Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Buna fetelor...

noi tocmai ce ne-am intors de la vaccin...sper sa fie mamarutza ok si sa nu faca febra.

Pupam si noi virtual acolo la piciorel si speram sa nu faca febra!!

Ellenuta Din nou noapte alba?? Aceeasi problema cu Eva sau e altul motivul de aceasta data??

Azi mi-am facut de cap
Ne pregatim sufleteste sa facem plimbarea pana la medic. Ne-am facut programare pentru 6 sh'unsfert si cica sa batem in geam ianinte de-a intra in cladire, ca sa ne preia automat de pe coridorul/sala de asteptare plin de viroze. Ma gandeam sa-l imbrac in frac ca deh, e mare eveniment pentru noi dar cum n-am achizitionat unul pana acum...il bag in plapuma

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

buna fetele

Claudia Isa zici ca este printesa zapezii in rochita aceea, e superba! tin pumnii sa nu fie mastita..

Carinablanca o minunatie de fetita ai! si ea arata ca o printesa in rochita de botez

Liliac esti de coma, zau! povestesti totul cu atat umor incat pare floare la ureche, dar stim toate ca nu e asa...

Angelii ma alatur si eu fetelor cu complimente la adresa ta si a baietilor, sunteti o familie f frumoasa

am vazut ca a facut Nela[/]b deja prezenta, si eu ma gandeam ca nu le-am mai vazut pe fete demult....si mai ales pe AIDA!

[b]Nela
am avut un vis minunat aseara....am visat ca eram intr-o excursie cu sotzul, si unul din obiectivele vizitate a fost....apartamentul vostru de la etajul 26 nu mai stiu cum si ce fel am ajuns acolo si de ce era obiectiv turistic casa voastra (oricum arata total altfel in vis, ca o casa istorica asa....), cred ca pentru priveliste, pt ca imi amintesc ca noi doi ne-am desprins de grup si stateam pe o terasa si admiram imprejurimile...si-i povesteam sotzului ca eu le-am vazut deja in poze, dar ca vreau sa ne ascundem de grupul nostru ca sa ramanem sa vedem privelistea si noaptea....si-i mai spuneam cat de rau imi pare ca voi nu sunteti acasa, ca sa va cunoastem...voi erati plecati si voi din tara, ne spusese ghidul, dar erau multe poze cu voi prin casa....eu de obicei nu-mi aduc amintele visele, dar asta este atat de proaspat in capul meu cred ca m-au marcat pozele tale pana la urma...si..vrabia malai viseaza

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ne pregatim sufleteste sa facem plimbarea pana la medic. Ne-am facut programare pentru 6 sh'unsfert si cica sa batem in geam ianinte de-a intra in cladire, ca sa ne preia automat de pe coridorul/sala de asteptare plin de viroze. Ma gandeam sa-l imbrac in frac ca deh, e mare eveniment pentru noi dar cum n-am achizitionat unul pana acum...il bag in plapuma

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Te asteptam cu vestile de la control..si buna strategia cu batutul in geam si zburat in cabinet..ce culoare are plapuma??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

of, am vrut fetelor sa donez niste sange dar cica n-avem voie timp de un an de la nastere era pt un caz anume, o fetita, care avea nevoie chiar de grupa mea, si rh-ul meu....

cu schimbatul noaptea sa stiti ca si eu il mai sar Ebru nu a fost mai deloc iritata la fundulet pana acum, iar kk si pipi din pampers nu o deranjeaza deloc....pai ganditi-va cat de bine a dormit ea (ca sa nu mai zic EU ) in noptile alea cate 10 ore, cum s-o trezesc din somnul ala dulce s-o schimb?! \acum depinde, probabil daca se irita si ea, o schimbam si noaptea, dar asa, why bother?

intrebare legata de indemnizatia pt CIC: cum se ia in calcul venitul din luna in care am nascut?? as fi vrut sa calculez, macar in mare, cam cat o sa-mi vina indemnizatia, dar m-am blocat la luna august....stiti cumva detalii? multam

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

Liliana in timpul zilei e cam haos...mai ales acum cu musafiri...e agitatie..dar noaptea mananca...si daca nu adoarme mancand il mangai putin pe capsor si ia somn instantaneu...
cu mine e mai rau...nu i-am dat san de joi pt ca am avut febra si am luat pana duminica antibiotice dar m-am muls...azi m-am trezit cu sanii complet goi si cu o scurgere exact ca si menstruatia...
mai am putin si cred ca o iau razna...mai ales ca numai maine dimineata e doctorita mea de serviciu..
fug sa mai recuperez cat pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

liliana ah nu .. eva e bine, Doamne ajuta! anna m-a tinut treaza .. nu a vrut sa doarma si pace .. cum o puneam in patut cresteau ace .. am pus-o langa mine in pat si nici asa nu vroia .. vroia atarnata la tzitzi .. de disperare i-am facut si formula .. nici nu a vrut sa puna limba pe ea (am incercat vreo 20 minute sa-i bag bibe in gura) ..

bafta la control!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

am pus 3 pozici noi cu chinezoiul meu mic si gras...la 3 saptamani si 2 zile are 4300 gr...avand in vedere ca am venit acasa din spital cu 3400 gr a luat bine in greutate...bosumfliciul lu mami..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Moni eu am 5 saptamani si tot mai curge cate putin.Ieri credeam ca am scapat...dar nu pentru mult timp.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pazza

am pus 3 pozici noi cu chinezoiul meu mic si gras...la 3 saptamani si 2 zile are 4300 gr...avand in vedere ca am venit acasa din spital cu 3400 gr a luat bine in greutate...bosumfliciul lu mami..

cea mai fericita te iubesc Darius
Pozici

Ohoo ce grasunel ai tu acolo.. ce zambet frumos are..så iti traiascå..a luat foarte bine in greutate grasunul..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenysaB spune:

Buna fetelor! Am lipsit un timp pentru ca am fost ocupata cu botezul micutzului. A fost o petrecere foarte reusita.

Azi am fost cu Tudor la pediatru pentru ca are niste bubite rosii foarte urate pe fata. Pediatra i-a prescris calciu gluconic si hidrocortizon. Sa vedem ce efect are sau daca are vreun efect. Aseara i-am facut baita in ceai de galbenele.
Sper sa pot pune niste poze de la botez.
Revin ca plange. Poop.

Mergi la inceput