Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Happyjoy - mie mi-a iesit colesterolul 190 la ultimele analize de sarcina.
Intotdeauna l-ai avut asa mare?
Eu stiu ca riscul incepe de la 200 (acolo e mai scazut, intr-adevar), pentru ca ani de zile m-am luptat sa-l scad (il aveam 250-270) si faceam analize la fiecare 6 luni, cand era prea mare.

Intreaba si dr, mie imi pare o valoare cam mare, totusi.

Mananci smantana multa, unt, carne de porc, mezeluri, Almette etc?
Stiu ca poate fi si pe fond de stres, la mine asa era, in parte.

Mergi la inceput

Gina - multa sanatate si sa vii sa ne spui ce carucior ai!
Bafta la morfo!
Cum adica nu respecta legile? Pai, daca ti-ai facut cerere pentru program de 6h, nu te lasa sa pleci dupa astea 6h?

Ma duc sa fac o paine cu ceapa si rozmarin, e premiera, va spun apoi cum a iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Yaia, intradevar uimitoare schimbarile de pronostic la bebelusi.
Si eu stau sa ma gindesc daca nu m-am pripit cu semnatura... La 11 saptamini imi spusese alt medic-probabilitate marefetita-acum ce sa fac sa pun si Astrid la semnatura???!!!

Ioanaa28, multumesc pentru mesajul de ieri. A fost totul bine la consultatie. Abia astept sa merg din nou in ianuarie si sa fie totul ok cu bebelusul.

Nibi_niki si eu zic sa alegi excursia cu avionul! In prima sarcina am calatorit si nu am avut probleme. Acum am un tonus mai scazut si ma tot gindesc la aiureli dar tare as vrea sa plecam si noi de revelion. Dacate simti bine si nu ai avut nici o problema cu sarcina chiar nu sunt contraindicatii!

O seara frumoasa si linsitita va doresc!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Gina bine-ai revenit si bine ca ai scapat de raceala!
La noi in mini-orasel s-au raportat doua cazuri de gripa noua!! M-a apucat ipohondria si m-am "tratat" cu doua kiwi buuuune si mai tarzior sorb ceai de tei cu lamaie din belsug. Avand in vedere ca merg la scoala zilnic si intru in contact cu copii (avem aproape 1000 de elevi in scoala), parinti si colegi... ma gandesc sa fac tot ce pot sa ma protejez impotriva virusului.

Mami de Luca

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira si eu stiu ca B e in ghilimele grupa betivilor, ivan are AB pozitiv si eu A pozitiv aici nu se pune 2 sau 4

lui ivan sincer nici nu.i mai spun ca e fata, nu de alta dar el mereu a sustinut ca e fata si noi mereu il corectam ca e baiat, asa ca o sa.l zapaces de tot :))

erina multumesc

ioana aici la programari normale de ecografii, se fac 3 pe toata sarcina, eu am facut vreo 13 dar restul la urgenta nu se spune decat daca e bine sau daca e rau ceva, si problema urgenta pt care se presupune ca vii, daca s.ar spune si altceva ar veni toate si urgentele adevarate ar astepta pt ca altele sa afle sexul
asa , sa revin, mie la prima eco pe la 12-13 saptamani mi.au zis ca e baiat dar mi.a zis pt ca asa a vrut ea, nu mi.a dat in scris nimic, pt ca la prima eco nu se spune sexul, azi a scris pe foaie ca e fata :)

vladi am murit de ras , da asa toti noi nascutii sunt si ei mai cu bubite, mai negriciosi si pletosi sau rosii sau roz
eu stiind asta si am vazut cativa cu pete cu cosuri plini , mereu imi puneam sotul in garda si.i spuneam ca va fi cu bube si zbarcit
si culmea ca era atat de alb ca pe moment mi.a fost frica sa ma uit la el, avea par mult si negru, acum s.a facut saten, dar in rest nici.o pata nimic, am sa pun poze mai tarziu din prima zi de nastere

denisa si mie cand mi.a zis sa.mi clatesc cu sare am zis ca nu se poate ca o sa mor, dar nu m.a durut deloc si e foarte bun dezinfectant si m.a si calmat :)

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

Mamici voua cum v-a iesit colesterolul in trim 2?
La mine e 340 ( riscul incepe de la 240 ) dar ma gandesc ca in sarcina e ok sa fie mai mare... Pana ajung la doctor (saptamana viitoare) vroiam sa stiu daca bag regim sau pot sa mai scap ceva interzis

Puuuupici pentru toate burticile cu prunci pretiosi

20+

happy, chiar azi mi.au dat si rezultatele unor analize printre care si colesterol, insa nu.ti dau valori pt ca aici se calculeaza diferit, doar sa.ti spun ca si la mine e foarte putin marit, dar nu mult si doctorul a spus ca toate.s bune deci si colesterolul

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Stati ca m-am intors din drum

Rebiana
- ce cauti la scoala zilnic?? Ar trebui sa stai zilnic in pat!
Serios, nu ti-a spus dr sa te menajezi? Stiu ca sunt mamici care si-au reluat viata normala dupa cerclaj, dar daca mai trebuie sa stai si in picioare cel putin 4h / zi, nu e un efort prea mare pt tine?
Si acum daca aveti si cazuri de gripa...
Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Roxi baga aici reteta suna bine dar la ce-mi imaginez eu e paine prajita cu ceapa calita pusa deasupra. Rozmarinul e pt gust... Neuron de femeie gravi si cu pofte... Sa zici cum faci!
Uitasem sa-ti spun ca e f fain prenumele fetitei

Mami de Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira
Rebiana - ce cauti la scoala zilnic?? Ar trebui sa stai zilnic in pat!
Serios, nu ti-a spus dr sa te menajezi? Stiu ca sunt mamici care si-au reluat viata normala dupa cerclaj, dar daca mai trebuie sa stai si in picioare cel putin 4h / zi, nu e un efort prea mare pt tine?
Si acum daca aveti si cazuri de gripa...
Ai grija de tine!

Ma intreb si eu zilnic asta! De ce nu stau acasa.. ehhh vin eu cu motive si pro si contra. Doctorita mi-a recomandat sa-mi reiau activitatile si eu, docila (a mi se vedea cerculetul deasupra capului ) am ascultat-o... dar daca ma "supar" pe bune imi iau medical si stau linistita. pentru tine si printese!
Vladi pune o pozica cat de mica cu Vladimir-mon amour ca mi-am facut eu o impresie despre dragul de el si tare as vrea sa vad ca am dreptate Cat despre bebelusi...... nu pot sa-ti dau (sa va dau, ca mai sunt fete cu aceeasi opinie) dreptate pentru ca eu-s genul topita dupa copiii nou-nascut si-i sorb din priviri! Eu nu vad nimic urat sau imperfect la ei. Ma topesc!!
Nibi iti zic "Calatorie placuta" inca de pe acum ca sa nu te razgandesti! As pleca si euuuuu DAR stau acasa! Banuiesc ca vei opta pt a merge cu avionul si ca vei face multe poze sa ne oftici

Mami de Luca

Mergi la inceput

... ca sa pun monopol pe pagina, nu de alta....
A-propos de cum arata bebelusii dupa nastere si de reactia celor apropiati ce-i vad, dupa ce l-a vazut prima data pe Luca, sotul din dotare ametit de fericire cum era, la intrebarea mea: "E frumusel, asa-i! Cu cine seamana?" el, dragul, imi raspunde senin si euforic: "Cu Jackie Chan"

Mami de Luca

Mergi la inceput