Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna ziua gravidutelor

Cu scuzele de rigoare, n-am mai dat raportul de multisor Noi suntem bine, sanatoase, mergem saptamana viitoare la "cinema" si la repetat analizele de sange. In rest, crestem de la zi la zi. Am o burtica de toata frumusetea. Chiar astazi un coleg mi-a spus ca am burta stramba , adica era asezata bebelina in partea dreapta si era cam diforma burtica .
Saptamana trecuta i-am cumparat mobila bebelinei, ne-am "chirait" eu si tatasu pt ca eu vroiam ceva , el altceva.... si, normal, am cumparat ce mi-a placut mie mai mult (recunosc, am argumentat puternic si a fost de acord cu mine ) si acum este foarte incantat de alegerea facuta.
Acum caut perdele. Am gasit in magazin la Titan dar era gata cusuta si era prea mica . Nu mai aveau la metru
In fine, cam atat despre activitatile noastre.

Am reusit sa citesc pe fuga ce ati mai scris. Ma bucur ca sunt numai lucruri bune. Sa dea DD sa fie asa tot timpul.

Va pup pe toate fara exceptie

24+ AMR 16 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, burtici!

LA MULTI ANI , Discordia ! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ce o ai in pantece toata viata!

nibi_niki multumim pt ! Am servit-o cu placere.
honeybaby sa speram ca va ramane fetita..la 20 de sapt cred ca s-a vazut bine.
atb vazut poze cu Nicholas in prima zi de nastere si dupa..chiar arata f bine, rozaliu..
ellanik sper sa reusesc sa vad filmul, depinde cum se trezeste Ioana..si sa nu uit pana Duminica.
babyangel ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine.
oanaiacovita ma bucur ca te simti bine acasa..Asa si trebuie!
kossir multumim! Da, tati si cu nasul (fiind tot preot) au slujit la botez, numai ca nasul a bagat-o pe Ioana in cristelnita (cu toate ca vroiam ca sotul sa o bage), dar cu al doilea bebe nu se mai pune problema, sotul il/o va baga..sa ajungem pana atunci sanatosi!
andra_s da? Bine ca ne-ai anuntat de Discordia, ii voi trimite urarile si la odiseea de mai-iunie.
samaria off..imi pare rau de incidentul lui Sam..
Castelana Felicitari pt bebele grasunel!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 18+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Oana si Kossir: si multumesc pentru ganduri!

Freedelia:tocmai, ca nu e vorba despre un copil batut,ci despre unul super-rasfatat,dar cu parinti divortati,care ii fac toate mofturile...si care nu il disciplineaza deloc,crezand ca banii,cadourile,atentiile...vor suplini prezenta lor...,unde mai pui ca are deja 8 ani,e voinic fata de toti ceilalti copii din clasa(Sam e inaltutz,dar slabutz,si de-abia ii ajunge la umar copilului aluia),are minte de copil, dar e foarte puternic-de fapt nu realizeaza ce putere are si ce efecte poate avea puterea lui...asa ca o imbranceala,mai ales cand e data fara s-o astepte,e de ajuns sa provoce necazuri...In fine,sper sa nu se mai intample,de la scoala am primit asigurari ca se vor lua toate masurile ca sa nu se mai intample asa ceva,voi vedea ce va mai fi!

Va multumesc mult pentru sustinere si cred ca si asta face parte din "odiseea de parinte de scolar",nu?

Maria 22+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Alina: si multumesc de ganduri!

Maria 22+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

samaria imi pare rau pentru Sam, e o situatie delicata avand in vedere ca pustiul e asa rasfatat si probabil ca nici nu isi da seama ca face rau. In ultima vreme tot aud intamplari asemanatoare de la colegele cu copii la scoala. Adultii sunt nervosi si stresati si copii preiau si eu din zbor comportamentul lor.

erina am vazut si eu colajul cu pozele Dariei, foarte frumoase, felicitari! si mie imi placea mai mult cum iti statea culoarea satena a parului.

oanaiacovita ce bine ca ai reusit sa te ohinesti si acum te simti mai bine.

honeybaby ai reusit sa bei 6 l de apa pe zi? eu iau inca vitamine (elevit) insa nu am observat sa genereze sete mai mare.

va pup si va doresc o zi excelenta!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Azi cat am asteptat sa-mi ia sange din nou si sa fac eco morfo am vizitat si o amica ce nascuse luni a 2-a fetita, frumusica foc si asa de delicata, cu un pamatuf de par, semana un pic cu sora ei cum era cand s-a nascut.
tare m-am bucurat sa vad un nou nascut.
Acus-acus ne vine randum, nu?

oanaiacovita, faci bine ca te odihnesti si sa ai cat poti grija de tine. I-ati cat poti concediu medical, de care ai de luat dar stau un pic si trage si revina-ti!

nibi-nibi, subscriu la ceea ce au zis fetele cu plecarile, teoretic poti pleca, eu au m-as tot duce, dar sa vedem ce zice si tati nostru care este foarte precaut si nu este de acord cu tot planul prezentat de mine ( de obicei in dec faceam 3 calatorii: ziua mea, craciun, anul nou) eu a zis ca o limita este si anul asta doar una, sa nu ma obosesc. Eu am sa-l ascut si sa ved cand alegem sa placam, mai bine direct cu avionul si gata sau max 2-300 km de masina, zic eu, dar cenzorul asta cerebral....imi schimba planurile ca se gandeste sa fie acolo asistenta medicala in caz ca... etc.
prevazator ca de obicei, ce sa mai are grija de noi!

Ina, pup mami si bebele ei cuminte , tu sa fii mai linistita si lasa olimpiada ca mai e pana atunci

irinabebe, da asa e e dragut sa fie cald mereu, dar vezi tu cand esti crescut la 4 anotimpuri uneori ai nevoie de ele, iti este dor, iti lipsesc. Nu o zic din nemultumire, dimpotriva ma multumesc la max cu ce este aici si profit ca sa-i zic de perioada asta unica din vitata noastra, ca peste ceva ani plecam de aici, cine mai stie unde...dar mie imi place teribil si acasa, si oriunde fac sa fie casa mea, coltul nostru.

freedelia, sanatate la micuti si tie mai ales si lasa draga mea ca o sa mergeti in vacante cand sunteti gasca mare!!!!

GabiHila, of doamne cu serviciul lor cu tot de te enerveaza asa. Cum sa fac sa-ti trimit ceva ganduri calme de aici? Incearca sa te calmezi si in situatii de astea mai bine sa ceri ajutor sa te verifice cineva, nu e nici-o rusine, esti gravida si nu te simti mereu in ale tale! te pup si bafta la scarbici!

Dayanara felicitari pentru rezultate, creste bebe bine si sanatos!!!! sa-ti traiasca perechea si sarcina usoara!!!

Rebiana, imi vine sa rad la afirmatia ta cu cune seamana copilul, daca seamana si al meu... auleu ca aici e plin de chinezi si intra sotiorul din dotare la idei. sau mai era bancul de genul la intrebarea cu cine seamana raspunsul era: pai si daca-ti zic nu-l cunosti oricum...
eu sunt la categoria ca-mi plac bebelusii, cand l-am vazut pe fratele meu (aveam cam 9 ani) era dolo rau se nascuse cu 5,600 si era frumos rau, mare si conturat, imi amintesc ca talpitele ramasesera afara din scutece si erau grasane. Apoi vara asta am vazut nepoata mea o frumoasa la o luna apoi cand mi-a aratat fratele meu pozele la cateva minute de la nastere, ear tare dulcica si cu buzele vesnic tuguiate. In Fine cum e cum nu e, il face mama lui frumos pe baiat, oricum ma intereseaza sa fie sanatos dar tare mi-ar placea sa-mi semene, a fost primul gand cand am auzit ca e baiat

Ellanik si eu m-as trezi sa te vaz in carne si oase pe ecran dar tare imi e ca vad ceva chinezoaice sau ceva malaeze, indiferent la ce ora m-as trezi si sincer nu-s frumu deloc, tot ale noastre sunt dragute, cand am facut eu o reuniune de romance la casa mea am invitat si o alta neromanca, prietene buna si a ramas paf, de atunci tot vb ce frumu-zvelte si dragute nativ suntem si cum radem noi mereu si glumim, iti inchipui cum a plecat saraca cu capul toasa dupa 4-5 ore de taca-taca in romana in glume deochiate si subantelesuri intraductibile.
deci vizionari la fete si sunt sigura ca iesi bine "pe sticla"

Discordia, la multi ani draga si sarcina usoara cu bebe sanatos la termen!!! Tie liniste, cat mai mute bucurii si sa fii fericita!!

greenfrog... 3 litrii de apa, ma duce cu gandul la nik-ul tau ca nu l-ai ales degeaba...
eu una am baut si mai mult la inceput, daca-mi zicea si zeama de caca si de aia beam, fac tot ce este in puterea mea sa fie bine si sa duc la sfarsit sarcina, acum nu mai beau asa mult, depinde de ce activitate am, daca-s iesita beau si botez toate toaletele, ma apuca setea mereu. daca stau acasa mai putin dar tot imi iau cu mine paharul cu lichid (lapte, suc facut proaspat, apa) si pic cu pic se face strop!

honey baby tu mai aveai un pic si te faceai balon de apa la 6 litrii, saraca de tine. chestia e ca atunci cand cere organismul nu ai cum sa nu-i dai...atentie totusi ca rinichiul este suprasolicitat, e bine sa nu fie pe perioade f lungi ca bine nu-i face.

Kossir, wow cate activitati azi... ca sa vezi, mi-a placut expresia cu papa otravitoare de la mac... odata nu se pune, dar daca eviti nu se pune deloc sa aveti zi frumoasa si distractiva!!!

samaria, imi pare rau de nazdravania de azi... of baietii astia, mama mea era mereu chemata pentru mezinul nostru din fam, ma gandesc sa ma prega si eu. Lasand gluma la o parte saracul Sam si se caleste si el... Nu te stresa asa tare, azi se bat copii si maine sunt prieteni la catarama!

fetele... scuze ca nu pot scrie la toata lumea, aparte ca memoria e cam prastie in sarcina, nu ma recunosc (dar cui ii pasa ca sa zis asa) dar am avut o noapte teribila alba cap coada, nu am putut dormi si neam sa mai readorm in caz ca se intorcea sotul in pat ca i-a si zis sa stea acolo intepenit fara miscari
Dar a veit ziua si a trecut, poate acum in seara asta va fi mai bine...nu-mi fac eu probleme dar sunt cam zombi de cateva zile ca sa zic asa.

va pup si sa aveti grija de voi, de tonusul vostru, zambiti si fiti vesele ca sunteti cele mai minunate femei pentru ca dati viata!!!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Vai mai fetele ce bine e sa va citesc din nou..chiar mi-ati lipsit!
pupici la toate, fara exceptie.

Honeybaby, greenfrog..chiar ma speriati...3-4 litri de apa?? Vai de mine ..ce ma fac? eu beau 3-4 pahare..nu imi intra deloc de cand sunt insarcinata...inainte reuseam sa beau 2 litri..
Inseamna ca si de asta ma umflu ca un balon: dulciuri si lipsa apa...Tin sa va anunt ca am atins recordul de 12 kg plus la cele 24 saptamani implinite

Faza simpatica e ca totul e bine, nu am probleme de natura medicala..doar ca inainte de sarcina eram mereu intr-o dieta, iar acum mananc si eu normal, plus dulciuri in fiecare zi si fructe...si rezultatul e clar: sunt un balon umblator!

Anca
24+ Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Am mai gasit un link interesant cu drepturile gravidelor.
Contine informatii interesante.

http://www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html

e in burtica +24
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Vai mai fetele ce bine e sa va citesc din nou..chiar mi-ati lipsit!
pupici la toate, fara exceptie.

Honeybaby, greenfrog..chiar ma speriati...3-4 litri de apa?? Vai de mine ..ce ma fac? eu beau 3-4 pahare..nu imi intra deloc de cand sunt insarcinata...inainte reuseam sa beau 2 litri..
Inseamna ca si de asta ma umflu ca un balon: dulciuri si lipsa apa...Tin sa va anunt ca am atins recordul de 12 kg plus la cele 24 saptamani implinite

Faza simpatica e ca totul e bine, nu am probleme de natura medicala..doar ca inainte de sarcina eram mereu intr-o dieta, iar acum mananc si eu normal, plus dulciuri in fiecare zi si fructe...si rezultatul e clar: sunt un balon umblator!

Anca
24+ Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Ba s-o crezi tu c-ai atins recordul . Mai munceste fatuca

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 25+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Yaia, intradevar uimitoare schimbarile de pronostic la bebelusi.
Si eu stau sa ma gindesc daca nu m-am pripit cu semnatura... La 11 saptamini imi spusese alt medic-probabilitate marefetita-acum ce sa fac sa pun si Astrid la semnatura???!!!

Nibi_niki si eu zic sa alegi excursia cu avionul! In prima sarcina am calatorit si nu am avut probleme. Acum am un tonus mai scazut si ma tot gindesc la aiureli dar tare as vrea sa plecam si noi de revelion. Dacate simti bine si nu ai avut nici o problema cu sarcina chiar nu sunt contraindicatii!

La Tudor nu am stiut ce e pana nu am ajuns in tara si am facut o eco special sa aflu ce e bebelusul, asta pe la 26-28 de saptamani, parca. Si medicul atunci a fost super sigur si a zis baiat, ba a si aratat pe ecran si a dat in scris. Dar acum nu sunt asa de sigura la Bebedoi, mai ales ca doctoresa nu a fost, desi si ea ne-a aratat pe ecran ca nu sunt 'bile' si sotul isi aminteste de la Tudor cum atunci a vazut testicolele ca niste bile negre, asa cum vezi si stomacul, o bila neagra, doar ca mai mare. Acum nu a vazut asa ceva si probabil e fetita, dar pana nu vad, nu cred! Mai ales ca nu stiu daca mai vad eco, o sa ma lamuresc la controlul de saptamana viitoare.
Tu ce zici, ce simti? Desi asta cu feelingul matern nu merge, la mine cel putin. Macar tu in ianuarie mergi din nou si poti intreba din nou ce e, acum poti lasa asa semnatura...zic eu.

Si eu am calatorit, insarcinata cu Tudor. La 3-4 luni calatorie cu avionul si pe la 6-7 luni cu masina prin Europa, am fost plecati vreo 4 saptamani! Totul a fost ok, ba chiar medicii recomanda calatorii chiar in perioadele in care am fost eu , pe la 3 si 6 luni, dar sunt mai mult pt. 'pisicul' mamicii, ca dupa nastere nu mai are cum calatori la fel de usor. De asta incerc sa aranjez ceva si pentru sarcina asta, pe la inceput de dec sau dupa craciun, macar o excursie scurta!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput