Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 12
mary_07 spune:
Salutare
Referitor la schimbatul noaptea,nici noi nu il prestam "in tinerete" (ca acum suntem copii mari si dormim pana la 8). In primele sapt,atunci cand facea kk,il schimbam,avea 2-3 treziri pe noapte si era altfel...dar de cand cu o trezire,si aia f scurta,de 15 minute, nu il mai schimb. Si pentru asta nu ne-am pricopsiti cu nicio iritatie ( decat cea cu care am venit din maternitate,dar care a trecut in cateva zile).
Intrebare intrebatoare pt cele care dati formula bebeilor...voua va mai curge laptic din sani? Mie,cu toate ca nu mai alpatez de aprox 3 sapt, inca imi mai curg cativa stropi...nu e zi in care sa nu gasesc o pata mica pe tricou.Cand strang de mamelon,iasa 2-3 stropi si gata...
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
moni_iulia spune:
Pe al meu nu-l prea deranjeaza"udaciunea" din pampers si cu greu imi dau seama cand e cazul sa-l schimb.Asta dupa zgomote sau cand il prind treaz si-l bag la verificari.Asa ca noaptea nici nu se pune problema de schimbat. De iritat nu s-a iritat pana acum si nici pic de crema n-am pus pe pielicica lui.Folosim dupa baita de seara(10l apa fiarta cu 4 pliculete musetel si racita + sampon si sapun sanosan) ulei de masline neutralizat. La inceput il spalam la fund in timpul zilei cand il schimbam, dar de cand sunt singura cu el nu prea ma mai descurc ca stau la et 10 si nu curge apa calda din prima la robinet si ar insemna sa incalzesc, sa pun in lighean... Mai dau cand imi aduc aminte cu ulei si in timpul zilei la fund.
S-a trezit fomila.Cred ca azi a ras.
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
moni_iulia spune:
Alarma falsa!
Pana am trimis eu mesajul a adormit la loc(avem in fundal cutiuta muzicala).
Voi ati folosit nr 2 la pampers pana la 6 kg?Noi nu cred ca avem mai mult de 5 kg dar , parca n-as mai lua tot nr 2(inca mai avem vreo 30) sau n-as lua pachet mare ca mi se pare ca sunt din ce in ce mai stransi la pulpite.
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
mary_07 spune:
Iulia mai avem si noi cateva bucati din nr.2 dar o sa trecem la nr.3,chiar daca inca nu avem 6 kg.La fel si pe noi,ne strange la bulanase
Razvi ar sta cu kk in pampers cu orele,daca n-ar fi sa-l simt eu dupa cum "pute" sau daca nu l-as auzi cand face
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
DenysaB spune:
Am uitat sa va spun ca uriasul meu are 6230 grame.
\Si pediatra i-a scos suzeta, ca poate e alergic la latex. I-am cumparat azi una de silicon.
carinablanca spune:
La multe lunite si ani sarbatoritelor de azi Sophie si Karina!
Vic-cj bine ca ati trecut peste vaccine. Sa speram ca nu face puiul febra. Oricum mie un medic mi-a zis ca atunci cand sunt mici sunt mai mici sansele de febra si ca astea cresc pe masura ce bebeul vaccinat e mai mare ca varsta.
Referito la botez eu stiu ca se pot face botezuri oricand, doar ca preotul nu agreaza petrecere in post. Dar el face slujba.
Ellenuta, Selen multumim de aprecieri.
Selen referitor la calcul eu stiu ca de fapt nu se iau in considerare veniturile din luna nasterii (august - cum e cazul meu si al tau) insa se socoteste de 2 ori luna anterioara, deci 2xiulie.
pazza, tare dragut si zambaret micutul tau.
Denysa B bine ai revenit si sanatate la micut. Sa vedem poze!
Referitor la schimbat noaptea, avand in vedere ca noi o dormim toata nici nu ma gandesc sa o trezesc doar pentru asta. Oricum scutecul e ok dimineata si nu s-a iritat niciodata, desi nu folosim nici un fel de crema. In caz de caca o schimb insa imediat. Doar ca nu e cazul noaptea ca ea face doar la papa.
Moni_iulia, mie pampers 2 mi s-a parut mic inca de la 4 kg si putin. Era tot timpul stransa la pulpite si la fiecare kk era plina pana pe spate. Asa ca am trecut pe nr 3 si e super ok din toate punctele de vedere.
de scumpete de fetita (31.08.2009)
POZE
monique02 spune:
Raluk se simte din cuvintele tale cst de greu iti este. Vara lui Titus din Italia la fel aea lapte forte mult si bebe efectiv refuza sa manance. Ea este o persoana foarte comoda si a zis de ce sa se chinuie ea si bebe cu alaptatul la san, asa ca scotea cu pompa de la ea de 3-4 ori si ii dadea cu biberonul lui bebe si asa a facut pana la 10 luni. Si bebe al ei plangea dar rezonabil, plus ca ea ceea ce avea de facut neaparat era sa scoata laptele ca de hranit bebe putea sa faca din cand in cand si altcineva
selen80 spune:
noi am trecut demult la pampers nr 3...tot din cauza de pulpite oricum scrie ca nr 3 sunt pt 4-7 kg...
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI Sophie si Karina
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
mariaanna spune:
"seara!
Mai rarut pe aici ca sunt mama de 2 copii
Am vazut ca discutati de dimensiuni,pampersi, alaptat.
Noi am trecut a pampers nr 3 de 2 saptamani,adica de cand avea 5 kg.Deja mi se par mici acum si cred ca foarte curand o sa trec la nr 4.Asta si din cauza ca Ana-Maria face uneori cate un caca mare incat de multe ori iese si afara din scutec.
Banuiesc ca am mai crescut ceva in ultimul timp.La 1 luna jumate aveam 5 kg si 59 cm.
De alaptat eu o alptez ori de cate ori doreste.Noaptea de cca 3 ori, iar ziua oricand.Ii mai dau si ceai .Si special pt bebelusi, dar si facut de mine din menta ,chimen si putin tei.
Acum ma striga...V-am pupat!
suede spune:
Vik tinem pumnii sa treceti cu bine proba vaccinului.
Apropo de dimensiunea pampers-ilor,am observat si eu ca nr.2 il cam strang la pulpite,deci in curand trecem si noi la nr.3.
Ce repede cresc!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH