Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Draga Andira,
Am facut cerere, mi-au refuzat-o in baza ordonantei de urgenta 96/2003 dar m-a sfatuit sa ma adresez si biroului juridic al institutiei ( Universitatea Bucuresti), ceea ce am facut si...surpriza...mi-au dat o lista cu alte legi pe care le respecta in privinta asta....deci tot eu am dreptate si birourile de specialitate( biroul resurse umane)nu colaboreaza intre ele in cadrul aceleiasi institutii!
Acum trebuie sa ma duc si "sa o iau de manuta" pe dna director de la personal sa merg cu dumneaei la juridic, la colegii ei, sa se "updateze" in privinta legislatiei pe care ar trebui sa o respecte!( nu sunt singura in aceasta situatie, unei colege i-au anulat decizia data invocand o eroare...de fapt eroarea e tot la ei din necunoastere)

GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de viitor prunc pretios de mar-apr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

... ca sa pun monopol pe pagina, nu de alta....
A-propos de cum arata bebelusii dupa nastere si de reactia celor apropiati ce-i vad, dupa ce l-a vazut prima data pe Luca, sotul din dotare ametit de fericire cum era, la intrebarea mea: "E frumusel, asa-i! Cu cine seamana?" el, dragul, imi raspunde senin si euforic: "Cu Jackie Chan"

Mami de Luca

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Rebiana esti mortala!!!

Vladimirescu mi-a placut mult cum l-ai descris pe baietelul tau! De la cine mosteneste ochii verzi? Mi-as fi dorit si eu sa ma mosteneasca Daria pe mine dar ea are ochii albastri, sotul ii are caprui-chihlimbarii.

Si eu sunt o romantica absoluta, toti bebelusii mi se par minunati. Cind mi-au intins-o pe Daria sa o sarut asta am spus: E frumoasa!!!

Va pun un link cu Daria, aniversarile primului an: http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=b1292d06.pbw

Acum are 2 ani si doua luni: http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP7710.jpg

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

... ca sa pun monopol pe pagina, nu de alta....
A-propos de cum arata bebelusii dupa nastere si de reactia celor apropiati ce-i vad, dupa ce l-a vazut prima data pe Luca, sotul din dotare ametit de fericire cum era, la intrebarea mea: "E frumusel, asa-i! Cu cine seamana?" el, dragul, imi raspunde senin si euforic: "Cu Jackie Chan"

Mami de Luca

rebiana despre ce reteta ma intrebai ca eu habar n.am, am vazut asa cu coada ochiului ca ziceai de reteta, dar cum eu peste posturile cu mancare sar pt c ami.e frica sa nu ma ia vreo pofta...

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

intru si eu repede, ca abia ce.am ajuns si am ceva treaba pe aici
toate.s bune la eco, bebe e in parametrii, lichidul placenta totul
singurul lucru deosebit e la semnatura :)))))))

POZE

roxana dupa bebeEric al denisei si arthur a ramas fara putzulica , o sa fie grozav pt voi, o sa aveti pereche, felicitari

POZE

24+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Rebiana bien c anu a zis ca seamana cu postasul..ca atunci era mai rau

Mie dr nu a vrut sa imi zica ce e bebele pana la 17 sapt, tocmai ca sa nu avem surprize. Atunci m-am cam suparat ca nu vroia sa zica nimic, dar acum dupa cate modificari de carucioare vad, incep sa ii dau dreptate

Erina ce bebe frumos a fost Daria ta, ce Alba ca Zapada era si ce domnisorica frumoasa e acum. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

i-am zis sotului ca se schimba carucioarele albastre in carucioare roz pe aici, si el ma intreaba cu niste ochi mari: "cate saptamani aveau fetele, si prima data la 4D le-a zis ca e baietel?", era cam fastacit si incurcat, cred ca s-a o obisnuit prea mult cu ideea de tati de baietel si acum nu stiu cum ar reactiona la o schimbare de carucior pt baietelul nostru.

POZE

24+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxi ziceai despre o paine cu ceapa si rozmarin! Despre asta vreau detalii
Eu am pus la cuptor crap cu rosii si usturoi... miroase de pici!!

Mami de Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii
Rebiana bien c anu a zis ca seamana cu postasul..ca atunci era mai rau

sper sa nu-i dea vreo idee de data asta!
Erina Daria e un bulgare de aur; ma topesc pozele cu ea!

Mami de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana zau ca nu stiu ce e aia rozmarin, adica imi suna cunoscut da cum le am eu cu gatitul asa ceva n.a trecut prin mainile mele :)))

andra

POZE

Mergi la inceput

Roxi draga de Andira gatea ceva cu paine, ceapa si rozmarin! Off.. nu mai incape indoiala ca neuronul ma lasa!!!

Mami de Luca

Mergi la inceput