Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
moni_iulia Dar tu cum mai esti? Piciorul ce-ti mai face?? Cat despre maraieli si scmiorcaieli si parturi si kaki...mai avem de asteptat un pic. Noi am ajuns in etapa in care facem ca la spectacol daca reuseste sa faca vreo treaba fara purgativ=sanul mamei. Se aude toata casa: bravooo, esti cel mai tare, esti grozav! Si toate astea insotite de batai din palme. Cred ca sarmanul copil se sperie si nu mai indrazneste sa continue cu maraiala.

Cred ca-s bine.Piciorul imi da de stire ca e si el prin zona cand il pun la incercare. Imi pare rau ca din cauza lui nu prea am curaj sa ies cu bebitul afara singura(asta pt ca inca n-am carut dar, pana la sfarsitul saptamanii sigur imi cumpar ca am reusit sa fac actele masinii si am si adus-o acasa asa ca o sa am pot deplasa curand. Curand pt ca momentan trebuie sa-i schimb contactul ca daca tot am "pierdut" si cheile si actele ma gandesc ca poate si-o insuseste cineva.Acum n-ar putea pt ca sotul meu a facut pe mecanicul duminica si a reusit sa-l scoata pe cel vechi dar, nu sa-l si puna pe cel nou).Ieri am sunat si la Alexandrescu si ne ducem sapt viitoare la control la inimioara iar eu sper din tot sufletul sa fie totul bine.Maine face o luna si cred ca azi ar fi trebuit sa mergem la pediatru dar, a zis sa mergem dupa controlul la Alexandrescu asa ca... Pt ca tot nu-mi face palcere o sa mergem atunci.
S-a trezit maraitul

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

luhtien Si pe mine ma intriga muuuulte lucruri, dar stii tu, fiecare cred ca incearca sa fie o mama buna. Ca unele dintre noi mai gresim...se mai intampla. Cat despre schimbat noaptea...pai sa-ti explic ca Andra avea scutecul curat dimineata, nici pipi nu facea dar am descoperit ca nu toti copiii sunt la fel.
Pe Radu cand il schimb in secunda 2 ii zboara somnul...ii vad ochisorii cum stralucesc in intuneric...si stam juma de noapte sa o luam de la capat cu toate.
Poate reusesti sa-ti faci o idee asupra atmosferei si sa-mi dai un pont cum sa fac sa iasa totul bine?!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

pai stai asa...cum ii zboara somnul? nu se trezeste sa pape???
al meu se foieste, imi da mie trezirea (ma duc pregatesc scutecul si alea alea ce mai trebuie)...intre timp domnul se trezeste, ne schimbam si ne punem la papat. dupa ce papam, ragaim (sau nu...dar de cele mai multe ori da) si ne culcam la loc. il mai pazesc circa 30 minute sa fiu eu convinsa ca nu da afara si ca a adormit bustean si ma bag si eu la somn.
timp aproximativ: 1 ora jumate toata povestea.

Se pare ca esti un pic mai norocoasa... si speram sa o tineti tot asa. De-acum oricum a disparut riscul de a sta toata noaptea cu ochii pe pereti.
Ei, doar am zis ca bebelusii sunt un pic diferiti unii de altii, si noi doar povestim in speranta ca poate se potriveste pattern-ul nostru si altora, dar nu e obligatoriu.
La noi, de 2 nopti functioneaza asa: ultima masa in jur de ora 12 noaptea...se trezeste pe la 4 intr-o maraiala, moment cand il iau si-l schimb...ei din acest moment mi-am asigurat vreo 2 ore de orbecaila ca doar nu e fraier sa pape si sa doarm...nuuuuuu, el vrea plimbat, giugiulit, alinat si nu stand in pat, nuuuuuu, ci plimbat... asa ca vreo juma de ora ne plimbam, in liniste ca ceilalti trebuie sa se odihneasca. Ei, pe la 5 incepe si cauta papica...bagam vreo 40 minute, scoatem gazele, pazim sa adoarma bustean ca sa-i fac transferul in patut se face cam 6, 6 si ceva...ei, pe la 7 avem desteptarea mostenitoarei. Si incepe partea a doua a distractiei : spalat, schimbat, hranit, alea-alea...
Si cand se face pranzul si mie-mi cad ochii in gura de somn crezi ca ma pot pune in pat??? Nuuuu, ca trebuie sa se joace cineva si cu gradinicera mea, ba de-a gradinita, ba facem mancare la papusi, ba incercam sa incropim un puzzle sau, de cele mai multe ori, stau si-o dragalesc si pe ea si-i spun cat o iubesc si-i povestesc cum era ea mica...sau altele la tema... Ma lupt cu crocobaurii din capul ei ca pe ea nu o iubeste nimeni si ca vrea sa moara
Si uite-asa ajung din nou la 12 noaptea cu ochii pe pereti asteptand sa-i dau ultima masa lu' bosufleul mamei.
Dar nu ma plang, imi iubesc copiii mai mult decat orice pe lumea asta si sunt pregatita sa rezist si cu cateva ore dormite/noapte. As fi vrut doar sa ma menajez putin dar am ratat momentul...asta e, imi asum greselile...
Acum as putea sa ma duc sa bag un pic de nanic...dar sunt ca furnica din poezia aia cu gospodina: <<si mi-e casa neingrijita si mi-s rufele "murdare" si copiii (cand vin acasa!) imi cer mancare>>

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

LILIAC noi serbam in aceeasi zi micutii! Eu azi merg la doctorita.La prima vizita. Ieri Mattia avea 4,130g si 55 cm. Al tau cat are?

Daaaaa, imi amintesc cu mare drag cum faceai tu naveta casa-spital si eu te incurajam ca nasti imediat Cand colo, m-ai luat si pe mine de manuta si...iata minunea Avem 2 flacai de pus la rana io sunt mama puiului de cioara
Nu stiu nik de greutati si lungimi, doar l-a masurat tat-su din ochi. Cica el zice 54 cm. Azi sa vedem ce pronostic ne da dr si daca are dreptate sotul meu. Eu sper din tot sufletul sa creasca doar de la lapticul meu. Cu Andra n-am avut "succesuri"
Am renuntat la ideea de a achizitiona cantar de bebelus ca mai tare m-as stresa...asa macar stau relaxata. Nu stiu daca e o atitudine sanatoasa, totusi.

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui starchi

Azi am ascultat o melodie si mi s-a facut tare dor de voi.
V-o dedic si va imbratisez cu drag
http://www.youtube.com/watch?v=GuZvmh0S16Y&feature=related

Oooo, ce dedicatie superba!!!! Tudor Gheorghe este pe lista favoritilor mei, iar cantecul mi-a mers direct la suflet.
Tot trag nadejde ca voi deveni candva o mama buna si inteleapta

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Starchi suuuper melodie cu Tudor Gheorghe

Mergi la inceput

Hai sa va pove faza la ficior'miu.
Stiti cum zboara Superman?? Ei, aia e pozitia lui de trezit din somn. Cu o mana aliniata pe langa corp si cu una deasupra capului (mai rar le ridica pe amandoua).
Acum, cand isi exersa pozitia...si-a scapat manuta de deasupra capului si si-a tras una peste nas de-am zis ca in cateva secunde ma stie tot blocu'. S-a speriat un pic, si-a deschis ochisorii aia albastri de lapte, nu m-a vazut ca eu il pandeam asa ca n-avea sens sa urle, i-a inchis la loc intr-o concentrare pentru un screamat , incruntat pana face cute pe frunte si cu varful limbii scos afara.

Asta e puiul lu' ma-sa, sigur.

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

AM revenit si vreau sa va multumesc de aprecierile la adresa bebelinei mele. Pozicile sunt de la botez, cum statea ea pe masa acolo. La un moment dat e mai suparata deoarece a fost bagat de parinte in apa si nu stia ce se intampla, ca doar acasa la baita ne distram si ne place apa la nebunie.

Am lispsit ca am prestat niste cartofi frantuzesti si am si papat.

Claudia este superba printesa ta in rochita de botez.

Liliac, danagie imi dau seama ca e greu cu 2. Ma gandesc cu groaza cum o sa fie si la noi. Dar satisfactiile de ati vedea copii crescand, gangurind, razand si alte cele sunt prea mari pentru a ne lipsi de ele pentru un simplu obstacol.

de scumpete de fetita (31.08.2009)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Claudia, te rog din suflet sa imi spui daca ai idee de vreun site cu rochitele care livreaza si in Romania....merci mult de tot!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Strachi multumim frumos! este cantecelul care se aude cel mai des la noi in casa!

Liliacule stau si ma gandesc cum ar fi sa ne intalnim candva..tu ai povesti incontinuu si eu m-as baga sub masa de atata ras;
unele chestii sunt destul de triste (cu Andra..care se simte neiubita..), dar tu le pui intr-un "amabalaj" special, care iti da impresia ca totul este trecator si ca sigur se rezolva (ceea ce este drept);
pupam Supermanul!!!

a venit slingul!~ este tare dragut (galben cu portocaliu, pus intr-o punguta cu fundita)..abia astept sa-l incerc! mai intai sa citesc instructiunile!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

liliac lapozitia asta te referi?

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput