Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara nemary scumpa daria ta, ca sa nu mai spun cand v.am vazut pe amandoua cu titlul surioara dariei, am crezut ca tu esti, pana am vazut ca pune si varsta sarcinii....esti foarte tanara mamico :) rebiana ![]() roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
esti foarte draguta, Roxana, dar nu sunt chiar asa de tanara...doar par...am trecut de mult de 30
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
20+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
discordia spune:
Anca_iary, Delia13, Babyangel, Honeybaby, Kossir, Andra_s va multumesc din suflet pt urari si va invit la o felie de tort
si un pahar de sampanie
si va doresc din suflet sa aveti parte de bebei sanatosi, cuminti si nascuti la termen.
Chiar daca nu am mai scris la odiseea voastra, mai trag si eu cu ochiul din cand in cand la voi. Acum eu sunt la odiseea de mai-iunie.
Va iubesc pe toate si va imbratisez cu mare drag
mamica de fetita si
13s+
kossir spune:
| citat din mesajul lui dayanara kossir si eu sunt curioasa de tamiflu, daca afli ceva sa.mi spui, daca a luat vreo gravida si e ok asa am indoieli si cu vaccinul, chiar daca luni incepe vaccinarea gravidelor cu un vaccin special fara adjudanti sau cum le.o zice si conservanti, tot mi.e frica, dar si de gripa mi.e roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Roxana, nu stiu daca a luat vreo gravida, dar tot caut pe siturile romanesti si franceze si sunt pareri contrare. Unii spun ca Tamiflu nu a fost testat pe femei insarcinate, dar ca la animale nu a dat efecte secundare, altii spun ca este singura solutie si pentru femeile insarcinate. Dar eu ma gandesc ca ei privesc din perspectiva ca solutia cea mai putin rea e preferabila. Adica e de preferat de luat cu ceva consecinte, decat complicatiile care pot aparea daca nu se trateaza. Trebuie tinut cont ca noi, femeile gravide, nu prea dispunem de sistem imunitar. Deloc. Atunci chiar ca e grav.
Zau ca nu stiu ce sa zic. Tocmai de aceea e bine sa ne ferim cat putem. Desi noi, care avem copii la scoala, e cam greu s-o facem efectiv.
Eu tot zic ca in fond e o gripa, dar.....

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
25+ 
http://community.webshots.com/user/kosscar
oanaiacovita spune:
Pupici multi la toate fetele care m-au sustinut. Si cred ca oboseala a fost problema si un inceput de raceala, dar suntem cu ceaiul de lamaie in fata.![]()
Felicitari tuturor celor care au vesti bune de la eco.
Si eu o sa merg vineri sa fac un 4d sa punem la album.
Ce m-a distrat discutia cu bebei care sunt uratei la nastere/
. Eu cred ca mi se va parea cel mai frumos din lume, daca o sa mai vad de oboseala.
Fostul meu sef, cand i-a nascut nevasta, il sun si il intreb, cum e...si el "cam uratel" 
Bun, vazut ca mai nou berzele astea mananca putzucile baietilor,![]()
La mine 5 medici mi-au zis ca e baiat, sper ca barza asta sa nu-mi fure cocoselul.![]()
Roxana felicitari si tie pentru bebelina. Ce nume frumos.

Child eu iti zic maine daca ne putem vedea, ca sunt cu inceputul asta de raceala si nu prea as iesi.
Niki vacanta placuta.
Gaby imi pare rau de problema de la munci. Au fost probleme?
Aa, si eu sunt foarte panicoasa de felul meu, deci nu mamira sa fie fost atac de panica.![]()
Happyjoy maine cand imi fac analizele le zic sa imi ia si colesterol. Nu l-am facut in sarcina deloc. Cred ca cel mai bine mergi la dr sa vezi ce zice.
Erina vai ce colaj frumos am vazut. Ai o fetita frumusica foc.
Si Nemary la fel. Felicitari mamici pentru asa printese.
Denisa
ce paturici frumoase.
de unde le-ai luat asa frumoase? Vreau si eu verde...
Ella incercam trezirea sambata dimineata sa vedem mamica frumoasa.
Adriana
sa vedem maine cum sunt si poate ne intalnim, dar nu promit. MI-e cam teama sa ies ca simt ca ma ia raceala. Dar vedem maine cum ne trezim.
Delia mai patesc si eu ce povestesti tu, dar nu m-am gandit sa fie probleme.![]()
Anca ce bine ca ai aparut. Ne dadeai emotii.
Greenfrog pentru carcei la mine doar bananele au avut rezultat. Una pe zi si nu mai am probleme.Sper sa nu mai apara.
Roxana si eu beau putina apa si chiar m-am speriat duminica ca am uitat sa beau pana la pranz si am facut o urina galbena galbena. Acum ma chinui sa beau mai multa sa nu o mai patesc iar.
Kossir auzi mancaruri otravitoare de la Mc
. Pofta buna si o zi frumoasa.
Mami de Sammy imi pare rau pentru puiul mic. Off ce greu tre sa fie sa vezi copilul plin de sange.
Pupici sa treaca supararea si stresul.
Castelana felicitari pentru bebe in grafic si vorbaret ca mami.![]()

Discordia 
Sa fii sanatoasa si sarcina asta sa mearga bine pana la capat.
Am recuperat.
Merg sa iau niste piept sa fac snitele cu orez.
Oana
25+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
samaria spune:
Dayanara:pai ia si scoala masurile ei,dar noi il cunoastem pe baiat,e dintr-o familie dezorganizata,au mai fost probleme si cu alti copii agresati de el si vreau sa vorbesc personal cu tatal copilului,sa-l tina in frau sau sa-l duca la psiholog sau sa rezolve situatia,ca nu-i prima oara cand se intampla chestii de genul asta,violente din cauza lui...Scoala ce poate sa-i faca?!Cel mult sa-l mustre sau sa-i scada nota la purtare,problema e ca va deveni tot mai violent si mai periculos pe masura ce creste,si atunci,el ca parinte tre sa ia masuri de cand e inca mic si se mai poate corecta ceva...Eu asa zic,pai acum sa vad ce se va rezolva...
si multumesc ca imi esti alaturi!
Maria
22+
Mami de Sammy si ,posibil, de 
dayanara spune:
kossir, cica relenza ar fi mai putin nociva, dar exact cum spui tu se procedeaza si aici, e de preferat efectele adverse decat complicatiile undei gripe, aici se feresc evident sa faca radiografii la plamani unei gravide, singurul loc unde pot aparea complicatii....de aia e mai nasol
oana merci , spor la gatit
La multi ani discordia, sa ai o sarcina usoara si la termen!
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bordeancavio spune:
buna fetele,
denisa, foarte dragute paturicile. vad ca ai trecut imediat la roz.
de unde le-ai luat ca as vrea si eu, si sunt super la pret. eu am luat una galbena, foarte subtire, nu ca a ta cu 25 lei. si oricum tre sa mai iau.
oana, bine ca te simti mai bine. strsul si oboseala erau de vina. si ai grija cu racelile astea. mai bine previi decat sa te chinui dupa.
eu nu prea beau multa apa. cred ca ajung cam la 1.5l pe zi. dar nu doar apa. cu totul, citronade, apa minerala, sucuri. mai mult nu pot. si asa ma duc la juma de ora la toaleta de m-am saturat. si cand ies din casa e rau, ca n-am unde sa ma duc la baie daca stau mai mult pe afara. fug la prima toaleta.
noi suntem bine, burtica parca a mai crescut. am cam luat si kg, aproape 4 kg, si ma enerveaza cantarul asta ca arata diferente de la o zi la alta ba in plus, ba in minus de juma de kg - 1 kg. se poate varia asa mult?? eu chiar nu mananc mult, sau mai mult in unele zile. mananc constant. si cam fara paine, dulciuri. si el imi arata de la o zi la alta un kg un plus! of...
in rest totul destul de ok. mai e cate o durere de burtica, de spate, ieri m-a durut capul rau toata ziua de nu mai puteam.
vio asteptand pe bebe
17+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
kossir spune:
Samaria pupic pe buzita lui Sam. Nu te panica, din astea se intampla la scoala. Burzuluieste-te la parinti, fa pe suparata la scoala, dar sa stii ca intre copii nu prea trebuie sa ne bagam. Ei isi revin foarte repede si in curand or sa se joace din nou impreuna. Daca e un copil problema, paote ar fi bine ca scoala sa ia masuri impreuna cu parintii lui. Sanatate multa
.
Castelana traiasca flacaul vorbaret si sanatos. 
.
25+ 
kossir spune:
| citat din mesajul lui dayanara kossir, cica relenza ar fi mai putin nociva, dar exact cum spui tu se procedeaza si aici, e de preferat efectele adverse decat complicatiile undei gripe, aici se feresc evident sa faca radiografii la plamani unei gravide, singurul loc unde pot aparea complicatii....de aia e mai nasol oana merci , spor la gatit ![]() La multi ani discordia, sa ai o sarcina usoara si la termen! roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Da, ar fi mai putin nociva, dar cica nu ar avea nici aceleasi efecte. PLus ca poate afecta caile respiratorii in unele cazuri. Ce-ti ziceam eu, e greu sa tragi o concluzie clara. Mai bine sanatate multa, sa nu avem parte de asa ceva.

25+ 
freedelia spune:
A mai trecut o zi, inca doua si vine tati din business trip -- ne e fosrte dor de el...
Kossir si Dayanara -- nu cred ca e nici o problema cu Tamiflu, este doar un antiviral. Eu una frica cea mare o am ce vaccin, pe care nu il voi face (si am refuzat si la scoala sa il faca copiii). Este un vaccin prea putin testat si au fost reactii negative de la el. Gripa e gripa, nu-i o placere, dar e, dupa parerea mea, mai putin periculoasa ca un un vaccin nou.
Samaria -- imipare tare rau pentru Sam, dar saracul copilul ala probabil ca e batut acasa, de aia reactioneaza asa si acum o sa mai ia o mama de bataie si oricum nu o sa se rezolve nimic. Si eu l-as muta in locul tau... Aveam si eu anul trecut in clasa un baiat care batea. Si am aflat, evident, ca ta-su il batea acasa la greu. Si de fiecare data cand il cotonogea pe cate unul, trebuia sa sun acasa si ma durea sufletul, pentru ca stiam ca incaseaza iar bataie si uite asa ne invarteam intr-un cerc vicios... Iar ceilalti copii vorbeau de el ca e rau si bate, deci deja era presiune asupra lui sa fie asa cum ceilalti se asteptau, si dadeau vina pe el chiar cand nu facuse nimic...in fine. Ce a mers la el, din partea mea, a fost multa atentie, ii dadeam de lucru in plus, pentru ca era foarte rapid, il laudam cand facea bine, ii dadeam responsabilitati. NU cred ca e copilul de vina, ci parintii... offf
Va pup -- noi vedem un film (care e pe terminate) si apoi facem muffins, pe care le mancam dupa masa de seara, inainte de culcare. Abia astept sa ne culcam ![]()
Sa aveti o seara placuta!
23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE