Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor...

noi tocmai ce ne-am intors de la vaccin...sper sa fie mamarutza ok si sa nu faca febra.

Dana...avantajul la infarix (asta e vaccinul de la 2 luni) e ca e un hexavaccin, inteapa copilul o data si are mai putine sanse sa faca reactie la el (adica febra sau alte reactii adverse). Pe mine m-a costat 260 RON asta si 316 Rotarix. Asta e...cam mare suma dar mie mi-a zis pediatra ca nu are vaccin contra hep B pe stoc decit in ianurie...si deh..nu ne mai iese schema de vaccinare. Asa ca le-am platit si cu asta basta...

No..vad ca imi plange mamarutza...ma duc sa o linistesc si revin!

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

vik mamarutza ta o sa fie de gasca si nu va face febrå....al meu a fost foarte linistit ieri si azi vad la fel..vb cu el il imit si sa vezi ce må ceartå..auleu.. ca il imit

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede
Apropo de musafiri,nici eu n-am chef de ei,mai ales seara cand se gasesc toti,exact cand eu trebuie sa-i fac baie la copil si sa-l pregatesc de somnul de noapte (dupa alaptat si agitat).Oare ei n-or stii ca e mai bine sa stea acasa la ei o perioada pana ii invitam noi?
Selene am mers si eu cu piticul meu de cateva ori la oglinda si mi s-a parut ca e interesat de ceea ce vede,oare percep ceva???

La mine a venit cumnata(cu plodul din dotare racit)pe la 19 si desii ii povestisem ca la 20.30 vreau sa stabilesc baita copilului si in seara aia urma sa-i facem prima baita singuri ca ne ajutase o matusa cu o seara inainte nu a plecat decat aproape de 23 cand deja abia mai tineam ochii deschisi.Asta in conditiile in care nascuse si ea in urma cu 8 luni.
Mama imi spunea ca pana la botez "nu e bine" sa se vada in oglinda.Si apropo de botez, (parca tu vroiai sa botezi imediat dupa Craciun)eu stiu ca intre Craciun si Boboteaza nu se fac botezuri.
E normal sa mai am scurgeri la 4 sapt dupa cezariana ca pe mine tocmai m-au pocnit!?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Starchi multumim de dedicatie.superbå..te unge la sufletel..

Eu am adormit una bucata bebe..asta dupå ce l-am lasat cu tat-su si am dat toata casa cu aspiratoru la foc automat..

Liliac så stii ca eu il am pe sot acaså si de aia m-am avantat la facut sarmale si altele..eu nu stiu daca reuseam så fac multe pe care voi le faceti si cu 2 copii si cu sot la muncå..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Buna fetelor...

noi tocmai ce ne-am intors de la vaccin...sper sa fie mamarutza ok si sa nu faca febra.

Dana...avantajul la infarix (asta e vaccinul de la 2 luni) e ca e un hexavaccin, inteapa copilul o data si are mai putine sanse sa faca reactie la el (adica febra sau alte reactii adverse). Pe mine m-a costat 260 RON asta si 316 Rotarix. Asta e...cam mare suma dar mie mi-a zis pediatra ca nu are vaccin contra hep B pe stoc decit in ianurie...si deh..nu ne mai iese schema de vaccinare. Asa ca le-am platit si cu asta basta...

No..vad ca imi plange mamarutza...ma duc sa o linistesc si revin!

de printesa mica Isabela Maria

Tinem pumnii sa nu faca febra!
La 2 luni trebuiesc facute amandoua(infarix+Rotarix)?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Da,n-ai ce sa le faci...si daca le-am zis a cativa sa mai amane vizita au lasat bot.
Chestia cu oglinda n-am stiut-o,o sa-l tin departe de oglinda,merci.
Cat priveste botezul,n-are nici o legatura,noi am stabilit deja la biserica,daca nu era voie,nu ne lasa preotul.

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui suede
Apropo de musafiri,nici eu n-am chef de ei,mai ales seara cand se gasesc toti,exact cand eu trebuie sa-i fac baie la copil si sa-l pregatesc de somnul de noapte (dupa alaptat si agitat).Oare ei n-or stii ca e mai bine sa stea acasa la ei o perioada pana ii invitam noi?
Selene am mers si eu cu piticul meu de cateva ori la oglinda si mi s-a parut ca e interesat de ceea ce vede,oare percep ceva???

La mine a venit cumnata(cu plodul din dotare racit)pe la 19 si desii ii povestisem ca la 20.30 vreau sa stabilesc baita copilului si in seara aia urma sa-i facem prima baita singuri ca ne ajutase o matusa cu o seara inainte nu a plecat decat aproape de 23 cand deja abia mai tineam ochii deschisi.Asta in conditiile in care nascuse si ea in urma cu 8 luni.
Mama imi spunea ca pana la botez "nu e bine" sa se vada in oglinda.Si apropo de botez, (parca tu vroiai sa botezi imediat dupa Craciun)eu stiu ca intre Craciun si Boboteaza nu se fac botezuri.
E normal sa mai am scurgeri la 4 sapt dupa cezariana ca pe mine tocmai m-au pocnit!?

Poze

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna dragutele mele,

sa vin sa ma vaiet din nou .. 2 cuvinte .. noapte alba!

acum sunt singura cu ele .. le-am dovedit pe amandoua .. dorm! sa vedem cat tine minunea ..

liliana imi vine sa si rad .. asa eram noi la eva .. vb in sopata, nu trage apa la wc, nu tusi, nu stranuta .. anna pare ca nu o deranjeaza asa tare zgomotul .. acum sper sa fie totul ok cu urechile ei desi vad ca la zgomote puternice, tresare ..

roxy ce printesa dolofana si lunguta! pupam frumusica!

carina ai un ingeras de fetita! e tare frumoasa!

claudia superba isabella .. si tinuta de vis!

angeli si eu ratasem pozele tale .. ai doi baieti tare frumosi! mie mi se pare ca iti seamana amandoi ..

luhtien sunt copii si copii .. anna, de ex, o schimb noaptea, o pun la san, mananca si baga somn .. la eva in schimb .. daca o schimbam de pampers, adio somn .. statea cu ochii pe pereti cateva ore .. si vroia si companie ..

alex mami .. d-aia suntem aici .. sa ne ajutam, sa ne plangem, sa ne sfatuim .. hai te asteptam cu un umar, da?? nici eu nu i-am luat leagan .. dar inclin catre un graco lovin hug ..

moni si eu am patit la fel cu scurgerile .. acum cateva zile s-au oprit si am deja 6 saptamani ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Claudia rochita este ca dintr-o pveste cu printese, la fel si Isabella

Aida ne este dor de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

liliac lapozitia asta te referi?

Bruce, minunea noastrå

Daaa, cam asa, numai ca noi inca n-am evoluat la stadiul de "mana relaxata" asa ca inca stam cu pumnii inclestati, pregatiti pentru o eventuala ofensiva.

Danuta nu se stie niciodata ce ne rezerva viata si cum se intersecteaza drumurile. Voi sunteti baieti faini tare de tot!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Buna fetelor,

Nu ne-am mai auzit de tare demult. Vreau sa recuperez ce nu am citit si revin un pic mai activa.

PUP

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi

Mergi la inceput