sansa sa ii vad pe ea si pe bebe. Sunt tare emotionata si agitata, mai ceva ca atunci cand am nascut eu.

Sper ca a nascut cu bine si bebe doarme deja linistit in brate la mama lui (sau si mai bine, in cos)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Ai grija de tine!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Erina, bine ca e totul in regula, anemia se rezolva ea!

Yaia, da, Varilixul e impotriva varicelei, eu ar fi trebuit sa il fac mai demult, dar am renuntat, acum insa nu vreau nici eu sa risc cu bebelina. Mai tare m-au bulversat vestile cu nepotica mea, Alessia, care a facut varicela la nici o saptamana de viata, de la surioara mai mare, acum a recidiviat in zona zoster, tare m-au necajit vestile astea! In plus, de maine vine mama la noi si mama a intrat in contact cu ea, asa ca am zis ca cel mai bine sa facem azi vaccinul sa scapam de un stres.

va pup, fugim la vaccin, sper sa fie totul bine!

Problema asta cu Varilrix-ul e destul de spinoasa. Nu da imunitate sigura (stiu N cazuri de infectii dupa vaccin) si are efecte secundare pe termen lung, cel mai frecvent zona zoster. Singura imunitate garantata e cea data de varicela insasi. Eu nu m-am vaccinat si nu mi-am vaccinat nici copiii. E un risc pe care mi l-am asumat. Miruna a facut varicela la 3 ani si Vlad probabil o va face in curand.

Nope! Eu am facut varicela cand eram mica si anul trecut...sau la inceputul acestui an...surpriza: zona zoster! Deci varicela insasi nu e imunitate garantata, la mine nu a fost. Ma gandesc numai sa nu faca Tudor varicela si cel mic sa ia de la el cand e pre mic si e mai greu cu bolile...dar nici eu acum, insarcinata, nu as vrea sa faca Tudor varicela ca rezultata al vaccinului, mai ales ca am avut zona zoster si nu o vreau cu burta mare...off...greu cu probleme astea!

Ba parol ca eu am zona zoster de ceva ani si varicela n-am servit. Varicela da imunitate la varicela, nu la zona zoster, iar zona zoster nu e musai si inevitabil legata de varicela. Eu am citit o gramada legat de varilrix cand m-am hotarat ca Miru n-o sa-l incaseze am dedus din ce am citit ca incidenta zonei zoster si a unor complicatii la nivel ganglionar si sistem limfatic e mai mare in cazul celor vaccinati decat in cazul celor care fac varicela si gata. Acum trebuie vazut si care e incidenta varicelei pe la voi. Ca la noi sunt epidemii anuale. E destul de greu sa scapi. Si majoritatea copiilor vaccinati pe care ii cunosc au facut varicela, unii in forme destul de urate. Miruna a facut o forma usoara. Si daca tu ai facut varicela si bebelina va fi alaptata, va fi imuna pana spre sase luni la varicela. Dupa sase luni nici nu mai e asa o problema. Oricum, toate argumentele mele sunt zero. Voi trebuie sa hotarati si sa va cantariti pro si contra argumentele.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Ana, din pacate, nici asta nu e asa intotdeauna. Sora mea facuse varicela, si cea mica era alaptata, nu avea decat 1 saptamana de viata si a facut varicela de la surioara ei. So....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Dumnezeu sa-l odihneasca... Putere multa voua

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Simona, suntem alaturi de tine! Multa putere! Condoleante!

Mergi la inceput