Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Ceska sanatate multa lui Benji!Despre domnul sot cred ca a primit ce merita.

Daaaa, stiti voi zicala cu cine se bucura de raul altuia..... iaca a revenit la mine in dimineata asta, ma dreg la burta cu ceai de menta si paine prajita. Dl sot a mers azi la lucru el nu mai are nimic!
Gaza bea mult mai putin lapte din cel fara lactoza si imi face parul cret pan se incalzeste apoi ca e prea cald, rece nu il vrea......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ceska, Mathias a baut de pe la 6 luni laptele preparat cu apa la temperatura camerei. E chestie de obisnuita. Markus a baut multa vreme cu apa incalzita.
Dar solutia era: apa in termos. Asa, nu stai un secol sa se incalzeasca apa, sa urle copilul langa tine.
Cat despre kk, isi va reveni greu. Important e sa-l tii cat mai mult pe lapte fara lactoza si pe regim cat de cat, adica fara chestii care dau kk moale inca 1-2 sapt.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Si ca sa raspund Nataliei: de unde poze? Iar n-am vreme nici sa respir, cand si cine sa le mai faca poze copiilor?
Sunt bagata iar in priza, am repetitii la teatru saptamanal, Olimpiada de limba engleza (faza pe scoala, faza pe localitate etc.), am inceput un proiect scolar Comenius, din ala cu finantare europeana (sper in ianuarie sa mi se aprobe o deplasare in Polonia pt. o vizita pregatitoare), ce sa mai, plec de acasa de dimineata si mai vin pe la 4, cat doarme Mathias eu schimb mailuri cu partenerii de proiect, concep subiecte pt Olimpiada / teze / teste (ah, am uitat sa zic cat am de corectat, si cum nu ma lasa baietii mei, mai ales ala mic, tre' sa ma ascund de el ca sa nu-mi "chie" testele elevilor ).
Seara pic lata, adorm mai nou inaintea lui Mathias.

Noroc cu zilele fara plata pe care ni le da statul, abia astept sa se relanseze economia nationala in urma economiei care se face taindu-mi mie cei 15.5% din salariul de 1000 lei! Va imaginati cat de bine o s-o ducem, nu, datorita mie?

Cat despre copii, Markus a facut dumi.-luni-marti febra si a tusit. Panadol/Nurofen si Humex sirop de tuse. Stat acasa 3 zile, fara gradi. Of course, ieri, a 4-a zi a facut Mathias febra si tuseste. Deci inca 2-3 zile pe baricade cu asta micu'. Asta este, mai avem de tras pana la primavara....

Si ceva frumos: saptamana asta (luni-vineri) este la Bistrita Festivalul de Teatru Profesionist "Liviu Rebreanu". Mi-am luat abonament, care a costat 20 lei (!!!) pt. toata sapt.
Si am mers la teatru luni (1 spectacol), marti (1), miercuri (2, plus recital Florin Piersic, am ajuns la 00.00 acasa!). Este/a fost superb.......descopar cu uimire si placere maxima o lume minunata, pe care o iubesc si in care, de-as avea 20 de ani, as intra...
Sa nu va imaginati ca n-am mai fost in viata mea la teatru, dar acum, facand asa o "cura" intensiva, zilnic, ma fascineaza efectiv.
Asa ca Alina, te inteleg acum si mai bine. Apropos, cum merge cu repetitiile?

Gata, fug la corectat ceva, pana nu se trezeste piticul atomic mic, iubit si cret!

Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata buna, poftiti la o

Ceska, imi pare rau de voi ca treceti prin asa o perioada nasoala, sper sa scapati cat mai repede.
Razvan bea lapticu caldut, nici nu am incercat sa i-l dau rece, asa ca nu stiu daca l-ar bea.

LauraI, ce frumos ca mergeti la Viena!!!
Eu daca reusesc sa ajung in Suceava la verisoara mea, sar in sus de bucurie, ce Viena, dreams sweat dreams!
Imi pare rau ca Theuta e iar racita.
Cu oscilococcinum ai incercat? E foarte bun si in prevenire si tratament.

Nati ti-am admirat fetele cucuietele!!

Ven ce ocupata esti!!!Eu ma plang ca trebuie sa fac schite de lectie, mi se pare ca imi ocupa 100 de ani desi le fac la gradi cand dorm copiii.
Noi suntem libere luni, marti iar ca e ziua nationala, si din 14 dec intram in vacanta fortata!

Pup copiilasi bolnaviori sa se insanatoseasca repede!

Daca vreti va invit pe blog la mine sa mai cititi despre Razvaniciu meu!L-am cam laudat

La multi ani Breaz!!!! scuze de intarziere.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Ceska, Mathias a baut de pe la 6 luni laptele preparat cu apa la temperatura camerei. E chestie de obisnuita. Markus a baut multa vreme cu apa incalzita.
Dar solutia era: apa in termos. Asa, nu stai un secol sa se incalzeasca apa, sa urle copilul langa tine.
Cat despre kk, isi va reveni greu. Important e sa-l tii cat mai mult pe lapte fara lactoza si pe regim cat de cat, adica fara chestii care dau kk moale inca 1-2 sapt.
Pupici!

Da, cunosc-obisnuinta, bat-o vina! Noi avem un aparat cu termostat unde tin mereu o sticla cu apa (din sticla) care are temperatura numai buna de "fabricat" laptele cald, pe gustul gazei. De asta imi era si groaza sa incepem cu laptele UH ca pe ala il incalzesc in cratita care nu-l "scoate" la temperatura dorita niciodata, ori fierbinte fierbinte ori doar fierbinte. Oare pot sa tin si laptele asta fara lactoza in termos?
Cat despre regim-deja mor cu zile ca nu vrea domle nimic de regim! Ieri i-am fiert orez cu morcov si i-am mai pus pure de morcov din borcanel-a mancat vreo 10 linguri din ultima i-au ramas cateva boabe cu care s-a innecat si a vomat un pic. Ii dau banana, mar copt, sitcks-uri, covrigi, paine prajita.
Am inteles ca nu are voie unt, alte grasimi nici macar din supa (adica sa ii dau legumele fierte cu carne in supa).
Deci de mai merge? Branza de vaci cu banana? cartof fiert? carne de nici un fel sau cum? merg sa sap pe net dar poate mai imi dati sugestii.
Smecta aia urla cand i-o dau cu seringa ieri m-a ajutat sotul; nu vrea nici drojdia sa o bea.....
Arata asa slab numai in spital a slabit in 48h-400g!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Acu vrea cereale cu lapte!!!!! N-am decat din alea cu lapte incorporat!!!! UF! Cred ca i le fac cu smecta in loc de apa?! Merge?

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ceska eu incalzesc cana de lapte ( portelan) UHT 3 secunde la microunde

Nati superbe fotomodelele

Gata deci si Sara tot cu acrobatii s-a distrat . Andrei a fost in extaz la numarul cu leaganul si saritul in plasa

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

LalaD,
dl tati a aruncat acum 2,5ani cuptorul cu microunde....si statea in beci de alti 3 ani. Undele, micro-undele!
Poate ne luam unul totusi.......

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Pana la urma i-am facut cateva masuri de cereale cu apa de la smecta si pe ultima lingurita i-am pus si praful de drojdie. Ce o fi la el in burta acuma?
Pot sa ii fac o mancarica de dovlecel cu cartof? Am si borcanel de cartof, morcov si fenicul.
Azi mai vine si proprietarul la 17:00 sa arate apartamentul unuia de la dep. imobiliare al unei banci si la noi arata ca in codru....
Cel putin in camera nr 4 care la noi e debara e jale....
Trec la treaba.

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Neatza, dragelor.

Ceska, cumpara fulgi de orez si baga-i in lapte in loc de cereale sau poti fierbe o cana de orez foarte bine, pasezi si bagi in lapte. Eu i-am dat Antoniei si biotics sau enterolactis, pentru refacerea florei, 3 pliculete pe zi. Poate gasesti si tu ceva similar pe la voi.
Sanatate multa.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."

Mergi la inceput