Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
catus76_ro spune:
Draga Andira,
Am facut cerere, mi-au refuzat-o in baza ordonantei de urgenta 96/2003 dar m-a sfatuit sa ma adresez si biroului juridic al institutiei ( Universitatea Bucuresti), ceea ce am facut si...surpriza...mi-au dat o lista cu alte legi pe care le respecta in privinta asta....deci tot eu am dreptate si birourile de specialitate( biroul resurse umane)nu colaboreaza intre ele in cadrul aceleiasi institutii
!
Acum trebuie sa ma duc si "sa o iau de manuta" pe dna director de la personal sa merg cu dumneaei la juridic, la colegii ei, sa se "updateze" in privinta legislatiei pe care ar trebui sa o respecte!
( nu sunt singura in aceasta situatie, unei colege i-au anulat decizia data invocand o eroare...de fapt eroarea e tot la ei din necunoastere)
GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de viitor prunc pretios de mar-apr!
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 ... ca sa pun monopol pe pagina, nu de alta.... A-propos de cum arata bebelusii dupa nastere si de reactia celor apropiati ce-i vad, dupa ce l-a vazut prima data pe Luca, sotul din dotare ametit de fericire cum era, la intrebarea mea: "E frumusel, asa-i! Cu cine seamana?" el, dragul, imi raspunde senin si euforic: "Cu Jackie Chan" ![]() ![]() ![]() Mami de Luca I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Rebiana esti mortala!!!
Vladimirescu mi-a placut mult cum l-ai descris pe baietelul tau! De la cine mosteneste ochii verzi? Mi-as fi dorit si eu sa ma mosteneasca Daria pe mine dar ea are ochii albastri, sotul ii are caprui-chihlimbarii.
Si eu sunt o romantica absoluta, toti bebelusii mi se par minunati. Cind mi-au intins-o pe Daria sa o sarut asta am spus: E frumoasa!!!
Va pun un link cu Daria, aniversarile primului an: http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=b1292d06.pbw
Acum are 2 ani si doua luni: http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP7710.jpg
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
DavidL'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 ... ca sa pun monopol pe pagina, nu de alta.... A-propos de cum arata bebelusii dupa nastere si de reactia celor apropiati ce-i vad, dupa ce l-a vazut prima data pe Luca, sotul din dotare ametit de fericire cum era, la intrebarea mea: "E frumusel, asa-i! Cu cine seamana?" el, dragul, imi raspunde senin si euforic: "Cu Jackie Chan" ![]() ![]() ![]() Mami de Luca I can't fake with dignity so i'll not try!! |

rebiana despre ce reteta ma intrebai ca eu habar n.am, am vazut asa cu coada ochiului ca ziceai de reteta, dar cum eu peste posturile cu mancare sar pt c ami.e frica sa nu ma ia vreo pofta...
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
andra_s spune:
| citat din mesajul lui dayanara intru si eu repede, ca abia ce.am ajuns si am ceva treaba pe aici toate.s bune la eco, bebe e in parametrii, lichidul placenta totul singurul lucru deosebit e la semnatura :))))))) roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
roxana dupa bebeEric al denisei si arthur a ramas fara putzulica

POZE
24+
- Iustin Stefan ???Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
briza_marii spune:
Rebiana
bien c anu a zis ca seamana cu postasul..ca atunci era mai rau ![]()
Mie dr nu a vrut sa imi zica ce e bebele pana la 17 sapt, tocmai ca sa nu avem surprize. Atunci m-am cam suparat ca nu vroia sa zica nimic, dar acum dupa cate modificari de carucioare vad, incep sa ii dau dreptate
Erina ce bebe frumos a fost Daria ta, ce Alba ca Zapada era
si ce domnisorica frumoasa e acum. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
19+
andra_s spune:
i-am zis sotului ca se schimba carucioarele albastre in carucioare roz pe aici, si el ma intreaba cu niste ochi mari: "cate saptamani aveau fetele, si prima data la 4D le-a zis ca e baietel?", era cam fastacit si incurcat, cred ca s-a o obisnuit prea mult cu ideea de tati de baietel si acum nu stiu cum ar reactiona la o schimbare de carucior pt baietelul nostru. ![]()
POZE
24+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
Rebiana27 spune:
Roxi ziceai despre o paine cu ceapa si rozmarin! Despre asta vreau detalii 
Eu am pus la cuptor crap cu rosii si usturoi... miroase de pici!!
Mami de Luca
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui briza_marii Rebiana bien c anu a zis ca seamana cu postasul..ca atunci era mai rau |
sper sa nu-i dea vreo idee de data asta!Erina Daria e un bulgare de aur; ma topesc pozele cu ea!

Mami de Luca
dayanara spune:
rebiana zau ca nu stiu ce e aia rozmarin, adica imi suna cunoscut da cum le am eu cu gatitul asa ceva n.a trecut prin mainile mele :)))
andra 
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Roxi
draga de Andira gatea ceva cu paine, ceapa si rozmarin! Off.. nu mai incape indoiala ca neuronul ma lasa!!! 
Mami de Luca