Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Ce usurare sa aud ca si alti clopotei stau cu genunchii inauntru.

Va multumesc mult celor care mi-ati raspuns. Devenisem de-a dreptul disperata ca ma uitam la toti copiii la gradinita cum stau normal si al meu cum se aseaza jos, cum isi indoia picioarele asa. L-am stresat zilnic sa stea altfel fara rezultat, ba acum face exact pe invers.

O sa il las in pace, deja incepusem sa ii vad picioarele strambe...off, griji de mama.

Va uram sa va insanatositi repede celor bolnaviori. Si sa ne ocoleasca accidentele pe toti, mari si mici.
Noi deocamdata suntem ok, vrem sa facem vaccinul de gripa porcina dar nu se gaseste nici aici, se termnia imediat la spital.

Acum ne pregatim de un we lung ca este Thanksgiving si avem doua zile libere, plus sambata si duminica, iar azi (miercuri) e zi scurta, plecam la 12 sa gatim pasaroiul. Eu nu am luat inca si nici nu stiu daca mai iau ca acum au ramas numai cei barosani, si sigur nu mancam 10 Kg de curcan numai eu si sotul. Dar voi gati probabil un piept cu staffing si cranberry sos ca sa fim in ton cu traditiile.

Miri si pentru mine America a fost o mare dezamagire. Toata, si noi stam in California, vreme superba, atractii turistice gramada. Dar totusi...Acum dupa 7 ani nu mai vad prin ochii nou venitului, ne-am obisnuit si ne place. Nu am fost in NY, dar cred ca e comparabil cu San Francisco.

Laura I la Viena...de vis... sa nu uiti camera acasa.

Hai ca ma duc inapoi la lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Natalia tare scumpe gazele tale. Ana a fost o bubruza frumusica foc , iar Stefi e o nazdravana.
Ceska sanatate multa.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Raly ati inceput gradinita? Cum e?
Pana acum nu am dat atentie,dar daca ai intrebat m-am uitat si Emma sta tot ca si Tommy de cele mai multe ori.
Nici noi nu gatim curcan ca anul trecut 4 adulti si un copil am reusit sa mancam un sfert din el. POate cand creste Emma mai mare sa respectam traditiile de aici. Deocamdata ne bucuram de zilele libere si de autostrazile mai goale.
Mie imi place zona de aici chiar daca ploua mul. E mai "la tara" asa, dar nu duc deloc lipsa vacarmului din Bucuresti.

Emma e acasa cu bunii , a facut o viroza si am lasat-o sa stea acasa si sa fie rasfata saptamana asta. Sa va zic ca prima propozitie a ei e "Go away!"(? Gradinita bat-o vina ca in casa nu aude asa ceva, sau ma rog sigur nu in engleza.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Eliza sanatate Emei. Of, virozele astea, e bine ca sta cu buni si se rasfata, merita, ca nu le e usor si lor la gradinita in fiecare zi cu program. Nu am inceput inca gradinita adevarata, merge la un family daycare in casa unei cunostinte, cu alti 3 baietei. Dupa ce pleaca mama (in Mai) o sa il duc la o gradinita. Nu am gasit-o inca, dart avem optiuni.

Ce bine sa aveti bunici la voi. Abia astept sa soseasca si ai mei (dupa sarbatori).

Vad ca pozitia asta cu picioarele e tare placuta de copilasi la varsta asta. Cred ca e relaxanta, cum ziceau Lala si Ven. Eu una nu pot, am incercat.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Noi tot cacaciosi, oare cat mai dureaza? Azi am schimbat patru pampersi care dadusera pe din-afara.... la 15:00 dupa somn, gaza se aseaza pup si dl tati exclama parca in reluare "asta mic face pipi!".
Scot capu pe usa bucatariei si intr-adevar sub el era o baltuta: se scurgea din pampers. Normal ca am intrat in alarma si am fugit la pediatru, nu la al nostru ca are libver miercuri dupa masa la altul. Am primit pastile cu drojdie de diszolvat in putina apa si sab simplex pt ca e foarte balonat. Nu ii place drojdia deloc, sab simplex nu i-am dat inca. I-am luat lapte fara lactoza sa vedem daca se prinde ca nu e cel obisnuit.... Dr a zis ca mai poate tine pana la sf saptamanii nebunia... eu nu mai am nervi! Nu vrea ceai de menta indulcit cu fructoza, a mancat cateva linguri de orez cu puree de morcov si fiindca a prins sa roada mai lung la niste boabe de orez cand sa le scuipe afara a vomitat putin.... se innecase, sper si nu e vechea poveste. Acuma il chinui bine si incerc sa ii mai dau smecta concentrata cu siringa......

INTREBARE: clopoteii vostri mai beau laptele cald? Mereu, toti?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Fetelor, mai spuneti idei de cadouri pentru Craciun.
Pt Mos Nicolae i-am luat 3 carticele: "Prima mea carte despre numere", "Omida mancacioasa" si "Ghici cat de mult te iubesc" (mi-a placut fff mult povestea asta), mai luasem si o carticica "Miffy" dar a gasit-o, si doua jocuri puzzle din lemn.

Nu stiu ce sa fac, noi de Craciun vom fi la Viena (cu tot cu Thea) si ma gandesc ca-i voi lua de acolo jucarii, ca am inteles ca-s reduceri mari la magazine (mall-uri) - asa o fi? Dar sigur nu or fi inchise magazinele? Ca mergem de pe 24-27 dec. Stie cineva programul de sarbatori acolo (ma refer daca a fost cineva in perioada aia in Viena) si nu doar pt magazine (obiective turistice)?
Aaa, mai am o intrebare: Cu ce sa o imbrac pe Thea cat vom fi la Viena, in conditiile in care va sta mult in carucior si ne vom plimba pe afara (dar si in interior). Tot imi vine sa-i cumpar haine groase ca pt ski, ca sa nu inghete, dar ma gandesc ca trebuie sa o dezbrac cand intram undeva. Merita sa-i cumpar o paturica din aceea de carucior www.mytoys.de/catalog/show/de_DE/DEU/KID/de-mt-start/1631481" target="_blank"> adica asa si s-o folosesc si la sanie?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Eu am o chestie asemanatoare cumparata anul trecut din Viena este super ii vine pana in gat, cand mergeam la cumparaturi inauntru i-o desfaceam ii dadeam geaca, caciulita jos si era ok, acum cand este f frig afara imi cere sa i-o inchid pana sus si se culcuseste in ea.Te sfatuiec sa o cumperi de acolo uite noi am fost in www.scs.at/" target="_blank">acest mall poate gasesti pe siteul lor programul de sarbatori, vis-a-vis peste autostrada mai bine zis, este un magazin impresionant my toys au acolo vrute si nevrute bani sa aveti, plus ca in mall este un magazin destul de mare pt copii.Pupam manuta Theei.

Miki condoleante!Bafta multa la noul loc de munca cred ca este greu pana te obijnuiesti "departe" de luca apoi cu timpul veti intra in normalitate.

Offf Mary micuta Dariuca ce a patit ea e dureros pt un om mare dar pt un copil mi s-a facut un nod in stomac cand am citit, este bine ca nu ii raman semne si sunteti aproape vindecate.fetele frumoase si burtica.

Mergi la inceput

Nati nu pot spune decat ca fetele tale sunt superbe

Ceska sanatate multa lui Benji!Despre domnul sot cred ca a primit ce merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nati, esti criminala "Fefi" e data cu oja? Mai, mai ce domnisoara, imi imaginez cam ce mandra a fost cand ai pictat-o SI ce de jucariiii cate cosuri, moama! Eu credeam ca am multe, adica un cos ca al tau si vreo 2 cutii tot de la ikea, dar suntem in urmaaa! Ce fete frumoase, ce papuci de Aladin si ce fotoliu! Ce frumos papa si ce gura mare casca la Ana cand ii da papa Ai doua buburuze minunate
Roli sar-na pt link-uri, dar nu m-am priceput sa vad programul pt sarbatori, ci doar pe cel general. Noi trebuie sa fim acolo joi 24 dec, pana duminica 27 dec.
Gratiela Mada cred ca asa voi face, voi incerca sa ii cumpar sac de acolo (Mada, mai stii ce pret avea? adica mai avantajos decat 30 E?). Voi lua si o patura la mine pt cazul in care nu gasesc. Oricum ma gandesc ca-s reduceri mari in perioada aia (de fapt sper).
Initial hotarasem sa mergem cu masinile (suntem 4 perechi, doar noi cu copil), acum ceilalti s-au cam sucit si ar vrea cu avionul, dar mie tare mi-ar placea sa ne plimbam cu masina. Oare ce sa fac?
Vai de mine, Ceska! Pupam accidentatul Off, tare nasol ca nu-i trece mai repede boala asta Cred ca esti terminata si tu cand il vezi ca se chinuie! Sanatate multa!

Ce sa mai spun, ca Thea e iar racita, ii curg mucii ca la robinet si e a 3-a oara in 4 saptamani Ma lasa nervii si nu stiu incotro sa apuc! fac eu ceva gresit? Trebuie sa-i dau ceva sau sa nu-i dau? AM inceput de azi aerosoli cu apa de mare (i-am facut de 3 ori si isi tzine "singula" masca la gura), ii dau pic de vit.C, Ca gluconic, eurespal, sinupret, vaporab, apa de mare pe nasuc...aspiratul nu are efect ptc ii curge ca apa si se face iar, are rana la nasuc de atata sters Am incercat sa-i dau catina cu miere, ti-ai gasit (si a muncit mama sa aleaga bobite faine), cred ca voi lua de la farmacie vreun siropel de catina, ceva.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

LauraI cu masina va costa mai putin decat cu avionul, dar in Viena e mai rentabil sa mergi cu metroul si tramvaiul, pt ca orice parcare costa destul. Noi am mers cu masina in Austria, dar in Viena am folosit transportul in comun.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Laura eu am dat 30euro pe el dar l-am cumparat dintr-un magazin de cartier ma cam grabeam sa stea tusca la caldurica, noi am fost cu masina, nu am mers cu mijl de transp in comun mi-era teama ca ne incurcam nu prea stim limba asa cu masina ne ducea gps-ul unde vroiam si mult mai comod, intr-adevar parcarea e cam scumpa gasesti tichete de parcare la tabaco pe o ora o jumatate de ora etc, in mall-uri parcarea este gratis, noi am luat cazare cu parcarea asigurata, este mai comod cu masina pt ca poti face cate cumparaturi incap, te mai opresti pe drum in outleturi(pandorf, mai sunt vreo 2 in ungaria).Sanatate multa Theei, incearca Infant flu shield il gasesti la farmacia dona sau la plafar este naturist, secretolitic, pe baza de echinaceea, ii dai cate o lingurita de 3ori pe zi.Apropos de sarbatori in Austria noi anul tecut am fost in noiembrie si era feeric, in 2006 am facut in salzburg revul a fost de vis, anul acesta vrem sa megem din nou ori de rev ori dupa, a daca ai ocazia viziteaza gradina zoo din viena este super

Mergi la inceput