Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nemary scumpa daria ta, ca sa nu mai spun cand v.am vazut pe amandoua cu titlul surioara dariei, am crezut ca tu esti, pana am vazut ca pune si varsta sarcinii....esti foarte tanara mamico :)

rebiana

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andira- e dureros. Am luat pastilutele recomandate de Samaria si parca e mai bine. Doare doar cand mananc, in rest nu ma jeneaza.

Gaby- ne obisnuim repede nu-i problema. Nu ne doream ceva anume. Un pupic sa-ti treaca supararea cu facturile. Se mai intampla. Eu decand cu sarcina cacs ochii de 2 ori inainte sa nu fac vreo prostie si tot mai fac.
Azi de exmplu mi-am uitat mapa cu toate analizele , plus ceva contracte pe care le pusesem tot acolo in farmacie. Mi-am dat seama de asta cand am ajuns acasa.

Roxana-wow. Trecem la codite ?? Fericitari pt pasarica.
Aveam un feeling ieri.

trimit asta si revin.......

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

dayanara, felicitari pt rezul bune, si mai ales pt fetita. mai, da ce schimbari!!! las, ca acum ai pereche. te-ai obisnuit acum ca e fetita, sau e inca greu de realizat? si daca data viitoare e iar baiat??? ups...

vio asteptand pe bebe 16+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Happyjoy- stiu ca e normal sa creasca colesterolul in sarcina, dar nu stiu cat. Eu nu am facut analize inca. Dr mea zice ca dupa 30 de sapt sa le fac.
Rebiana- hai mai trece si burtica la semantura..
Ina- Ina noi te asteptam la petit.
Irina- sotul vroia fetita pt ca ei sunt 4 baieti. Dupa care s-a obisnuit cu idea ca e baiat, acum se obisnuieste cu idea ca e fetita.
Niki- mie imi place zapada de craciun dar atat. O zi doua , fara mizeria de dupa. Ca sa nu mai zic de mormanele de zapada dupa strada si masinile parcate pana in mijlocul soselei.

POZE

Mergi la inceput

Roxana- Imi place Aroa . Imi inspira ceva exotic si sofisticat.

POZE

Mergi la inceput

Cand am ajuns eu acasa ati fugit toate ??

Azi i-am luat doua paturici pasaricii:
http://picasaweb.google.ro/deni757/BebelunaMayaSophie#5405158163991931794.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa frumoase paturicile, sa le poarte sanatoasa si m.am uitat si la hainutele dinainte si merg si la fata...eu oricum voi folosi multe de la ivan pe albastru sau verde

ah si.am vazut si video , super

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Denisa imi plac de mor paturicile! (Mi-am updatat semnatura sa adaug si burtica... ca si asta e o realitate , cu restul mai vedem)
Am gatit crap, cum v-am mai zis intr-un mesaj anterior, si in loc sa ma infrupt am zis pas caci ma saturasem de miros si am devorat o jumatate de ciocolata!
Ma pun la somnic... nu de alta da'mi "face cu ochiul" si cealalalta jumatate de cioco .
Pupici...

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Roxana- avantajul fetitelor este ca le poti imbraca in orice. Oricum nu as renunta la hainutele deja luate, le iubesc prea mult.
Ce a zis dr de col? Ti-a spus cat de lung este?
Rebiana- ma bucur ca ai trecut si burtica la semnatura.

Paturicile sunt cam roz ele, dar erau la reducere cu 20 Ron. Era si una albastra, as fi luat-o si pe aia dar am zis ca exagerez.
Nu-mi plac fetitele numai in roz, dar un pic merge.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Am sosit si noi, de la prietena mea Dorina (v-am m povestit eu de ea). Inainte de vizita am fost sa-mi fac un dertartaj, dar cand am ajuns in fata usii cabinetului, vad ca e in concediu medical..am pus mana pe tel si am sunat-o , si mi-a spus ca are varsat de vant si ma va reprograma peste 2 sapt...in schimb am luat un costumas pt un bebe de 3 sapt care il vom vizita Joi (sper sa nu intervina nimic pana atunci) si un lego Ioanei.

Ina_3040 multumim!
GabyHila nu poti sa trimiti inca o factura in rosu adica cu minus (- 105.000) si vb cu clientul ca ai gresit si ii trimiti si factura corecta in negru adica cu plus (120.000). Parerea mea.. si sper sa gasesti o solutie.
dayanara cum? Nu mai e baiat, e fata? sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!
vladi sunt unii copii care,atunci cand se nasc sunt mai "urati"..inainte de a o naste pe Ioana, imi pusesem intrebarea cum va arata ..dar chiar nu era urata, cum vazusem..uite aici cum arata Ioana, in prima ei zi de viata.
Erina ce super filmulet am vazut, iar Daria e frumoasa foc, seamana leit cu mami.., frumoasa poza si de la 2 ani si 2 luni, de-acum fetita mare.
honeybaby frumoase paturicile..sa le "poarte" sanatoasa Maya (sa speram ca va ramane fetita ).

Gata, am recuperat din urma..acum ma duc sa intind rufele ca s-a terminat programul la masina. Eu, de obicei nu spal la ora asta, dar maine va veni cineva sa ne faca inca o soba in camera Ioanei ..deja ii pregatim alta camera..oricum ea doarme singura in camera, numai tb sa o mutam.

Va doresc o seara placuta, si somn usor!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 18+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput