Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
babyangel spune:
Dayanara si honeybaby, acum am citit si eu de surpiza bebeilor vostri

Fetite??Wow!
Ma gandeam ca oi fi singurica mamica la care bebe a suferit operatie de sex![]()
Sa fie ele sanatoase, ca voi aveti timp sa va obisnuiti cu ideea!
Samaria, Andra S
cum am zis ..nu am patit nimika, doar ca nu stiu de ce am tot avut pene de curent, care au reusit sa-mi arda modemul de internel, apoi sa-l reseteze pe cel nou..etc
Oricum mi-a fost foarte greu fara internet atata vreme, mai ales ca eu sant genul care si retete si medicamente caut pe net..informatii..tot!
am fost legata de maini si de picioare
Anca
24+
Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
babyangel spune:
Delia13..un
si o
si pentru tine si spun si eu
LA MULTI ANI DISCORDIA
Da-ne vesti despre sarcina si spune-ne cum iti merge!
Anca
24+
Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Neata
Anca-welcome back
. Ma bucur ca ai aparut si ca sunteti bine.
Am deschis direct la ultima pagina cand am vazut un mesaj de la tine.
Roxana- mie imi place si rozul, dar nu vrea sa devina o fetita obsedata de roz. Imi place mai ales rozul ala turbat ( roz chilotel cum zice o prietena) Hot pink. Acum depinde si ce fata o sa aiba si daca o sa-i stea bine in roz.
Pe foaia mea de la eco scrie col 47 mm , orificiu intern inchis. De asta am intrebat daca la masurat.
Ella - wow pai tu esti vedeta si nu scoti un cuvant.
FreeDelia-sper sa-ti treaca repede raceala. M-a luat si pe mine un pic. Ma doare piele capului , urechea si gatul pe partea dreapta.
discordia- La multi ani. Sa fi sanatoasa si iubita
.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
greenfrog spune:
Buna dimineata,
sunt si eu pe aici cu un bol de cereale cu iaurt langa tastatura. raportez si eu insomnii iar in timpul zilei pe la ora 2-3 pic de somn. Au revenit carceii, cu o intensitate deosebita, sunt tare durerosi si desi iau magneziu zilnic nu prea se observa ameliorare.
in plus si digestia este mult mai greoaie de vreo saptamana, desi beau 3 litri de apa pe zi. se vede treaba ca am inceput si eu sa simt sarcina ca pana acum pluteam, eram in mare forma.
ellla abia astept sa te vad!
25+ 
dayanara spune:
ella chiar! pe internet undeva nu se poate vedea filmul? sau macar secvente ceva
delia13 si eu simt presiunea asta dar acum, in prima sarcina n.am simtit.o
denisa, nu a masurat colul, aici am spus, protocolul e foarte strict, e ecografie morfofetala se masoara doar organele, si daca totul e bine cu bebe, daca e ceva te duci la urgente, pt ca:
cele care vine cu ceva urgent nu intra la aceeasi medici care au program normal de ecografii si vizite ca ar insemna sa se dea toate peste cap sa stam cate 2 ore sa asteptam si ar fi un haos, iar la urgente se merge cand te doare ceva deci nu se fac masuratori ci ti se spune daca totul e bine sau nu si ti se da inscris cu semnatura :))
colul s.o vedea ceva dar tot la control pe masa se vede daca e permeabil sau nu ce ma durea pe mine....daca s.ar vede doar la eco n.ar avea rost sa te urce pe masa sa.ti bage mana
freedelia si aici e un aer uscat si cand ma trezesc sunt varza daca uit sa pun umidificatorul, cand il pun e totul bine si am incalzirea pe centrala cu gaz , dar usuca rau de tot, acum vreau sa pun niste placi termice care nu usuca aerul, sunt special pt asa ceva
babyangel ma bucur sa te revad si ca sunteti bine
eu cu caruciorul sa aflu in fiecare zi ca e altceva si zau ca m.as amuza teribil:)) iar sotul nu are nici.o reactie fie ca e baiat sau fata ii e indiferent, si se si supara daca.i spun ca e mai bine cu unu sau cu altu :)
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
greenfrog 3 litri? super si bine ca poti
chiar voi cam cati litri de apa beti ca eu peste 1-1,5 nu cred ca trec din pacate
atb la fel ma asteptam si eu sa fie si a fost curat , alb roz , am zis ca pun poze faza e ca le.am scanat si saracutul in poze apare cam sifonat:))) sa mai incerc o data
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Neata, ![]()
Vai ce bine e acasa. Cred ca m-as putea obisnui cu viata asta.![]()
Sa va spun cat am dormit?! Aseara de la 8.30 pana dimineata la 6 cand m-am trezit sa ii pregatesc sotului micul dejun si pachetul si de la 7 pan ala 10.![]()
Pai ma simt ca un nou nascut.
Merg sa recuperez.
Oana
25+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Asta e subiect sensibil pt mine.
Eu beau acum cam 3-4 litri de apa. 1-1,5 l noaptea.
O sapt cat am luat vitamine beam 6 liri

. Am renuntat la vitamine ca pocneam de atata apa.
Roxana- cred ca ajunge cata apa bei, mai ales ca e iarna.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
nibi_niki spune:
ellanikeu o sa vad sigur filmul pentru ca oricum ma trezesc in fiecare dimineata la 7 ca am un film pe care il urmaresc in fiecare zi.Duminica nu este filmul asa ca..o sa dau pe B1.Ar trebui sa ies si eu la cumparaturi ca duminica cealalta o sa ii tai motul finutei mele si sa mai fac ultimele cumparaturi,dar nu prea am chef.O sa ma duc doar la doctor cu rezultatele analizelor sa le citeasca..sper sa fie bine.
23+