Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Magda sunteti o familie frumoasa!
Roxi Ivan a fost si este un scumpic

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Rebiana draga, este logic ca barbatul meu fiind regizorul,eu am trecut prin patul sau si am luat rolul principal(si singurul de altfel...hihihihi!).Rolul Ecaterieni Teodoroiu pt care am prestat multe tarashuri si grapishuri(la propriu nu la ce te gandesti tu...sa-ti fie rushinica), aruncari in transee cu pushcociu'n mana si o uniforma di timpul razboiului destul de greoaie si intepatoare .Dar avand in vedere ca prestatia mea a multumit regizorul drept cadou m-a lasat grea si acu' ma lupt cu burtoaca.
Deci aici e linkul cu programul(dupa care urmaresc eu teveul) si un link cu secvente din film.Filmul nu se gaseste pe net din cauza de ilegalitate la piraterie .Va dati seama ce banet mi-as trage daca l-as prinde pe ala de ne fura filmul si-l baga la share.deci filmul e DUMINICA si din pacate dimineata ffff devreme.
http://www.port. ro/pls/tv/tv.prog?i_date=2009-11-22&i_ch=10022&i_ch_nr=4
http://www.youtube.com/watch?v=Y6lPs9MOIbE&feature=related (intre min 4 si min 5)
Castelana ma bucur ca bebelinul e bine si grasanoc si mishcator.
Kossir,lasa vaccinul ca daca va paziti e mai bine pt voi .
Pup restul lumii.Eu am o stare de kko fara lapte .IMi vine sa ma autosinucid , ma doare si in spate (pe bune),si carceii isi fac treaba desi bag 3 banane pe zi (care a propos la mine au efect laxativ fiind singurele care ma rezolva din punct de vedere evacuativ),simt ca devin ursoaica si nu-mi intra nimeni in voie.Dorm ca o marmota ziua si noaptea numar masinile de la semafor (stau intr-o mare intersectie) si al naibii daca imi arata vreunu ceva mai interesant(o ciocnire, o injuratura, o cursa....orice).Deci asta sunt si aici ma termin.

Lara welcome.
Magdone
Samaria micul Sam .E greu cu bataia la scoala.M-a pazit Dumnezeu .Nu am avut niciodata parte de o bataie intre elevi .Oricum mi s-a strans carnea pe mine cand ma gandesc la boxeurul meu dintre matze.Hai curaj.
Oana ai vazut la ce se refera vorba "program de gravide",da?Na!Sa vezi si tu cum e sa stai closhca toata ziua si sa te trezesti cand vrei .
Nibi frumos nume Adela.Delicat!Si merge zis de greci.Daca nu,o botezi Kalimera.
Jeni vrem si noi pozici.
Babyangel si eu sunt la fel de legata de comunicatiile astea de tip nou.
Selina,tu esti aia tristuta?Haaai nu mai fii!!!Ne ai pe noi aici.Ba cu un junghi,un col scurt,o placenta mai jos, un bebe kkcios....etcetera!Hai capul sus si zambet larg.Ordin!

cuGeorge-Theodor

AMR 15 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Ella eu fata serioasa din filmulet! Cat despre starea pe care o ai astazi.... WAKE UP!! Pai faci pe lupul moralist pe-acilea? Tu ne intreti sa nu cadem in butoaie pline ochi de melancolie si cazi tu?! Hai fa bine si inveseleste-te ca ai atatea motive!!!

Mami de Luca again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ioana act multumesc. Ioana ta e tare dulce si frumoasa. V-am admirat in peregrinarile la manastiri. Am vazut ca ati ajuns si la Iasi la Sfinta! Cum doarme Ioana singura, o adormi tu si apoi pleci din camera?

Freedelia, sanatate multa sa treaca durerile de git!

Oanaiacovita sa te bucuri la maxim de zilele libere!!! Multumesc opentru complimentele adresate Dariei!

Kossir multumesc mult!!! Adevarul e ca odata eram mama organizarii, acum, vreau sa merg la Piatra Neamt sa pun toate pozele Dariei pe DvD (in caz de cade hardul sau altceva) .
Si eu l-am vazut pe cavalerul tau frumos si bunatatile de la masa marocana. E mai bines a asculti de sot si sa fiti prudenti. Si noi am redus iesirile la minim.

Samaria, cred ca te referi la nick. Numele meu e Elena, nick-ul e nume japonez. Multumesc poentru familia perfecta-aniversam 13 ani de casatorie in mai dar copilasii am inceput sa ii facem destul de tirziu.
Imi parerau sa aud de intimplarea de la gradinita. Pupicei lui Sam.

Castelana felicitari pentru baietelul vorbaret!!!

Greenfrog multumesc. Toata viata am fost bruneta si ma cam plictisisem. Acum il mai las blond pentru ca la gradul asta de decolorare nu mai prinde pigmentul. Ma sterge un pic blondul mai ales in poze dar in realitate e bine.

Yaia, cum mai scriam dincolo la mine e sigur baietel pentru ca schimbarile corpului date de hormoni sunt evidente. Scriam eu ca sinii sunt mai mari acum la 22 de saptamini decit cind ii aveam maximum de angorjati dupa ce am nascut-o pe Daria. Si in greutate am luat mult mai mult,plus starile de rau, arsurile, etc.
Eu as vrea sa ramina baietel mai ales ca sotul e foarte incintat. Credca in logica lui de barbat se gindeste cite lucruri man like va face cu fiul, cite il va invata etc.

Si eu abia astept sa vad ce va fi la tine si sper sa fie fetita!!!

Bine ai venit Lara!!! Si mai devreme era o mamica care vrea sa ni se lature. Credca mesajele sunt moderate! Bine ati venit amindurora!!!

Deyanara, ce grasunel frumos ai acolo!!!Si ce par des avea!!! Sa va bucure mereu!!! Imi place mult si numele!!! Cred ca acum la trei ani e si mai incintator!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ellanik, foarte interesante secventele!
Am vazut ca avem multe mamici artiste: pictorite, soprane, actrite. Imi palce mult!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Salut burtici!
Ne-am intors si noi de la eco cu vesti bune...vom mai avea inca un BAIETEL, spre bucuria sotului(l-a intrebat pe dr daca e % la % sigur ca e baiat)..e normal dezvoltat, are vreo 460 de g nu a vrut sa-si arate fata, punandu-si mereu manutele pe ea si s-a agitat de zor...de abia ii gasea dr pozitiile feavorabile pt masuratori. E asezat transversal, de aceea am o forma a burticii mai ciudata, colul e luuuung 4,2 si data probabila a nasterii a devenit 22.03.2010!
Rog pe cine se pricepe sa-mi treaca si mie un carucior albastru la listuta de pe prima pagina
Multi pupici

GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de viitor prunc pretios de mar-apr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

catus felicitari pt baietel!

erina

ella tare de tot , te.am vazut! aveai pusca in mana si casca si ochelari, tu erai, sper ca n.am confundat

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Magda sunteti o familie frumoasa!
Roxi Ivan a fost si este un scumpic

Mami de Luca again

multumesc rebiana

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Gina felicitari pentru bebe grasunel! Sa-ti traiasca baieteii!

Mami de Luca again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Epoca Ceausesc is back
Nu am avut lumina de la pranz si apoi m-am dus la dra de familie sa imi dea medicalul si cum ma misc ca o rata mi-a luat 2 ore sa merg, sa stau la ea si sa ma intorc. Vai ce greu mai e.
Merg iar sa recuperez.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput