Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
happyjoy spune:
Mamici voua cum v-a iesit colesterolul in trim 2?
La mine e 340 ( riscul incepe de la 240 ) dar ma gandesc ca in sarcina e ok sa fie mai mare... Pana ajung la doctor (saptamana viitoare) vroiam sa stiu daca bag regim sau pot sa mai scap ceva interzis ![]()
Puuuupici pentru toate burticile cu prunci pretiosi 
20+ 
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara intru si eu repede, ca abia ce.am ajuns si am ceva treaba pe aici toate.s bune la eco, bebe e in parametrii, lichidul placenta totul singurul lucru deosebit e la semnatura :))))))) roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Bravo...dar... ce facurati cu Arturo, Arthur si alte variante?
Ce-o fi bebe, sanatos sa fie!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
nibi_niki spune:
dayanara felicitari pentru pereche.
.Mai fetelor dar ce e cu schimbarea asta de carucioare de la o saptamana la alta?mie de la 16 saptamani tot sustine 100% ca e fetita...nu de alta dar am toate hainutele roz pregatite...
23+ 
Rebiana27 spune:
Roxi
felicitari pentru rezultatele la eco si pentru bebitza!! 
La cate rateuri s-au dat de catre doctori in ceea ce priveste sexul copiilor.. eu am decis sa las la semnatura "mami de Luca", asta sigur sunt
... daca e fetita sau nu in burtica nici eu nu mai stiu si prefer sa pun semnatura dupa morfofetala. 
Mami de Luca
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
multumesc fetelor :*
yaia, nici aici nu spune ca e 100%, scrie doar posibil, pt ca se da inscris si nu prea e cine stie ce sexul, mai mult la masuratori se uita ei
la urmatoarea eco prin februarie o sa se vada pt ca atunci se uita si la sex, in caz ca e baiat sa fie in regula, stiu ca asa au facut la ivan
rebiana, da ai dreptate eu insa imi schimb semnatura dupa cum imi zice, ca nu ma afecteaza prea mult ce e si de cate ori se schimba, dar ma amuza rau de tot, cand ieseam din cabinet , ma prapadeam de ras :)))
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
dayanara, da ma inebuniti mai fetelor !!!

Pai eu eram sigura ca nu se poate intampla asa...adica sa spuna ca e fata ...si de fapt sa fie baiat, da se poate...nu s-a vazut bine, o fi fost ceata , etc... Da sa zica baiat si sa fie fata???

adica, unde a disparut domnule ciucurelul?![]()
![]()
![]()
Tu cand ai facut penultima eco, la cate sapt? nu de alta da stiti ca eu as fi vrut fetita
, da la mine zau ca nu se mai schimba ca la 21 sapt se vedea bine ca era "dotat" cu oaresce![]()
![]()
![]()
No... bravo, sa fie sanatoasa , cuminte si frumoasa.

Ivan ce zice, ca doar el stia de fratior, nu?
Vroiam sa mai scriu si celorlalte fete da acum nu-mi mai amintesc ce
revin...
Ioana,
23+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
Rebiana27 spune:
Eu as vrea sa stiu sexul cu exactitate pana sa ajung in ultimele luni de sarcina cand probabil ma voi misca cu macaraua :)) Mi-ar placea sa fac ceva cumparaturi pentru bebe, asa am procedat si la Luca si vreau sa fiu fair-play :)) In caz ca e baiat am ff multe lucruri de la frate-su dar tot as vrea ceva nou, iar de e fetita mi-ar placea sa cumpar ceva fainut pentru iesirea din maternitate si pentru iesitul afara din casa, la plimbare (la Luca m-a luat prin surprindere momentul nasterii si nu m-am ocupat eu intru totul).
Mami de Luca
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andira spune:
Dayanara - ce schimbare!! ![]()
Sa-ti traiasca perechea si sa te bucuri de ei!
Nu stiu de ce am eu insa senzatia ca la urmatoarea eco iti va spune iar ca e baitel
Mi-au facut-o si mie pe Nati la un moment dat baietel, dar o singura data, in rest au fost destul de siguri ca e fetita![]()
Poate ma trezesc la morfo in decembrie ca ii creste si Alexandrei ceva ![]()
Gaby - eu stiam ca B e grupa betivilor, dar acum o fi si AB, nu stiu ![]()
catus76_ro spune:
Salutare dragi burtici!
Rar scriu dar des va citesc!![]()
Eu am fost super racita sapt trecuta, cu nari infundate, cand una,cand alta sau nari uscate, ureche stanga infundata dimineata...chiar si azi-dimineata mai mult decat de obicei. M-am tratat cu osciloccocinum , ceaiuri multe cu miere si lamaie, vit c cu propolis, bioparox (recomandat de dr de fam) si acum in fine a trecut!
La munca ma lupt cu morile de vant si cu institutiile statului care nu respecta legile in vigoare chiar in cadrul lor (ma refer la dreptul unui program de 6 ore pt ca m-am intors mai devreme din concediul de crestere si ingrijire copil)
Cristian a fost doar un pic racit dar a trecut mult mai usor peste neplacerile de rigoare decat noi, parintii.Face progrese mari cu vorbitul si ne uimeste cu noutati in fiecare saptamana! Parca el comunica cu bebe din burtica, amandoi fiind foarte activi la 6-7 dimineata

Felicitari mamicilor care au aflat de bebeii din burtica ca sunt sanatosi si deja s-au hotarat la nume de fetite sau baietei!
Noi maine, cand implinesc 22 de saptamani, vom merge la ecografia morfofetala si vom afla de bebe
...va voi tine la curent![]()
Pupici si sarcini usoare in continuare!
GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de viitor prunc pretios de mar-apr!
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara intru si eu repede, ca abia ce.am ajuns si am ceva treaba pe aici toate.s bune la eco, bebe e in parametrii, lichidul placenta totul singurul lucru deosebit e la semnatura :))))))) roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Dayanara, felicitari pentru printesa!!!Se simte ca esti foarte fericita ca vei avea pereche!!!
superb!!!P.S. Scuze ca te tot botezam Denayra.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
DavidL'amor che move il sole e l'altre stelle