Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
dayanara spune:
rebiana, la morfofetala aici poate sa se vada orice , masuratorile toate le primesc la fel, nimic in plus sau in minus
la transvaginala cand am fost la urgente mi.a spus ca e foarte lung si la control pe masa ca e permeabil, oricum mi.a spus ca nu.s probleme... ar fi una din probleme inevitabile, ca cerclaj nu mai pot face, doar sa stau linistita
sunt de acord cum ai pus tu problema, trebuia sa.i puna pe aia pe drumuri si sa vada care e problema cu copilul nu doar cu mama lui sam indiferent daca e gravida sau nu
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nibi_niki spune:
larabine ai venit
Am ajuns si eu acasa de la doctor,bineinteles ca analizele nu sunt asa de bune..de fapt ma si asteptam la asta.Anemia asta nu ma lasa deloc in pace..se tine scai de mine.Mi s-a marit doza de fier iar calciul a ramas ca inainte.Mi s-a dat si ok pentru calatorie.Acum numai sa nu ne razgandim noi sau sa intervina ceva(doamne fereste)
Am ajuns si intr-un magazin de hainute de BB..NU IMI VENEA SA MAI IES DE ACOLO.I-am luat finutei vreo cateva costumase,pijamale,cateva body-uri,botosei,sosetute.Sunt foarte multumita de achizitionarile facute.Pentru bebilina mea.nimik..mai asteptam.
23+ 
dayanara spune:
niki la nume v.ati gandit? sunt curioasa daca va fi grecesc sau romanesc :)
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nemary spune:
Jeni, pai poze nu pui cu mobilierul? perdele frumoase, la fel ca in Titan, gasesti si in Obor sau Dragonul Rosu.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
20+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara niki la nume v.ati gandit? sunt curioasa daca va fi grecesc sau romanesc :) roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
mai greu cu numele.E a5-a oara cand il schimbam.Azi o cheama Adela.Maine nu promit ca o sa o cheme la fel ..tocmai de asta nu scriu la semnatura nimic.Oricum avem timp pana la botez sa ne hotaram.Aici certificatul de nastere il face la botez nu la iesirea din spital..daca iti botezi copilul la un an nu are nume pana atunci..
23+
nemary spune:
Castelana felicitari pt.eco, are cu cine semana flacaul vorbaret.
Bine ai venit Lara! Sarcina usoara in continuare si un bebic sanatos!!
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
20+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nibi_niki spune:
Trebuie sa cadem de acord cu numele..sa poata toata lumea sa-l pronunte.Am venit cu cateva idei la inceput dar al meu iubit drag si scump nu putea nici macar sa pronunte numele.Oricum o sa fie o nebunie in casa,eu fiind de o natinalitate,,,sotul alta ..traind in tara straina pentru amandoi.Sunt curioasa in ce limba o sa-i vb copilului.A mea ,a lui sau greaca?probabil cate putin din toate.
23+ 
Magdone spune:
hello hello,
am intrat si eu sa va zic ca va citesc cu regularitate, dar timp de scris nu prea am din pacate.
Vreau sa felicit toate gravidutele care au aflat ce au in burtica, la noi inca ne tinem tare pe pozitii si nu vrem sa aflam.
Oricum baietelul nostru mai mare a facut el sondaj in familie si a intrebat pe fiecare ce vrea baiat sau fetita si concluzia e ca o sa fie baiat ![]()
Bine ati venit si noilor fete!
Vad ca voi tot discutati de diverse dureri, aseara chiar ma apucase si pe mine o durere in partea dreapta aproape ca nici nu am putut sa dorm azi noapte, dar m-am tinut tare, am ignorat-o si vad ca a trecut
nu stiu ce a putut sa fie.
am sa trimit si eu un link cu poze pe adresa de mail comuna sa ne vedeti si pe noi, poate imi trimite si mie cineva parola, please.
V-am pupat si mai trec eu pe aici! 
Magda, cu Razvan
(6 ani) si Olivia
(1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
dayanara spune:
am reusit sa scanez si eu 2 poze din ziua nasterii lui ivan...nu se vad prea bine dar altele nu.s
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Ivan#5405459471348641138
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
magda sunt adorabili copiii! un pic mai mult seamana cu tine :)
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE