Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
honeybaby spune:
Alina- dace se schimba iar sexul , pe cuvant de nu-l imbrac in rochite
. Doctorul a zis ca nu are ce sa se mai schimbe si cum.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
denisa nu se vede la eco colul, daca ma deranjeaza am sa merg la urgenta
plus ca cea care a facut ecografia nu e totuna cu medicul care face controale :)) aici fiecare cu pasarica lui
ioana 
ah despre hainute da un pic de roz, ca sincer nu ma prea ma vad cu mult roz dupa mine
dar mai stii? am o prietena care nu suporta rozul, nu vroia sa auda, si de cand are fetita numai in roz o imbraca
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Ufff!Urania asta nu zice si ea nimic.Io cand va zic ca-s de vina planetele!!!Intai Honey apoi Dayanara.Cineva papa putzicile si nu stim cine.Sa va traiasca pasaricile gagici.Parca vad ca vin si eu sapt viitoare de la 4D cu "crapatura".desi la noi s-a vazut de fiecare data ff clar mushtiucul.
Rebiana ,dar Jackie Chan e un simpatic.Ptiu!!!
Gloria te iubesc.Cu amor nebun,Melman!![]()
Eu azi am umblat creanga -frasinel prin vizite.Am ajuns la o matusa de-a lu' barbata-miu care ne-a tratat cu placinte macedonesti(aia care a venit duminica si ne-a facut la domitzil) am bagat si niste partide de remi si al meu barbat s-a luat la politica cu o verisoara mai aveau putin si se paruiau noroc ca al meu e ras pe cap.Dupa,am plecat la niste prieteni si ne-am intalnit cu reprezentantii de la firma cu celulele stem dupa care am stat la povesti si ne-am intors acasa fix la 11 noaptea.
Daca va intereseaza sa ma cunoasteti intr-o alta ipostaza duminica dimineata (cam prea dimineata) este programat un film al carei protagonista sunt
pe B1 tv.Deci duminica dimineata 22 nov. de a 7,30 la 8 si ceva parca.Filmul este facut de sotul meu si este povestea Ecaterinei Teodoroiu.Nu stiu cand se da in reluare ca s-a mai dat .Hai ca m-am dat rotunda.Pup toata gashca si ma alatur grupului de insomniace .Tzucaturi.

cu
George-Theodor
AMR 16 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
atb spune:
Salutare fete cucuiete! Eu tot pe-aici, citesc cand apuc, dar nu ratez nimic. ![]()
Wow,
Honeybaby si Dayanara, ce schimbari de semnaturi la voi!!! Si ce nume frumoase ati ales pentru printese!!!
Oana, ma bucur ca in sfarsit te poti odihni si tu mai multe zile legate! Ca prea te strofocai tu prea mult cu munca!
Child, eu una sunt disponibila atat vineri cat si sambata, mi-e indiferent, insa eu depind mult de Nicholas, trebuie sa-l iau cu mine. Si dupa programul lui de somn, cel mai bine pt. noi ar fi undeva dupa 4 dupa-masa, sper sa nu fie prea tarziu. Sa vedem, Oana, Mihaelagrosan, voi puteti veni?
Vad ca vorbiti de insomnii, daca la sarcina trecuta sufeream si eu de ele, acum nici vorba, e drept ca ma culc f tarziu, tot dupa 2-3 dimineata, dar dorm muuult, pana pe la 10-11, fiindca asa doarme si fii'miu.
Si eu ziceam despre copiii nou-nascuti ca-s uratei si l-am pregatit pe sotul din timp pt asta, sa nu se sperie, bla-bla-bla, si cand colo, puiul meu scump si drag a fost asa de frumos si rozuliu la nastere de nu-mi venea sa cred! Si l-am nascut normal nu cu cezariana. Ce m-a enervat pe mine acolo a fost ca nu l-au spalat bine in caput dupa nastere si mi l-au adus cu parutul plin de sange si placenta uscata, insa in 3 zile cat am stat acolo atata l-am bibilit cu servetele umede pana l-am facut bec! ca si asa n-aveam alta ocupatie cat am stat in spital.
Daca vreti sa ne vedeti, gasiti poze la semnatura, in primul album. Eu am nascut cu telefonul in mana, asa ca prima poza e chiar in momentul cand l-au luat sa-l spele.
Ella, wow, familie de artisti in toata regula! As vrea sa te vad duminica, dar nu stiu daca ma pot trezi la ora aia. Nu se gaseste filmul in alta parte? sau macar secvente pe youtube?
Adriana
22+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
anca_iary spune:
discordia

multa sanatate si fericire

anca
saptamana 21
Deyan si
Karla20.08.2003
http://picasaweb.google.com/teokarla03
nibi_niki spune:
Neata fetelor.Va invit la o cafea cu lapte...cine doreste?Eu m-am trezit ca de obicei dimineata sa-mi vad filmul..apoi fuguta la doctor sa duc urina ca ieri am uitat..mi-a luat doar sange.Va pupic si ne auzim mai tarziu cand va treziti...
23+ 
Delia13 spune:
Neata fetele! NIBI, multumim pt cafeluta
, dar eu tot cu ceaiul sunt asa ca cine doreste o sarvesc cu un ceai de menta sau sunatoare( nu suna prea bune, nu?
)>HONEY SI DAYANARA, felicitari pt printese
.
SI eu ii spuneam sotului inainte sa intram la morfo ca dk intre timp s-a schimbat sexu
si el de colo: nu-i nik schimbam numele
, dar nu a fost nevoie tot puzulica era si acu se vedea ffffff bine
.ELLA, vreau sa te vad duminica , dar din pacate e prea dimineata, dar o sa pun sotul sa programeze sa inregistreze ca nu degeaba are scule performante asa ca tot te vad eu![]()
. Mai fetelor, eu ieri am simtit ceva ce nu am mai simtit pana acum nu stiu exact cum sa explic, dar am citit ca se numeste senzatie de presiunela nivel pelvian sau vaginal si ca ar fi normala dk dispare dupa un timp. Simteam ca si cum ar iesi bule prin vagin ca si cum iese bebe pe acolo ceva de genu asta, nu stiu exact cum sa explic.Explicatia ar fi ca se modifica cerfixul fara sa existe contractii. Voi ati simtit asa sau fetele care au mai nascut?

Delia13 23+
David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO
babyangel spune:
In sfarsit va spun si eu buna dimineata burtici!
Am absentat 1 saptamana si 4 zile, si ce am gasit aici? 3 capitole noi incheiate si al 4-lea pe jumatate
Am avut o problema cu internetul si cam atata a durat remedierea
Deci suntem bine, si nu am avut problemute cu bebe.
Mai am de recuperat putin cu cititul si apoi revin si eu cu comentarii!![]()
Anca
22+
Codrin
si mami de
Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca
freedelia spune:
Neatza fetelor!!
Ce ma amuza schimbarile de carucioara
v-am mai spus cred, si la noi, John a fost fetita pana in luna a 7-a. Drept urmare, l-am purtat in port bebe roz (pe care deja il cumparasem din China, iar in Romania la vremea aia erau cumplit de scumpe, nu stiu acum cum o fi, dar noi am zis ca in nici un caz nu luam altul doar pentru culoare). Iar de Jodie ne-au spus tarziu, nu mai stiu exact cat de tarziu, dar oricum in ultimul trimestru.
Eu sunt tot bolnava, nu e ceva grav, dar este foarte neplacut, pentru ca noi aici avem incalzirea pe baza de aer si usuca foarte tare aerul si mai ales cand dorm, ma trezesc cu gatul complet uscat si dureros si cu nasul usturandu-ma. Am niste umidificatoare, trebuie sa o pun pe femeie sa le caute, ca asa nu se mai poate, sufar cumplit noaptea. Azi noapte am dormit asa prost, ca de dimineata nu m-as mai fi sculat sa duc copiii la scoala, dar m-am gandit ca mai bine sufar un pic decat sa ii am toata ziua acasa singura (femeia vine abia la 3, deci toata ziua as fi fost singura cu ei) si bolnava. Dupa ce i-am dus, am facut niste cumparaturi si apoi am venit acasa si iar m-am culcat. Am dormit vreo doua ore, adineaori m-am sculat si parca sunt batuta... of of of...
Delia, nu stiu daca vorbesti despre acelasi lucru, dar aseara am avut si eu niste dureri ciudate, parca intepaturi in cervix, parca ceva foarte ascutit incerca sa iasa pe acolo. Foarte neplacut si m-m speriat un pic, fiind singura casa, in miez de noapte, cu copiii, ma gandeam ce as face daca ar trebui sa fug la spital. Dar nu a fost cazul -- nici o sangerare si au trecut...
Va pup si astept sa va treziti si sa veniti la raport :)
23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Delia13 spune:
DISCORDIA, LA MUUUUUULTI ANI!MULTI ANI TRAIASCA< MULTI ANI TRAIASCA LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAAAAANI! CINE SA TRAIASCA< CINE SA TRAIASCA? DISCORDIA SA TRAIASCA ( si acum acuta) LAAAAAAAAA MULTIIIII AAAAAANIIIII!

.BABYANGEL, ma bucur ca esti bine 
, ma gandeam ca s-a intamplat ceva de nu ai aparut atata timp

Delia13 23+
David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO