Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Vik sa treceti cu bine peste vaccin! fara febra sau alte neplaceri! multumesc pentru precizarea cu vaccinurile? de cel pt pneumococ v-a spus ceva?
Liliacule cum a fost la control? toate bune, asa-i? flacaul a crescut bine, iar Andra nu este racita, ci vrea doar sa fie pupilata (oare am conjugat bine?!)toata ziua
Ce faina-i poza cu Super Brucu!
Pazza ce bine a crescut frumosul vostru!~

vreau sa va spun ca este ff fain slingul! si se pare ca mandrei ii place!
Raluca_u, ralucapaun voi ce pozitie folositi cel mai mult?

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Dana sa folositi sanatosi slingul, sa se plimbe Ana mult mult in el
cat ceai de chimen bei tu? ca e cam....yukky

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Multumim Selen; speram sa ne acomodam repede cu slingul! (adica pana maine..sa putem iesi cu el )

ceai de chimen..pai, nu am regula, dar cam 2-3 cani pe zi; pt mine este ok, adica nu ma dau in vant dupa el, dar aluneca pe gat..nu il las mult sa se infuzeze, cam 5 min maxim si pun si mai multe lingurite decat scrie pe cutie (vreo 3); banuiesc ca il indulcesti,asa-i? (eu pun miere)

Pentru Sophie si Karina: sa cresteti mari si frumoase, dragelor!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

o da, pun miere, altfel nu l-as putea inghiti....eu am pus o lingurita doar, dar l-am lasat 15 minute, cat scrie....

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

stii, medicul de familie ne-a spus ca nu sunt obligatorii acele vaccinuri, dar ea le recomanda..am inceput sa ma documentez si se pare ca nu-i musai sa le faci pe toate la 2 luni..cel pt pneumococ se poate face si la 6-7 luni (sau, mai logic pt mintea mea..cand intra in colectivitate!); este clar ca nu ne vom lasa "dirijati" de dorintele ei..ne vom interesa si o vom informa ce am decis! fara sa ne simtim datori sa oferim o justificare!
Ideea este ca probabil medicul de familie primeste o anumita suma de bani de la firmele carora le promoveaza vaccinurile (ma gandesc ca din 700ron, vreo 200 ii revin ei)...din acest motiv sunt ei atata de agresivi si dornici sa ne intepe copilasii;

apropo de creme...noi folosim Weleda; cred ca este tare buna, din moment ce nu avem probleme; dar nu o dau de fiecare data..doar de 2-3 ori pe zi...concluzia este ca avem gene bune in ceea ce priveste pielicica!

Thank God I'm a woman!

Dana noi am facut vaccinurile de la 2 luni si nu e f departe de adevar pretul: infarixul hexa costa 3mil, prevenarul pt pneumococ 350 si rotarixul tocmai l-am luat azi(se administreaza oral pana in 16 dapt doua doze) 3 mil. Pt infarix hexa am platit la centrul medical unirea doar 180 diferenta fiind gratis de la stat...
Nu cred ca le intra atatia bani in buzunar , infarixul hexa e mai nou, ii face doar o intepatura in loc de 2. Prevenarul si rotarixul sunt facultative.

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

stii, medicul de familie ne-a spus ca nu sunt obligatorii acele vaccinuri, dar ea le recomanda..am inceput sa ma documentez si se pare ca nu-i musai sa le faci pe toate la 2 luni..cel pt pneumococ se poate face si la 6-7 luni (sau, mai logic pt mintea mea..cand intra in colectivitate!); este clar ca nu ne vom lasa "dirijati" de dorintele ei..ne vom interesa si o vom informa ce am decis! fara sa ne simtim datori sa oferim o justificare!
Ideea este ca probabil medicul de familie primeste o anumita suma de bani de la firmele carora le promoveaza vaccinurile (ma gandesc ca din 700ron, vreo 200 ii revin ei)...din acest motiv sunt ei atata de agresivi si dornici sa ne intepe copilasii;

apropo de creme...noi folosim Weleda; cred ca este tare buna, din moment ce nu avem probleme; dar nu o dau de fiecare data..doar de 2-3 ori pe zi...concluzia este ca avem gene bune in ceea ce priveste pielicica!

Thank God I'm a woman!

Dana noi am facut vaccinurile de la 2 luni si nu e f departe de adevar pretul: infarixul hexa costa 3mil, prevenarul pt pneumococ 350 si rotarixul tocmai l-am luat azi(se administreaza oral pana in 16 dapt doua doze) 3 mil. Pt infarix hexa am platit la centrul medical unirea doar 180 diferenta fiind gratis de la stat...
Nu cred ca le intra atatia bani in buzunar , infarixul hexa e mai nou, ii face doar o intepatura in loc de 2. Prevenarul si rotarixul sunt facultative.

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Dana multumesc pt info! sa inteleg ca le-ati facut pe toate 3..Ama a fost ok in urma lor, asa-i?
nu prea am inteles care-i treaba cu diferenta aceea de 120 platita de stat..ai un abonament la CMU si de aceea ai platit mai putin, sau?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello si de la noi.

Eu am fost azi sa-mi depun dosarul de CIC. Selen, pe mine m-a pus sa completez din august anul asta inclusiv inapoi 12 luni, ele mi-au zis asa si asa mi-au completat cei de la munca. Dosarul a fost depus, totul ok, banii in ianuarie cica.

Referitor la Pampersi noi suntem cam de mult timp la nr 3 si vrem sa trecem la 4 ca nr 3 sunt pana la 7 kile si noi acu o saptamana aveam 6.600 kg. Nr 4 sunt de la 7 kile in sus pana la 18. SI lui ATomix ii iese prin toate partile cand face kkutza din acela muuult.

marianna, ai fost la pediatru?

FEtele din Bucuresti, se risca vreuna la Baby Expo? E de joi pana duminica.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!
Am lipsit cam mult, din lipsa de timp ... daca sotul sta cu bb eu ii citesc Ramonei povesti. Asta ca sa nu se imta exclusa.Inca mai plange si ea cand plange bb in rest il pupa toata ziua!
Bebe inca mai plange de colici, dar avem si zile bune iar eu sincer sunt multumita ca doarme noaptea.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Salutare si de la noi,
Revenim cu vesti mai bune, durerea din san a trecut aprope de tot peste noapte,asa ca nu am mai ajuns la doctor,ceea ce ma face foarte fericita;nu stiu ce a fost durerea a fost crunta azi noapte dar cu lacrimi in ochi am pus-o pe Isabella sa suga si vad ca a functionat probabil ca a fost vreun canal;
Liliacule drag, multumim,iar cu Iulia nu-ti fa griji ca nici misiunea mea nu e mai usoara doar ca eu o amenint ca o tund ca pe baieti, si ei si se incalceste la varfuri,de spalat o spald de 2 ori pe saptamana pe cap ,si cat mai mult impletit;saracutul pitic,sa speram ca trec rapid ranile de la fundulet si bubitele, eu spun cu mana pe suflet ca bubitele Isabellei au fost pe plan hormonal si nicidecum ca am infofolito(la fel o culc si acum si nu mai are nimic) va transmitem o flo si un pupic la toti 3;
Dana, sa va traiasca lungana scumpa, nu te mai intrista tu fa vaccinul cu care te simti tu mai confortabil, eu Iuliei le-am facut numai pe cele de la stat si a fost perfect;si ai dreptate cu vaccinurile ,doctorii au comison la fiecare vaccin vandut,deci e normal sa-l recomande;
Mihaela, sarumana, si noi pupam micutul japonez frumos ;
Angelli, pupam micul bolnavior Andreas si va dorim sa va treca cat mai repede, urate sunt otitele;
Nela, ce bine ca nu ati facut febra,fata de comiteta Ana nu o supara prea tare pe mami nici macar cand face injectii , pupam micuta margelata si pe mamica ei;
Moni iulia, pupam pe micul Tudorita care se chinuie cu parturile,sa speram ca se mai linisteste cat de curand;
Carina , ai o fetita scumpa foc ;
Nela, nu conteaza temeraturile tot superb e acolo la voi, si si mie tare dragi imi sunt sarbatorile de iarna, iar cu curcanul eu zic ca merita sa incerci ca doar ai mancat si tu in tara castane coapte care au un gust superb, deja salivez;
Iulika, multumim tare frumos, tu ai fost prima care le-a cerut si inca cu galerie ;
Danangie, ;
Alex 25, pupic sa-ti treaca starea,eu am un leagan de la Graco care merge pana la 9 luni si sunt si tare multumita de el;
Anamaria, sarumana;
Moni Iulia, iti tin pumnii sa vi cu vesti bune ;
Liliac,draga de tine ce program incarcat ai, pupam pe Andra care imi dau seama ca se simte cam singurica, curaj mami trece si asta;ce ma distreaza povestirile tale ,mi-l si inchipui pe Radu viitoare vedeta in filmul superman;
Carinablanca, multumim de aprecieri ;
Alex, am gasit unul si din cate am vazut livreaza ,o sa-l pun imediat;
Iulika, am ras de numa , pupam celalat superman;
Vik, sa aveti o noapte usoara;
Elle, ,saracuta de tine,sper sa va linistiti si voi in curand;
Monique,multumim,toti copii din odiseea aceasta sunt niste superbi,mie mi-e drag sa vad cat mai multe poze,sa le remarc cum lise schimba trasaturile;
Liliac, lasa fracul , plapuma e la putere,eu va zic sa va prieeasca plimbarea;
Selen, sti ca cand am imbract-o , ma gandeam la voi , ce bine ar prinde-o si pe Ebru ca e asa de brunetica ar fi ca si Alba ca Zapada;ce rau imi pare ca nu ai putut dona, tare bine te simti cand sti ca poti ajuta,iar cu schimbatul eu pe isabella nu o schimb noaptea deloc decat daca face caca(ceea ce nu prea se intampla);
Pazza, foarte bine a luat piciul in greutate, sa va fie de bine, pupam si noi un botic frumos ;
Si noi tot numarul 3 folosim de vreo 2 saptamani.
Am reusit sa va recuperez cu brio, am si facut baita intre timp acum ne pregatim de nani, revenim mai incolo;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

I'm back...mamarutza doarme..si eu stau cu ochii pe ea ca pe butelie...vad ca pina acum nu are febra..sper sa fie asa toata noaptea. Astazi mi-a fost tare miriita....poate sid e la vaccin si doar in brate a vrut. Asa ca am luat decizia ca miine ma duc sa ii iau leagan...ca ramin fara brate si efectiv nu pot face nimic...fetelor voi ce modele sugerati ca ar fi bune?

Am vazut pozele cu printesa Claudiei...uau ce frumusete de fetita ai tu acolo! Iar rochita e superba!!!

Noi am comandat un trusou de botez din tafta cu dantela, abia astept sa fie gata sa vedem cum arata (sper sa fie ok, ca eu l-am vazut doar in poze modelul, sa nu fiu dezamagita tare). Asta la sugestia nasei care m-a rugat sa aleg eu rochia ca ea nu se risca sa ia ceva si sa nu imi placa...asta e.

Ca de obicei vroiam sa raspund la mai multe subiecte dar deh...neuronu' ala mic si amarat nu mai face fata.

Lui Raluk ii doresc curaj..si sa reziste ... am citit prin ce trece ea (Doamne iti multam dar ce copil cuminte am eu comparativ cu altii, nu am dreptul sa ma pling de nimc!!!)...si cred si eu ca ar fi bine sa se mulga si sa ii mai dea papa si altcineva cu biberonul. Nu vreau sa sune aiurea...dar stiu din proprie experienta ce bine face o ora din cind in cind doar eu cu mine. Asa relaxata si vesela ma intorc la mamarutza...

Iar despre stirile despre copii arsi si mame care nasc cu cezariana si sunt sterse cu carpa de sters pe jos...eu nu am cuvinte. Asta e super sistemul medical din Romania...nu mai zic nimic ca toata sarcina m-am plins de sistem! Ma gandesc cu groaza ca la cat mi-a stat si mamarutza mea la ultraviolete in incubator am avut mare noroc ca ne-am captusit doar cu conjunctivita si nu si cu alte cele...

Si noua ne sunt cam mici scutecele 2 ca avem 5,1 kg si 62 de cm (asta la masuratorile de azi)...fotomodela o face mama pe mamarutza ca are picioare lungi...

No...ca m-am intins nu gluma.

Va doresc o seara faina!
de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput