Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 8
angelli spune:
Dana15 eu slingul il folosesc doar pt vertical si tot il tin cu mana, pe orizontala nu reusesc sa il pun, numai mamicile meseriase Mamasipisa, Raluca_u.dar e ok, cand va sta in fundulet atunci va fi mai bine pt mine.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
http://community.webshots.com/album/575519363TPyKrz?vhost=community
Iulika29 spune:
claudia nu degeaba asteptam eu pozele..isa e superbå..imi vine sa o pap nu altceva..si rochita..nu am cuvinte..e cea mai fainå rochie cate am vazut-o..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Fetelor,aveti idee cum a ramas cu contul de studii pentru bebelusi? Se lauda guvernul ca le deschide un cont de 500 euro in care vor putea vira si parintii cei 2%...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
danangie spune:
DANA15 eu vaccinul ptr pneumococ lui Alessio i-l facusem la 5 luni.Puteam sa-l fac la 3 luni dar nu eram destul de informata.Ca aici tre' sa semnezi inainte sa faca vaccinul.
RALUK si Mattia vomita in jet.....la noi s-a dovedit ca nu tolera laptele in praf si acum ii dau lichid. De cand i-am dat lichid nici macar o data nu mi-a mai vomitat in jet.
LILIAC noi serbam in aceeasi zi micutii! Eu azi merg la doctorita.La prima vizita. Ieri Mattia avea 4,130g si 55 cm. Al tau cat are?
DANA lui ALESSIO si MATTIA
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
danangie spune:
Fetelor eu va multumesc ptr incurajari,ptr cuvintele bune, dar sa stiti ca nu esti mama eroina doar ptr ca ai 2 copii.Mama eroina esti si cand ai 1 copil.Sa nu va fie rusine sa va plangeti ca va este greu.Eu cand il aveam doar pe Alessio ma plangeam non-stop.Ptr ca din pacate Alessio a avut niste colici de-ti venea sa-ti iei lumea in cap nu alta! Deci, felicitari ptr TOATE MAMICILE DE AICI SI PTR TARIA PE CARE O AVETI!!
alex25 spune:
Va pup mult de tot, va citesc din umbra dar am o stare care nu prea imi permite sa scriu....imi revin eu.
Poate ma ajutati si pe mine sa ma hotarasc ce fel de bouncer/leagan sa ii cumpar mandrei mele....voi de care aveti si sunteti multumite?
Merci anticipat.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA
Da Doamne sa fim sanatoase!
anamaria1979 spune:
4mykids suuper rochita Isabelei! Foarte frumusica fetita ta.
Crocodana eu iti trimit o poza pe mail cu alex imediat ce ma hotarasc la una din ele.
Liliac m-am amuzat de intamplarile cu Andra si cu bebelusul. Cand sunt mici sunt asa dragalasi..
Raluk sper sa treci cat mai repede de aceasta perioada. Incearca sa te relaxezi un pic, este foarte important. Stiu si eu la inceput am avut o perioada nasoala cu alaptare din or ain ora, aveam si dureri hemoroidale ce sa mai..depresia in floare. Demulte ori cand venea sotul de la munca fugeam pe afara, in piata oriunde, lasam un biberon si era foarte bine. Ma simteam ca un evadat in final, dar era bine sa mai respir si eu putin. Musafirii poti sa-i mai pui la punct ca asa veneau si la noi pana am pus piciorul in prag si de atunci vine lumea doar dc eu chem la ce ora am eu chef. Incearca sa te protejezi un pic.
danangie spune:
ALEX un ca sa-ti revii.sunt normale starile astea, numai sa fii atenta si sa ai ambitie sa nu se inrautateasca starea.....cum mi s-a intamplat mie . Daca ai nevoie de-o vorba buna, de orisice intra si HELP!! Noi suntem aici! in leg cu leaganul eu i-am luat lui Alessio unul normal...la poze la mine este poza. La pozele cu BEBELUSUL MEU ALESSIO.
anamaria1979 spune:
Alex
Vecina are un leagan electronic de la gracco cu 6 viteze, melodiute si masuta de papa in fata. Este frumusel foc si bun dar scumput parca vreo 6-7 mil. Ce e drept ea l-a luat ca nu se mai intelegea cu fata, vroia leganata toata ziulica. Noi nu am avut nevoie asa ca inca n-am luat.
starchi spune:
Buna fetelor,
N-am mai intrat demult, va salut pe toate si va doresc sa fiti fericite alaturi de copiii vostri minunati!
Azi am ascultat o melodie si mi s-a facut tare dor de voi.
V-o dedic si va imbratisez cu drag
http://www.youtube.com/watch?v=GuZvmh0S16Y&feature=related
Dupa ce potolesc balaurii, ma apuc de citit.
Drag,
Starchi si Rita Margarita