Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
eu ieri dupa eco am fost si la endocrinolog pt tiroida si m.a cantarit a vazut ca am luat 6 kg de la inceput...si nu mi.a zis mie ca e mult, dar am auzit cand ii spunea altui doctor, ca sunt la jumatate si deja am 6 puse...si faceau socoteli :))
m.am abtinut sa le zic, voi nu stiti cat am pus la prima....adica vreo 30 cel putin , asa ca astea 6 de pana acum sunt ca si 0
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
la prevederi despre sex nici la mine nu tine instinctul, sunt curioasa daca pana la urma ivan a avut dreptate, ca de cand i.am povestit de bebe, numai in surioara o tine si asa se enerva cand il corectam si.i spuneam ca e fratior....
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greenfrog Au revenit carceii, cu o intensitate deosebita, sunt tare durerosi si desi iau magneziu zilnic nu prea se observa ameliorare. |
Poate pentru ca impotriva carceilor trebuie sa iei potasiu, conform medicilor americani? Ei spun banane impotriva carceilor pe perioada sarcinii. La mine a functionat in sarcina trecuta, acum inca nu am problema asta.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
si la mine functioneaza banana si la tensiune puls....imi vin tare bine singurul lucru aiurea: constipa bine de tot...
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Lara spune:
Buna fetelor.
Eu va spionez in liniste de luni bune si am zis ca ar cam fi timpul sa interactionez si eu, ca nu e prea frumos din partea mea sa stau asa, desi sunt convinsa ca nu voi putea tine pasul cu voi.
Sunt insarcinata in 22 saptamani, DPN 26 martie 2010. La noi se pare ca va fi o surpriza ce e, aici unele spitale au politica de a nu spune sexul bebelui.
Felicitari pentru cele care stiti deja ce aveti, si eu am stiut la primul copil, am o fetita de 7 ani fara cateva saptamani, foarte incantata ca va fi surioara cea mare.
Am vazut ca vorbiti despre vaccinul antigripal. Si eu sunt cam.. puzzled acum, dar inclin mai mult la fara. Nu prea m-au convins ca scap de tot de belea, ba mai mult ma tem sa nu creeze o reactie adversa, am inteles ca unele gravide care l-au facut au cam suferit cu simptom de gripa cateva saptamani dupa vaccin.
Un lucru e cert totusi. Toata nebunia asta cu gripa e mult prea exagerata, eu am stat la cursuri in aceeasi incapere cu cineva care avea virusul si nimeni altcineva nu l-a contactat. Mult gel antibacterian pe maini, evitat locuri super aglomerate si un pic de.. noroc ![]()
Hai ca m-am intins deja. La multi ani sarbatoritei de azi Discordia 
Sanatate si sarcini usoare si frumoase.
Lara
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lara Sunt insarcinata in 22 saptamani, DPN 26 martie 2010. La noi se pare ca va fi o surpriza ce e, aici unele spitale au politica de a nu spune sexul bebelui. Felicitari pentru cele care stiti deja ce aveti, si eu am stiut la primul copil, am o fetita de 7 ani fara cateva saptamani, foarte incantata ca va fi surioara cea mare. |
Bun venit si sarcina usoara in continuare! Cum o cheama pe sora mai mare? Asta pentru listuta de la incepututl capitolului...daca vrei sa ne spui!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
bine ai venit lara, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos :)
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
La multi ani cu bucurii si impliniri DISCORDIA!! Sa dea Dumnezeu sa vina bebe la termen si sa fie sanatos!
Bun venit Lara! Sarcina usoara si bebe sanatos!! 
Roxi aici se masoara colul si ecografic.. eu asa am depistat ca s-a scurtat. E drept ca la controlul pe masa, la palpare, se simte consistenta lui (faptul cel mai important). Ma gandesc ca ai colul lung si n-a mai fost nevoie sa scrie lungimea sa pe foaie.
Alina cum se mai simte Ioana?
Welcome back Anca! 
![]()
Ella vreau sa vad filmul!! Ce rol ai indeplinit in film? Actress?
(hai ca merge emoticonul cu tematica filmului... de numa'
)
Andira unde fugisi cu reteta aia de paine cu ceapa???
nemary am vazut si eu pozele de cand ai pus link dar am uitat sa scriu ca am vazut o burtica frumoasa, o mami tanara si un inger de fetita in bratica! 
Samaria ne confruntam, din pacate, si noi la scoala cu astfel de situatii si masurile pe care suntem indreptatiti sa le luam sunt si o parte din cele expuse de tine. Sincer, in locul invatatoarei nu te sunam pe tine (mai ales stiind ca esti gravi) ci-l ingrijeam pe Sam si ma asiguram ca este in regula iar dupa aceea ii chemam pe parintii copilului-propblema. Evident ca te-as fi anuntat de incident, insa intr-un mod care nu te-ar fi panicat. Din cate mi-am imaginat eu, citind, scoala incearca sa reduca efectul fara a inlatura cauza. Vorbesc oarecum si-n cunostinta de cauza pt ca sunt responsabila comisiei de frecventa, disciplina si abandon scolar de vreo 5 ani si ma confrunt cu destule situatii la nivelul scolii. Sper din suflet sa nu se mai repete problema ivita si Sam sa ramana acelasi copil bun pe care l-ai educat. 
I don't remember what to say next... hai ca suna mai bine in engleza faptul ca am dereglari de memorie
. Pupici...
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
greenfrog spune:
dayanara, Yaia trec azi pe la supermarket si ma aprovizionez cu banane
. cand ma apuc sa tip noaptea il trezesc si pe bebe care incepe sa faca tumbe. probabil zice ce e cu nebuna asta de face atata zgomot cand unii vor sa doarma
! isi ia el revansa dupa...
25+ 
Erina spune:
Mamici si burtici multumesc mult pentru aprecierile la adresa Dariei!!!
Sper sa ne tina Dumnezeu sanatosi pe toti sa sa se nasca si bebelusul sanatos.
Eu am o stare un pic trista si nu am rabdare sa nominalizez pe cele ditre voi caremi-au scris atit de frumos!!!
Sa explic ca sa nu va faceti griji-la dulcetele o mamica si-a pierdut tatal, a facut infarct (si tatal meu a avut ulul grav, a facut o interventie pe inima dar nu e 100% bine).
Pe de alta parte tot astazi s-a nascut Nicole surioara unui papanash. Acesta e un motiv de bucurie!!!
Cit de complexa e viata...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle