Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

A, dar calendare de Advent ati vazut pe undeva? Nu suntem catolici, dar anul trecut am primit unul si lui Marc i-a placut tare mult sa deschida in fiecare zi usita sa gaseasca surpriza. Si stia ca deschide cutiuta numai daca e cuminte .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

A, dar calendare de Advent ati vazut pe undeva? Nu suntem catolici, dar anul trecut am primit unul si lui Marc i-a placut tare mult sa deschida in fiecare zi usita sa gaseasca surpriza. Si stia ca deschide cutiuta numai daca e cuminte .

Poate gasesti calendare de Advent la Billa sau Metro, astea sunt cu "spate" nemtesc saua austriac si poate le au in sortiment.
Mie mi se par totusi periasabile ca se le trimit de-aici cu posta pana in RO....sau?
Aici sunt de gasit deja de cateva saptamani.... duminica e prima duminica de Advent deja. Din 1 decembrie incepem sa deschidem usite......
Despre obiceiuri de Craciun din Germania am scris un post saptamana trecuta pe blog......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roli gasesti calendare in Mega Image, Auchan sau in Bila.
Uita-te la dulciuri, anul trecut eu am avut de la Milka
In weekend trebuie sa iau si eu cel putin unul.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor merci de info. Acum sotul e la Kauf la cumparaturi si l-am trimis la raionul de dulciuri sa vedem de-o gasi.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare!

ascult colinde de hrusca si ma gandesc,c ai fiecrae an in perioada asta cam ce-am realizat anul asta... nu trag linie inca.mai avem inca.

nemary, nu te invinovati. s eintampla si la case mai mari. pacat de chinul si suferinta dariutei, dar daca e bine ingrijita nu ramane cu urme. un sfat. data viitoare (care sper din suflet s anu fie!!!!!!) daca mai aveti de-a face cu arsuri, primul tratament e apa rece! asta salveaza pielea de la bashicare si eventual desprindere. multa apa rece, in jet. pusici multi!

lauraI, ete, daca degetutele exista... trebuie testate. daca va consoleaza (si pe nemary) ca vorba aia a crapat sic apra vecinului...:))) bruno si-a spart barbia duminica. la restaurant s-a catarat in pcioare pe bancheta d ela masa, s-a intins peste masa si masa a plecat. iar el a cazut de la un m si ceva direct, si fix in barba. a fost socat o juma de ora. pus gheatsa, sange siroaie dar a trecut. acu il intreaba toata lumea ce-a facut si ii e rushinica.

elle, nus tiu ce pete. si nici nuc red ca e asa de catastrofal cum iti ice medicul. chestia cu sticluta... sa ma scuzi, nu e o regula. sa o scoti de ce? pt caa vrea el, pt ca ce? sacha bea apa din biberon sau din sticla direct. il amuza cu paiul. iar laptele e doar si numai "pepi" adica biberon. in plus si bruno isi bea lapele dimineata sis eara din biberon si nu cred ca-l afectaza intr-un fel decat ca isi mai bea inca laptele de care nu s-ar atinge daca n-ar avea bibe... am ramas in aer la faza cu bubitele evei.... cum s-au rezolvat?

ceska, urata aventura cu benji; La adulti nue ca se vindeca mai greu ci ca nu avem luxul sa ne odihnim cu mici pe langa no. curaj. aici sunt sarbatorile pe noi:) gandeste-te ce frumos va fi!

roli, anul asta m-ai ajutat sa ma hotarasc. iau unul fals. nua re miros, nu are farmec, dar mcar salez un brad de la masacru. muuuuuah!

despre noi...norul negru e tot acolo. se intunesca si mai mult. ramanem optimisti isa, ne prefacem ca nu e si vom actiona doar cand se declansseaza criza... deocmdata mis e rupe sufletul sa-l vad pe omul meu atat de chinuit... de fapt cred ca s-a descis seria nenorocirilor si eventualelor decese in familia lui....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Multumesc mult fetelor de raspunsuri, trimit cate un ic Cristinei si Ramonei ca m-au lamurit si cate un buchet de tuturor care s-au gandit la noi si ne-au trimis condoleante. Adevarul e ca inca nu ne-am revenit dar ne asteptam la ceva nasol si asa a fost ... bunica sotului a murit exact cand socrul meu se afla internat la spital si a picat cam naspa ... cu calmante si multa munca de lamurire pentru multa lume ... dar a trecut si incercam sa ne obisnuim cu gandul ca nu mai este

Mary tare rau imi pare de ce a patit Dariutza ... si chiar vineri ne intalnisem in parc si era asa vioaie ... a stat de vorba cu noi si au fost asa cuminti amandoi ... sper sa fie totul bine si sa nu ramana semne ... uite va trimitem un ic ca sa va faceti bine mai repede.

Ceska mama mama prin ce ati trecut si voi. Saracul Benji Mare grija la alimentatie ca e cam naspa cu gastroenterocolita, stiu ca necesita un regim mai strict asa ca va aveti grija de voi.

Multa sanatate la clopotei le doresc! Si o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Daa, Thea a scapat usor, in sensul ca nu i-au ramas urme deloc Cand incercam sa-i scot degetelele si toata ziua dupa, m-am gandit la un fost coleg de-al sotului caruia ii retezase sora-sa un deget cand i l-a prins in usa Doamne fereste, a avut ingerasul si-a pazit-o!
Off, Elle, bine macar ca nu-i va afecta dantura definitiva.
Vai, Ceska, prin ce ati trecut! Nasol...a trebuit sa stati in spital si chinul cu intepatul bietul pui! SI saracuta de tine! Va pupam ca sa treaca de tot!
Miri, pfoai, m-a durut in piept cand mi-am imaginat cazatura! Doamne fereste! Nici nu vreau sa-mi imaginez ce durere si plansete au fost acolo si ce shoc si pe voi! Pupam si bubita lui Bruno, sa se vindece frumos si repede! Imi pare rau ca aveti un nor negru si rau asupra voastra Sper sa nu se intample lucruri rele!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, mai spuneti idei de cadouri pentru Craciun.
Pt Mos Nicolae i-am luat 3 carticele: "Prima mea carte despre numere", "Omida mancacioasa" si "Ghici cat de mult te iubesc" (mi-a placut fff mult povestea asta), mai luasem si o carticica "Miffy" dar a gasit-o, si doua jocuri puzzle din lemn.

Nu stiu ce sa fac, noi de Craciun vom fi la Viena (cu tot cu Thea) si ma gandesc ca-i voi lua de acolo jucarii, ca am inteles ca-s reduceri mari la magazine (mall-uri) - asa o fi? Dar sigur nu or fi inchise magazinele? Ca mergem de pe 24-27 dec. Stie cineva programul de sarbatori acolo (ma refer daca a fost cineva in perioada aia in Viena) si nu doar pt magazine (obiective turistice)?
Aaa, mai am o intrebare: Cu ce sa o imbrac pe Thea cat vom fi la Viena, in conditiile in care va sta mult in carucior si ne vom plimba pe afara (dar si in interior). Tot imi vine sa-i cumpar haine groase ca pt ski, ca sa nu inghete, dar ma gandesc ca trebuie sa o dezbrac cand intram undeva. Merita sa-i cumpar o paturica din aceea de carucior www.mytoys.de/catalog/show/de_DE/DEU/KID/de-mt-start/1631481" target="_blank"> adica asa si s-o folosesc si la sanie?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

marc al meu ii mucacios rau . nu i-am dat decat nurofen seara si dimineata si la amiaza panadol plc vit c si picaturi in nad cu betabioptal.dar dureaza mucii de o sapt acum sunt din ce in ce mai albi si mai lichizi. voi ce stiti cat ii ok sa dureze? nu a facut febra deloc si mi se pare un risc prea mare sa il duc acum la dr sa mai pescuim ceva si de pe acolo

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare zuzici !

Imi pare rau sa aud de atatea probleme ...

Miky , condoleante pt bunica !

Miri , sper ca norul negru sa treaca si voi sa va vedeti linistiti de viata !

Veronica , asa cum a mai zis cineva pe-aici , cred ca meciul trebuie sa il duci direct cu soacra , chiar daca nu-ti pica bine lamentarile ei . Incearca sa o lamuresti ca e spre binele fiului ei sa nu-si mai bage coada in familia voastra. Mult succes !

Mary si Laura , pupam manutele printeselor sa treaca repede buba

Ceska , Doamne prin ce a trecut Benji ! Parca a mai avut cateva episoade de enterocolita pana acum, de la ce oare sa aiba sensibilitatea asta ? Stiu ca voi va tratati homeopat , oare nu exista ceva care sa-i intareasca imunitatea pe partea asta ?

Raluca , nu te speria ...si Sara sta la fel . Chiar azi ma uitam la ea , in parc la nisip , ca toti copiii stateau in fundulet sau pe vine , numai ea statea cu genunchii spre interior . Si eu mai adopt pozitia asta , mi se pare mai comoda decat turceste. Am vazut pozele de la zoo ...ce parc minunat aveti voi acolo si cate specii ! Si Tommy e un scump si un frumos

Lala , am fost si noi la Padurea Fermecata si , ca si Andrei , si Sara a fost fascinata ...traia la maxim fiecare numar , aplauda si chitaia de incantare . Ma asteptam ca dresurile sa o impresioneze cel mai mult , insa maximum de incantare i-au produs acrobatiile . A venit cu o gramada de impresii si , si acum dupa o saptamana imi arata cum dansau licuricii si zanele . Pup pisoiul bolnavior sa treaca repede febra si mucii

Roli , urmareste comportamentul lui Marc atunci cand se plange de dureri de cap. Eu am aceste dureri de cand ma stiu si imi amintesc ca , mica fiind , cand aveam cate o migrena din-asta preferam sa stau in pat , nu ma atragea joaca si ma izolam de ceilalti copii . Le-am dat multa bataie de cap alor mei ...m-au dus la toate controalele posibile si imposibile si n-au reusit sa afle ce am. Si acum ma doare f. des capul si nu stiu de la ce.

Iar m-am intins ca o pomana tiganeasca ...ca sa aveti ce citi maine la cafea

Noapte buna !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput