Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Back.

Ziceam ca a dat rezultate. Pt. ca am ajuns dupa multe certuri si discutii sa-mi spuna sincer in fata: "Te rog frumos spune-mi CE sa fac si fac ce si cum zici tu, pt. ca eu efectiv nu stiu si nu ma pricep!"
Nah, belea. Si era sincer cand spunea asta. E ceva oarecum.....innascut, zic eu. Sunt tatici minunati, care de cand are copilul 1 zi sunt la fel de priceputi ca si mama (uneori si mai si!) si altii, ca ai nostri, anti-talent, cu o doza de comoditate.....care trebuie 'ghidati' in tainele parenthood-ului
Asta e concluzia mea dupa 6 ani cu un copil si 2 ani cu doi copii

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ven, de acord cu tine ca nu trebuie lasati de capul lor, dar si daca te enervezi din fiecare chestie tot tie iti faci rau. Si vorbesc si din experienta proprie. Daca ii spun "foarte bine, nu vrei sa mergi nu stiu unde, merg eu cu ei" sa vezi ce se executa. Stie ca in momentul ala o spun suparata fiind, nu ca el scutesc pe el.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Roli, tu ai noroc de un exemplar mai....normal. Eu daca ii zic "foarte bine, nu mergi, merg eu cu ei", el nu face decat sa se bucure (nu pe fata, evident), ramane acasa fericit, cu laptopul in brate si se relaxeaza, fara factorii 'de stres' in jur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pfuah! ceska, am vazut instant negru in fata ochilor! e unf ericit barbatu-tau ca nu m-a cunoscut... vai de urechile lui, de ochii scosi si de ce-o mai fi fost la ndemana de imi zicea mie asa ceva! ia copilul de aripa, cu tati cu tot si mergeti la ir! nu negocia! si nu cu bunicul. cu tati! imbraca-l si du-l! pfuaaaaaaaaaaaaaaah ce nervi m-au apucat....

nemary, nu pune la suflet. privest treaba ca pe un fapt divers. selectia naturala e legea suprema. nu avem cum sa ne impotrivi. dar asta nu spune ca burtica ta va fi afectata de vreo nenorocire. pasteaza-ti sufletul senin, spune o rugaciune pentru ingerashul plecat si... doamne fereste-ne de rau!

vorbeati de cadouri. eu am rezolvat pba la NY. am venit cu un bagaj suplimentar dar am luat jucarii de craciun si mos nicolae. de primul mos or sa primeasca niste carticele amandoi. de mos craciun sacha primeste un wheezel (o bulina cu un animal d eblana atashat care einvarte si ai senzatia ca animaul fugareste mingea) si bruno un mr potato head. avem si un catselush d ela casa alba care latra si da labutsa si alearga. sa vedem. obligatiile fata de ceilalti copilashi tot din state le-am achitat. deci ne-am scos:))

aici nu e obiceiul s aiei nimic educatoarelor si invatatoarelor de moshi, dar eu nu ma pot dezvata de obiceiul de acasa. sunt cea mai fericita daca pot face un cadou, asa ca le-am pregatit copiilor un cadouts (tot din state carat) si de sinterklaas si e mos craciun... educatoarea a fost mai entuziasmata decat mine:))

pt mine... pt noi... am primit deja cel mai frumos cadou cu putinta. NY. nu-mi doresc altceva. a fost un efort financiar inimaginabil pt dl sot, dar mi-a facut mie damblaua... insa se pare ca remy/noah se va naste in casa noua. am primit precontractul pe o casa ce-am vazut-o de ziua sotului. ar fi trebuit sa semnam azi, insa n-am apucat sa verificam datele cu notarul - astia au weekend devreme- asa ca ramane pe luni, daca nus e razgandeste proprietarul. asta inseamna ca intram in vrie cu actuala casa care trebie vanduta imediat pt ca altfel suntem muritori de foame cu casa mai mare....

din pacate si sacha si bruo sunt raciti. eu am bagat conceiu medical. am mintit la servici dar parca sunt teleghidata. aici nu prea poti fenta dar daca am primit 3 zile de la homeopata mea n-am zis nu...initial am is ca raman doua zile si merg inapo la servici dar mi-au zis de la job ca pt asta trebuie sa vad din nou medicul sa-mi dea hartie ca ma pot intoarce... deci stau. pacat ca baietii sunt raciti; bruno e epuizat. sacha e mucit de abia poate respira.

norul negru e tot acolo... socrul e bolnav. soacra e... dusa....un nchi a murit... mai sunt 2 pe lista....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

ven, sorb fiecare clipa din proramul tau incarcat! ador adrenalina:))

roli, ati fost la oftalmolog?

lalaD, da-mi te rog adresa unde pui felicitarile:)

PS. scuzati erorile de typing. de fapt laptopul meu e plin de de toate... suc, lapte, biscuiti, gem, ce-o mai fi. si deci tasteaza una da, una ba...

MONICAA! s-ar area ca maine mergem la cumparaturi in eischweiller la lidl pt bomboane de brad. stiu ca e din scurt dar daca citesti cumva si poti, poate ne vedem! - tcmai m-a anuntat domnul sot. adica facem cumpraturile de sarbatori la un sfert din pretul de belgia

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Miri ai adresa blogului la semnatura mea

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

lalaD, vaaaaaaaaai ce frumoase sunt!!!! cele de craciun in special. nah, e sezonul:) sa nu te superi daca-ti fur idei:)

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

fetelor va pupicesc abia va citesc ca la job e mult de lucru si acasa e rasfat in toata regula ca e mama la noi. si savurez nu ma las.

Miri tocmai ce m-a sunat Ceska si m-a anuntat de excursia voastra. Week-end-ul asta nu putem ca vine sor'mea si celalalat iar nu putem ca pleaca. si zboara de pe Köln/Bonn asa ca ar fi cam multe drumuri.Imi pare tare rau dar sigur mai avem ocazii.multa sanatate baietilor.

va pupicesc..merg sa jumulesc oleaca matza mea

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Deci am fost la oftalmo ci piticoteca. Bilantul nu-i rau, da nici nu-i final. La Marc se pare ca e mica diferenta intre ochi. Oricum a vazut toate randurile pe care le vede un copil al varsta asta. Dar, cu unul din ochi a gresit la 2 din semne. Pt. edificare mergem joi sa punem picaturi sa-i vada fundul de ochi pt verdictul final.
La Andrei ochisorul care fuge nu-i o problema inca, sunt sanse pana la 5-6 ani sa se stabilizeze. Dar mai vedem cum stam la controlul de 3 ani.
Maine dimineata mergem in echipa completa sa luam bradul de Craciun de la un amic care are firma de gradini. Am decis unul in ghiveci, care va fi impodobit si la anul si la anul celalalt si cat l-om tine pana o creste si n-o mai avea loc in ghiveci. Prietenul a promis ca are radacina viguroasa...sunt brazi speciali de plantat in gradina.
Apoi avem vizita la prietenii care au fetita colega cu Marc la gradi....deci se anunta distractie.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna seara,dragelor.Nu am avut net 2 saptamani,din cauza calculatorului si am ramas in urma,acum am reusit sa ajung la zi;chiar daca nu scriam zilnic,citeam si pot sa spun ca v-am simtit lipsa.

clopoteii care au fost bolnaviori,si noi tocmai am terminat o tura de injectii,care sper sa fie ultima ca nu ma mai tin nervii

tuturor celor ce si-au aniversat zia de nastere sau onomastica intre timp

In rest suntem ok,eu m-am simtit bine pana acum dar am descoperit ca fac tensiune asa ca sunt cu ochii in patru,sper sa ajung cu bine la termen si sa nu sufere bb,care apropo a ramas tot baiat

...ne auzim dimineata la cafea ,din pacate eu am renuntat deja la ea,dar una virtuala ar fi nemaipomenita

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 27+Andrei Casian

Mergi la inceput