Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 18
cristacoman spune:
Laura, noi plecam cu masina pe 26, dar stam 10 zile acolo si mai avem 7 zile la dispozitie pentru drum. Voi daca stati asa putin poate ar fi mai bine si mai comod cu avionul. Desi, masina are avantajele ei, mai ales cand plecam cu copilul. Eu ii voi cumpara un costum de schi din 2 piese, jacheta si salopeta plus cizme imblanite, dar noi avem in program schi si zapada si mai putin shopping.
si sanatate piticutei.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."
NataliaS spune:
'Neata!
Pup si
pentru aprecierile adresate fetelor.
Laura - si eu am sac si sunt total pentru! Eu il folosesc zilnic cand Stefi adoarme afara...nu-i e frig deloc in el. Cat despre jucarii...ne inecam in ele atatea sunt (vreo 5 cosuri si restul in cutii peste tot)...si culmea e ca se joaca cu toate...se plictiseste de un cos, ia altul si tot asa...
Ven - mama mia ce de activitati ti-ai luat pe cap...dar las' ca stiu eu ca-ti place![]()
fata si baietii mucosi...si ale mele sunt la fel, ba le curge nasul, ba tusesc , ba n-au nimic...
Hmm...ce-as mai merge si eu undeva de sarbatori...frate-meu merge la Viena de Rev, as merge si eu, dar cu fetele n-am ce face si cu ele dupa mine nu vreau sa merg...mai avem ceva prieteni care merg la ceva cabana si sunt si cu copii, dar asa fara ski, fara ceva de vizitat nu prea ma atrage...sa ma inteleaga si pe mine cine poate.
In alta ordine de idei, azi trebuie sa-i cumpar Anei scaun auto si nu stiu de care si de unde sa o apuc...pana la urma cred ca ii iau de pe net, ca din magazine...sunt asa de prost aprovizionate...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
cristacoman spune:
Antonia bea laptele cald, 30 sec la microunde sau in cana cu termostat la 40 grade, dar il bea si la temperatura camerei, nu prea face nazuri, "apte cu celeale" sa fie.Bea de 3 ori pe zi cate 300 ml.
Despre cadouri, m-am inspirat de la voi, de la Ereena si Lala, carora le multumesc
; am comandat carti pentru toata familia de pici, pt. Mos Nicolae, pt. Mos Craciun mai testez copilul, il duc in magazine si-l las sa se uite la jucarii, ii place mult calul pe care vreau sa il iau. Il calareste de cate ori mergem la Carrefour, dar eu vreau sa ma asigur ca ii place cu adevarat.
O zi usoara tuturor si o minivacanta minunata, 
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."
ramonab spune:
Ceska, cereale de orez te sfatuiesc si eu.
Eu nu mai folosesc cuptorul cu microunde aproape deloc, doar daca fac popcorn.Lui razvan prefer sa ii incalzesc mancarea pe aragaz.
Se stie ca cuptorul cu microunde e foarte daunator corpului omenesc.
Si eu incalzeam mancare lui Razvan la microunde, dar mi-a atras atentia doct noastra sa nu ma facem asta pt ca ii facem rau.
Ca vb despre cadouri, eu lui Razvan ii fac camera.El nu are camera lui acum pt ca dormitorul nostru e si unde doarme el.
Asa ca i-am dat comanda de mobila si vom transforma dormitorul nostru in camera lui.O vom face doar pt el.
Unde vom dormi noi? In camera de zi
Dar macar nu voi avea imprastiate in toata casa toate jucariile lui.
Cand e gata va voi arata si voua.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ceska777 spune:
M-am gandit sa va spun de-o carte de povesti care apare duminica la Targul de Carte Gaudeamus din Bucuresti.... noi o facem cadou de Craciun. Uitati o mostra din stilul autoarei....
http://www.reclama ilegala - xxx/citeste-o-poveste/
Cartea se poate comanda online aici: http://www.edituraaramis.ro/carte/povestile-domnisoarei-firicel--i17884?sess_id=0ca75996727460ef5743daee80bd7315
Are si CD iar vocea e a autoarei, o voce de miere, Ada Demirgean lucreaza in Radio.
Noi am comandat trei exemplare, unul pentru noi, doua cadou.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Multumesc mult pentru sfaturi, zuzelor!
Gaza nu e prieten cu cerealele de orez si nici cu orezul. Ultima data cand a avut aceeasi problema a refuzat fulgii de orez. OF! NU ma mai lamentez, ok? Cred ca v-am innebunit zilele astea 
Vestea buna e ca de aseara nu a mai avut scaun iar acum arata muuuuult mai bine, departe de normal dar macar nu mai e lichid si nici urma de mucilagiu. Doamne-ajuta!
Natalia,
ti-am admirat si eu domnisoarele, sunt dulci, dulci. Imi plac mutritele lui Stefi si Ana e foarte finuta.
Crista,
la DM au aici in fiecare magazin un calut de lemn, ca leagan. Ieri era insa ocupat si mai statea un baiat la coada asa ca am facut un ocol mare pe la alte rafturi....altfel si gaza s-ar vrea mereu calare. In cabinetul dr de ieri era un balansoar sub forma de soarece f dragut, asta l-a mai consolat putin altfel incepe criza de cum intram pe usa unui cabinet. Ieri a fost cumintel, ne-am uitat la carti si cred ca se datoreaza vizitelor dese la medic din ultima vreme.... Oricum nu mai vreau la medic o buna bucata de timp!!!!
Ven,
uneori as vrea si eu o viata mai activa. Cred ca e greu cu baietii, scoala, activitatile extra dar macar bifezi chestii si pentru satisfactia personala.
Nu inteleg ce se intampla in RO, mai mereu aud de zile fara plata, reduceri de salar. Si asa sunt de nimica salariile sa le mai si taie ???? Oare aduc aceleasi sacrificii si directorii de banci cu 23.000EUR salar? Tot bugetarii?!!!!
Imi povestea tata cum s-a calculat pensia unui judecator: la ultima luna de munca cand i-au intrat toate sporurile posibile. Si tatei dupa 40 de ani de munca i-au dat o pensie de doi lei!!!!!
Nici aici nu e nimic pe roze si nici nu umbla catei cu covrigiin coada. Traim modest si dupa sf de luna nu ramane mai nimic din salariul sotului pentru vacante sau economii. Noroc cu asigurarile ce le platim lunar...... Si el e bugetar aici!!!!!
Blogu` nostru
roli25 spune:
Ceska asa fac piciulicii astia, cand sunt bolnavi si in perioada de convalescenta nu papa. Asigura-te ca primeste suficiente lichide. Cartoful l-as mai evita cateva zile.
Eu nu reusesc sa ies din galeata in care ma aflu. Mosul de anul acesta va fi foarte sarac
. Stiu ca ne-a adus anul acesta casa, dar copiii nu inteleg asta si lor trebuie sa le aduca jucarii. Astfel pe lista Mosului se afla doar ei doi. Noi si bunicii nu ne aflam pe lista.
Sotul se lupta din rasputeri sa scoata bani de la nenorocitii de clientii care dupa ce au primit proiectele de case nu mai vor sa-si plateasca restul de la predare, pe motiv ca n-au bani ...da bani sa-si faca case au 
. Iar altii nu vor sa recunoasca ca mai au de dat bani. In fond la ce mai e bun arhitectul dupa ce ti-a facut proiectul?
Si ratele la casa apasa greu de tot pe umerii nostri.
Am ajuns sa regret ca nu am plecat in tinerete din tara asta de 2 bani.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
Of, Roli!
Numai ce a terminat de mancat un borcanel de 190g de morcov+cartof. Parca reluam inceputurile diversificarii, era pentru 4luni+...
Nici la noi nu va fi un Mos bogat, vine doar la B si la musafirii din RO. Eu ma multumesc cu un brad frumos (la fel am vrut si eu sa fac unul mic in ciubar sa-l tin pe balcon dar sotul nu-i de acord), decorat prin casa, atmosfera frumoasa si calda. Ii tinem ziua gazei pe 22, pe 23 vin bunicii.ro si nasa lui.
De revelion o sa ma uit la dvd-uri si nu cred sa vad de ziua mea in ianuarie zapada in Alpi ca n-avem buget.
Noi anu asta ne-am luat masina
.
Ati gasit calendar de Advent?
Blogu` nostru
Ellenuta spune:
buna zuzici,
off .. ma alatur si eu lui roli si zic .. mama lor de bani .. suntem si noi intr-o situatie cum n-am fost nicicand .. nu avem bani nici sa traversam strada, vorba aia .. sper sa vina si vremuri mai bune. sotu s-a apucat sa faca si niste importuri si a trebuit sa plateasca totul in avans si suntem praf .. a folosit toate resursele, plus imprumuturi ...
nati ce frumoase si ce haioase sunt fetele tale! ana e o buburuza scumpa si stefi e tare dulce!! ce poze frumoase!
ereena tin pumnii sa terminati repede cu apartamentul si sa va mutati! succes cu socrela!
eliza sanatate multa emmei! ce frumos ca sunt bunicii acolo! o sa aveti sarbatori frumoase.
ceska off nu i-a trecut gazei. incearca cu ceai de frunze de afin sau de afine .. evei ii place tare mult. sanatate multa.
laurici iara mucii .. nu stiu ce sa te sfatuiesc. sanatate theei.
noi anul asta sarim din schema orice vacanta .. din pacate .. asta e, speram la anul sa fie mai bine si sa mai facem un ski un austria plus sesiunea aferenta de shopping ..
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
roli25 spune:
Ceska bine ca a papat micutul. Incet isi revine.
Am gasit calendar dupa indelungi cautari ca asa e p'aici, tb sa cauti, nu poti sa gasesti ceva la primul colt de strada.
Am luat 2 ca sa n-avem scandal si lui Marc i-am zis ca scrie pe el "a se deschide numai de catre copiii cuminti"
.
Ellenuta si eu zic la fel in fiecare luna, ca nicicand n-am fost asa, dar parca tot vad ca e loc de mai rau
.
La ski pt noi nici nu indraznesc sa ma gandesc, dar o sa fiu foarte trista daca nu reusesc sa-l duc pe Marc.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)