Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
se vede ca ne mergem mai bine, ne trezim iar cu noaptea in cap. Si asta ca sa ne jucam cu masinutele: i-a luat tati ieri un set de 5 masinute "hot wheels" si au facut pista de curse pe parchet in sufragerie.......
Dar tati a mai facut si una lata:i-a dat aseara sa manance din mosul de ciocolata........si a mancat copilu` nu gluma! Cand i-am zis ca nu se gandeste la burtica lui cica "ciocolata strange". Poate strange prea tare!!!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata!

Ceska, ZAHARUL e interzis in diaree. Si ciocolata contine o mare cantitate! Dar, ma rog, ce stiu ei tatii?....

Natalia, sincer imi place sa fiu asa busy, imi da un feeling grozav. Asa ca nu ma plang, ci explicam doar ca timpul meu liber e aproape = 0. De aia copiii mei n-au poze in ultima vreme.
Insa ar fi si mai bine daca as avea o mama/bunica around, pt. ca tot ce fac, adcica fiecare minut petrecut departe de casa (la scoala, la repetitii, la teatru si oriunde) pe mine ma COSTA bani. Dar stii fff bine despre ce vorbesc!
Pup fetele frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ma doare capul ingrozitor si sunt deprimata. colega de care va spuneam ca are gemeni si este in 7 luni a nascut aseara, fetita 1300g cu sanse 50% de supravietuire iar baietelul care nu avea stomac s-a nascut mort.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 21+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata .. ca buna nu e deloc

Mary, off, inceaca sa te gandesti la altceva - stiu, e greu, dar de ce sa-i faci rau printezesei mici, prin starea emotionala.

Off, Ceska am citit de gazulice ; nu-i da cartof!!! Si, Adela a stat pe regim 2 saptamani: orez+morcov, banana, mar copt, branza de vaci (slaba), grisine si sticksuri.
Dar dak nu mai face kk cu mucus este pe drumul ce bun.

Am vizionat printezesele Nataliei - delicioase!

Sanatate Emmei si Theei - off, greu cu racelile.

Roli, Helene sa mai zic si eu de bani?! Ca Dan n-are nici acum ceva stabil, ca eu am practic 2 joburi si nu mai am program redus (mi s-a spus clar ori renunt la program, ori ma dau afara)- si chiar si asa, e nasol - ca pe mama o doare un genunchi dar n-a ajuns la dr, ca mie mi s-a gasit tensiune 21 cu 6.... sa va mai zic?!?! Si bine inteles, cireasa de pe tort este banca, la care merg lunar sa discut cu ei , reesalonari si diverse 'scheme' de rambursare.

Am ajuns - si numai cand ma gandesc imi creste tensiunea - sa le cer bani alor mei si socrilor, sa-i serbam Adelei ziua si sa putem sa-i luam cadouri de ziua ei si Mos Craciun. (noi nu mai suntem de 3 ani pe lista Mosului)
Noroc ca brad avem, de ani de zile, de plastic.

Exista si-o parte 'buna' - ca sa-i zicem asa - am slabit intr-o luna juma'te 8kg - nici in vise, nu mi s-a intamplat asta.

Mda... am zis ca nu mai intru, ca nu fac altceva decat sa ma plang!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nemary nu te mai gandi ca nu-ti face bine deloc. Din pacate nenorociri se intampla, dar mi se pare de neacceptat ca unui bebe nascut la 7 luni sa i se dea 50% sanse de supravietuire cand in lumea civilizata traiesc si bebelusi nascuti la 5-6 luni...dar noi traim in intr-o lume retardata sin intr-o tara de kkt.

Ginette, intra si descarca-te...de aia suntem aici..ne plangem intre noi ca sa fim fresh acasa pt copilasi .

Azi ma duc cu baietii la oftalmo...am emotii...sper sa nu aflu lucruri rele.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Eu am vazut ieri o reclama ca vine Circul si as fi vrut sa mergem cu B. Dl tati considera:
1. ca e prea mic
2. nu mergem la circ fiindca nu ne plac cum sunt tinute animalele in custi...
Cred ca il iau pe bunic de o aripa si de Mos Nicolae mergem la circ cu el.

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Eu am vazut ieri o reclama ca vine Circul si as fi vrut sa mergem cu B. Dl tati considera:
1. ca e prea mic

Blogu` nostru

"Dl sot" ar fi vazut un circ de la mine de i-ar fi iesit pe nas, fara suparare
Cu bunic sau fara eu as duce copilul la circ.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

1. ca e prea mic

Blogu` nostru

Daca aveti chef de circ, mergeti cu sau fara sot/bunic. N-are rost sa te contrezi cu el, doar te enervezi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ceska, mergeti la circ! Benji va fi de-a dreptul incantat.

Roli, din pacate colega mea a nascut la celebra maternitate BUCUR. poate ca ar trebui sa transfere copilul la Giulesti unde au o sectie de neonato performanta. dar nu ma bag. Bafta la oftalmo

Roxana, imi pare tare rau ca nu s-a rezolvat nici acum problema cu serviciul. adevarul este ca ne este greu tuturor, mai mult sau mai putin.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 21+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ceska, vorba cuiva, ii aratam eu Dlui Sot circ de ii iesea pe nas.
Nu-s de acord cu Roli, daca tot lasi dupa el si faci totul SINGURA cu copilul (sau cu bunicul) se va obisnui asa, si va vrea sa se implice DIN CE IN CE MAI PUTIN. Textele alea cum ca "va fi mai implicat in viata baiatului cand acesta va fi mai mare" nu-s de cumparat, sunt de vandut. Chestia asta tine de obisnuinta si exercitiu zilnic, nu asa, dintr-o data, gata, copilul are 3 ani, de azi ma implic si eu in viata lui.
Te rog nu te supara pe mine, vorbesc din inima, iti vreau binele si am impresia ca natia asta de sasi/nemti (barbatii) au problema asta cu implicarea in viata propriilor copii (eu am 2 exemple: sotul meu si socrul meu - adica tatal lui)......

Dar eu pe al meu nu-l iert niciodata. Cum greseste, cum il atentionez. Si a adus rezultate.
Revin ca plange Mathias.

Mergi la inceput