Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa e bine ca poti bea atata apa! eviti infectiile urinare, ajuta si la lichidul amniotic e perfect, o sa incerc si eu sa beau mai multa

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Dayanara, Denisa wow ce schimbare. Sincer ma asteptam sa apara schimbari de sex, stiu de la odiseea Dariei. Important este sa fie bb sanatos, indifferent daca este baietel sau fetita.

Multumim fetelor care s-au uitat la pozele noastre, Alina, Gaby, Ina.
Happyjoy eu nu am facut inca analizele de trim 2, dar cred ca ar fi bine sa iei unele masuri culinare sau sa repeti analiza.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 20+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Ella si eu vreau sa te vad in film, insa uite ce e la tv duminica pe B1: http://programetv.program24.ro/program-tv-list.php Nu de alta, dar n-as vrea sa ma trezesc degeaba.

18+ cu Eliza
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burticute,

Discordia sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina buna si usoara pana la 40 saptamani. Ca sa nu mai vorbim de bebe frumos si sanatos care o sa vina.
Tu pe unde mai esti, ce mai faci, de muuult nu te-am mai vazut pe aici. Ia hai cu o bucatica de tort pe la noi.

Dayanara,waw alta schimbare de carucior, ca sa nu zic altfel pe aici. Acum chiar intru la idei rau de tot. Si abia astept 3 decembrie, sa verific si eu pasarica. Oricum sa fie sanatoasa si sa stea acolo cumintica pana la termen, asta e important.

Erina, ai o fetita superba, m-am indragostit . Iar toti trei sunteti o familie foarte frumoasa. Aaa si-mi palce cum ai sortat tu pozele, pentru fiecare etapa.

Denisa, sanatate multa, nici nu vreau sa-mi imaginez disconfortul pe care trebuie sa-l ai . Paturicile sunt foarte frumusici, aaa si uitasem sa spun si noi ne gandim serios la Sofia ca nume, dar scris asa, din cauza ca aici sunt foarte multe Sophie, frantuze si nu vreau sa fie prea comun. Deci la noi Sofia, cu accent pe ultima silaba, dar tot pe acolo .

Ellanik, waw, vedeta, actrita, ai talente ascunse? Nu spui nimic? Pai hai sa te vedem. Dar aici o sa fie 5.30, deci, daca nu apuc, (poate ma apuca somnul chiar in dimineata aia ), avem alta varianta?

Oanaiacovita, vezi ce bine e acasa? Profita cat poti, la maximum, ca merita, zau.
Ioana, fetita de Alina, tare frumoasa la nastere, ca si dupa . Si m-a impresionat foarte mult faptul ca o boteaza tata, waw .

Freedelia, sanatate multa si cauta neaparat umidificatoare, ca e foarte rau cu aerul uscat. Nici foarte multa umiditate ca la noi nu e bine, dar si extrema cealalta nu e buna.

La noi azi e zi libera, ziua independentei, si aveam in program un cinematograf, circ, mancare otravitoare la Mc, sau alte cele, doar ca tato ne-a taiat elanul scurt: stati acasa, nu vedeti ce nenorociri sunt pe aici? E vorba de gripa care a produs panica multa pe aici. Si mi-a mai zis si maica-mea, asa ca uite-ma acasa. Nu ca mi-ar fi frica, dar nu vreau discutii si panici aiurea. Desi, daca stau sa ma gandesc bine, n-am gasit niciunde o confirmare certa ca Tamiflu, cu care trateaza gripa noua, ar fi ok in sarcina. Voi ce stiti? Asa ca paza buna fereste primejdia rea .
Donc, o plimbare pe malul oceanului si ceva tenis cu fiumeu, o sa ne cam ajunga azi.

Va pupic si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata si de la mine, asa mai intarziat

anca bine ca esti in regula

ella sa nu iti bati joc de somnul nostru duminica diminata si sa nu fie filmuletul, ca... m-am uitat si eu pe programul in link-ul pus de lindal si este altceva duminica la 7.30 eu oricum o sa imi pun ceasul

daca vreti sa ii adresati discordiei urarile voastre o puteti face la odiseea de mai-iunie , la odiseea noastre a fost f putin la inceput ca a pierdut sarcina si apoi DD i-a dat alt BB.

POZE

24+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

kossir si eu sunt curioasa de tamiflu, daca afli ceva sa.mi spui, daca a luat vreo gravida si e ok
asa am indoieli si cu vaccinul, chiar daca luni incepe vaccinarea gravidelor cu un vaccin special fara adjudanti sau cum le.o zice si conservanti, tot mi.e frica, dar si de gripa mi.e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

'Neatza si de la mine,ca numai buna nu e...

Am avut "bucuria"in urma cu doua ore sa fiu chemata la scoala la Sam, ca l-a trantit un copil si i-a spart buza de sus
Am simtit ca o iau razna, cand m-am dus si l-am vazut cu o buzita umflata si plin de sange si pe servetel si pe maini...Asa ca orice buna-dispozitie care as mai fi avut-o s-a dus...Am sunat parintii copilului respectiv(nu m-am luat direct de copil,desi imi venea sa-l fac franjuri)si la sfarsitul orelor o sa merg sa vad ce masuri se vor lua,altfel imi transfer copilul la alta clasa sau chiar scoala...
Copilul respectiv e cunoscut ca are probleme de comportament,si totusi nu as fi crezut ca vreodata s-ar lega de al meu, care e foarte pasnic.O sa vad ce se va rezolva,destul ca m-am stresat si m-am enervat de imi venea sa ma urc pe pereti...asta-mi lipsea!

Am avut mai multe de scris,dar ma rezum la a va spune in doua vorbe fiecareia...

Dayanara:sa-ti traiasca fetitza si sa fiti sanatosi!Vei avea pereche,minunat!

Gaby:Ai rezolvat cu facturile,pana la urma?

Gina:multa sanatate si felicitari pentru vorbaretul Cristian!

Rebiana:ma bucur ca esti luptatoare contra virusului.Si m-ai distrat teribil la faza cu "Jackie Chan"!

Erina:imi place foarte mult numele tau,ai o familie minunata,pareti familia perfecta.Daria arata superb si tu parca erai cu fiecare poza tot mai frumoasa!Felicitari!Si multa,multa sanatate si fericire in continuare!

Denisa:,sper sa-ti fie cu folos Decaseptul,trebuie sa iei de trei ori pe zi,parca,si dupa ce l-ai terminat nu ai voie sa bei apa sau sa mananci o jumatate de ora!Sa-ti fie bine!
Aaaaaaaaa...si super, paturicile!

Anca:bine ca ai revenit si ca totul e ok!

Oana:bravo ca esti libera,odihneste-te,profita din plin!

Va pup cu drag pe toate,va citesc cu drag !

Maria 22+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Si eu sunt o romantica absoluta, toti bebelusii mi se par minunati. Cind mi-au intins-o pe Daria sa o sarut asta am spus: E frumoasa!!!

Va pun un link cu Daria, aniversarile primului an: http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=b1292d06.pbw

Acum are 2 ani si doua luni: http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP7710.jpg

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

adevarul este ca fost un bebelus frumos. mi-a placut foarte mult montajul, iar tu aratai superb. mi-a placut mai mult cum iti statea satena decat blonda. iar acum, la 2 ani, este destul de mult schimbata Daria.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 20+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele dragi burticoase,
intru rapid fara a citi din urma, dar recuperez dupa, sa va spun cum a fost la dr.
Azi eco de morfofetala plus analiza de sange pentru a vedea zaharul din sange, am stat la clinica de la 9 la 12, cand am venit acasa se invartea tot cu mine, eram sa mananc pe cineva de foame, deci bebe e fomist mare, manca-l-ar mama.
Parametrii normali:
la 20 sapt (cu toate ca acolo bebe apare mai mare ca de obicei, cam 21 sapt) bebe e saltaretz, da din picioare si mereu are mana la cap, ca tasuu cand se gandeste sau isi aseaza parul.

Cantareste 404 gr si are CRL aprox 17 cm, ca drept nu era chip sa stea.

femur lung, laba de piciorus extrem de frumoasa, fata conturata si da si din gura ( ca mama lui).
Deci asteptand rezultatele de sange sa vedem cum e cu zaharelul asta stim ca bebe mic e bine si se dezvolta.
Nu mi-a zis nimic ca in ultima luna am luat 3 kg, mi-a zis ca se poate intampla, depinde de lichidele asimilate, de cel amniotic, mi-a zis ca nu se poate calcula strict ca la carte sa iei atata si gata, este complex si tine de fiecare organism.
deci am revenit la ideea de baza ce stiam eu ca depinde si din ce le pui, daca eu mananc si beau ce trebuie sa nu-mi fac probleme, pot sa fac si ceva mai multa miscare, in sensul de plimbari sau gimnastica specifica, masaje ( la care oricum merg saptamanal si imi face ca pentru gravide, foarte relaxant si binevenit)

Deci fetele va pup si ma duc sa citesc ce faceti voi!
floricele de la noi si soare-n suflet!!!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

of samaria ce rau imi pare de sam saracutul, si ma.apuca si furia ...ca ma pun in situatie si e foarte nasol, dar tu trebuie sa vb cu parintii? nu scoala?

castelana felicitari pt bebe grasun

POZE

Mergi la inceput