Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Dana, Selen...tot am vrut sa va intreb...pe voi nu va constipa ceaiul de chimen? Ca la mine asta a fost efectul ...

Si multumim fetelor de incurajari..sa speram ca trecem cu bine noaptea .

Am citit ca si Bruce si Ana de NelaM s-au vaccinat ieri si au fost cuminti...sper sa luam model de la ei.

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Carina ce scumpa e fetita ta....iar pozele exceptionale..
Angelli ce flacai frumosi ai...semana cu mamica lor

Am primit cateva poze pe mail, eu le adun pe toate si ma voi stradui sa fac un colaj frumos pe care il voi pune pe contul comun, nu public....cand am propus sa punem link-uri la poze pe listuta de pe prima pagina nu m-am gandit asa departe insa precautia Mihaelei e intemeiata..eu oricum o sa strang dovleceii intr un album frumos ca sa-i avem pe toti sub ochii nostri.

Pazza ce flacau voinic!!! Am admirat toate pozele tale, si pe cele cu burtica evident si mi s-a facut un pic dor de burtica mea....am minunea in brate si e nemaipomenit insa burtica avea farmecul ei...

Selen eu cand am depus dosarul de cic , in sectorul 6 au luat in calcul 12 luni inclusiv luna nasterii...am citit ca la sectorul 3 de ex se ia luna anterioara nasterii de 2 ori si nu luna nasterii...dar e o adverinta tip...nu stiu de ce difera..

Dana da...la cmu avem abonament si i-au facut si Amei..dar diferenta de pret a zis medicul ca este doar datorita tulpinilor din infarixhexa care sunt in plus fata de cel de la stat..
in farmacii am vazut prevenarul mai ieftin cu 50 fata de cmu... apoi nu- ti spun cat a alergat sotul azi dupa rotarix, medicul ne-a recomandat sa-l luam la 2 luni jumate ...cea de la cmu zicea ca merg toate 3 la 2 luni...

faza a fost ca nu se gasea in bucuresti, aparea pe siteul farmaciilor in stoc cand sunai spuneau ca e rezervat, ca nu-l mai au etc...am sunat la cmu,nici la ei nu era si ziceau ca se importa iar abia in ianuarie insa o tipa de la cmu a fost draguta si i-a gasit sotului o doza la farmacia dona la victoriei...fuge acolo o ia 380....deja ne gandeam cum sa facem rost de a doua doza peste 4 sapt, intra intamplator intr-un sensiblu, afla ca s-a retras o rezervare in drumu taberei..am zis hai sa verificam pe net...intra la help net unde de dim nu era decat intr-o farmacie...ce sa vezi ..plin de rotarix...au adus in dupamiaza asta...s-a dus l-a luat cu 293 tot din drumu taberei..la sensiblu era 365...
o adevarata nebunie!
imi povestea o prietena care trebuie sa nasca ca nu se gaseste oxitocina nici in spitale nici la farmacii..ce nebunie...

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Hello si de la noi.

Eu am fost azi sa-mi depun dosarul de CIC. Selen, pe mine m-a pus sa completez din august anul asta inclusiv inapoi 12 luni, ele mi-au zis asa si asa mi-au completat cei de la munca. Dosarul a fost depus, totul ok, banii in ianuarie cica.

Referitor la Pampersi noi suntem cam de mult timp la nr 3 si vrem sa trecem la 4 ca nr 3 sunt pana la 7 kile si noi acu o saptamana aveam 6.600 kg. Nr 4 sunt de la 7 kile in sus pana la 18. SI lui ATomix ii iese prin toate partile cand face kkutza din acela muuult.

marianna, ai fost la pediatru?

FEtele din Bucuresti, se risca vreuna la Baby Expo? E de joi pana duminica.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

La baby expo cred ca ma risc eu (dar spre sfarsit)ca n-am carut inca, pt ca data trecuta eram imobilizata si am plans de ciuda si deja am castigat o invitatie.
Cam cat a durat depusul dosarului? Si care sunt pasii(eu o sa am cm pana la sf lu' noiembrie si ma gandesc ca intai trebuie suspendat contractul si apoi depus dosarul. Oare trebuie asteptat ceva si de pe la itm sau merge direct?).

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Dana am uitat sa iti spun, Ama nu a avut nici o reactia dupa, am stat cu emotii dar totul a fost ok,
medicul de la cmu mi-a zis sa i dau nurofen 2,5 ml preventiv...am negociat/calculat cu sotul si i-am dat 1,5 si comprese cu apa rece de la robinet pe pulpita...cand i le-a facut prevenarul a fost mai dureros si se inrosise toata si a tipat insa a luat-o tati in brate imediat la avioane si s-a calmat extrem de repede....joi ii dau rotarixul si va spun cum a mers..sper eu bine...
are un virus care se elimina dupa vreo 7 zile in caca si scrie pe prospect ca trebuie mai mare atentie si spalat pe maini la schimbatul scutecelor..oricum faceam asta asa ca...cu Dzeu inainte!

eu despre ele am aflat la iesirea din materniate de la un medic tanar si dragut care mi a spus ca le-a facut fetitelor lui, ca sunt scumpe dar merita si care mi-a dat detalii despre fiecare si a raspuns coerent la orice intrebare....eu si sotul am stat ceva timp cu el la povesti si nu mi a dat impresia ca are vreun interes...pur si simplu am intrat in vorba, ne a vazut emotionati, ne a povestit de fetitele lui, etc..apoi am intrebat pediatrul care vine acasa si care mi a zis ca prevenarul si rotarixul sunt facultative pt ca sunt scumpe, statul nu si permite pt fiecare copil (cat de nedrept) si ca in afara in europa se fac...daca ne permitem el le recomanda..

sper ca nu te-am zapacit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

wow, ce evolutie in discutie
Iar imi umplu UC-ul de post-it-uri. Trebuie sa reorganizez modelul, ca asta de-l am acum e invechit. Pana acum aveam de-alea portocalii, acum, la next level, imi pun roz

Claudia si eu o amenint ca ii tai parul dar tot nu functioneaza schema.

danuta Toate bune la control. Suntem si noi un pic mai linistiti din anumite puncte de vedere, dar din altele sunt exact asa cum am plecat. Avem 4,88 Kg ceea ce este bine pentru cele 26 de zile a lu' flacau, dar ne-am procopsit cu 2 trimiteri la pitalul de copii: una la chirurgie pentru a rezolva pb buricului care a evoluat intr-o minunata hernie ombilicara si una la orl ca cica are frenul lingual scurt. Acum... dupa ce m-am cutremurat un pic...am uitat sa intreb de vigantol si Ca si fontanele...

Ma striga sa-l balanganesc pana adoarme ca tat-su deja e amortit

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Liliacule,alta metoda nu stiu,lui Iulia tare i e frica sa nu ramana fara podoaba capilara;
Alex,www.blessingsandblossoms.co.uk/A55995/bb/home.nsf/Display Manufacturer Items?OpenForm&Category=Accessories&Subcategory=Accessory&DisplayForm=0&Manuf=LDarlings" target="_blank">aici e situl de care ziceam,sper sa ai noroc;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

moni depusul dosarului a mers nesperat de repede..am dus adeverinta la servici sa o completeze si am facut o cerere de supendare...copia dupa decizia de suspendare si adeverinta semnata tot le-am avut inapoi de la munca cam in 4 zile si intr-o dimineata am depus la serviciul alocatii din drumul sarii pt sect 6 tot...si cicul si cererea de trusou si de alocatii...tot..nu imi venea sa cred ce repede a mers...

Mergi la inceput

fetelor sunt la zi si ma bucur tare dar acu tre sa merg la baita...si sa ma pregatesc moral ca pana la 2 mai e, multa joaca....nebunie...,cale lunga sa ne ajunga cum zice povestea...
va pup cu drag, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Am trecut in clubul scutecelor!!!!Sa ne fie de bine!!! Sa avem dovlecei sanatosi si cuminti!
Eu nu am mai intrat de mult pt ca suntem foarte ocupati...cand acasa cand la Bucuresti...Am inceput programul de kinetoterapie cu Raisa dar desi benefic, este foarte obositor sa mergem la Bucuresti.Speram sa gasim pe cineva in oras sa continuam programul.In rest suntem bine.Mami de mine este mandra posesoare a una bucata de grasalanca de 5500 kg care va pupaceste acum din somn!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Ce o fi cu Luto???????sunteti ok, mami?
Nici pe Maria nu am vazut-o, de Aida ce sa mai zic ....sper ca sunteti ok?
Noi dormim deja, eu mi-am pregatit o baie binemeritata, Iulia doarme de la 19,30..asa ca sunt libera .

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput