Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Daa, Thea a scapat usor, in sensul ca nu i-au ramas urme deloc Cand incercam sa-i scot degetelele si toata ziua dupa, m-am gandit la un fost coleg de-al sotului caruia ii retezase sora-sa un deget cand i l-a prins in usa Doamne fereste, a avut ingerasul si-a pazit-o!
Off, Elle, bine macar ca nu-i va afecta dantura definitiva.
Vai, Ceska, prin ce ati trecut! Nasol...a trebuit sa stati in spital si chinul cu intepatul bietul pui! SI saracuta de tine! Va pupam ca sa treaca de tot!
Miri, pfoai, m-a durut in piept cand mi-am imaginat cazatura! Doamne fereste! Nici nu vreau sa-mi imaginez ce durere si plansete au fost acolo si ce shoc si pe voi! Pupam si bubita lui Bruno, sa se vindece frumos si repede! Imi pare rau ca aveti un nor negru si rau asupra voastra Sper sa nu se intample lucruri rele!

Laura,
duminica dimineata cum nu stiam ce sa ii dau sa manance, dupa atata vomat peste noapte, zic: hai sa coc un covrig si un pic de ceai, poate au trecere. Si copilu totusi fomist urla sa-i dau covrigul fierbinte: il scoatem pe balcon la racit. Usa de balcon se inchide cu o clapeta si mereu imi e frica sa nu si-o ia in barbie B daca incearca sa o manevreze. Copilu in fata mea se uita prin usa la cavrig, batea cu palmele in geam si eu, zic hai sa dau jos clapeta daca plec de langa el sa nu umble la ea. Si incerc sa inchid usa si nu ma prind in prima secunda de ce incepe copilu sa dea palme geamului: clapeta actioneaza usa in jos cativa cm si numa bine ii prindea degetele de la picioare....
Sa mor!!!!! Dupa ce ca e beteag il mai si chinui... Nu a fost nimic insa a avut o dunga albastra peste doua degete dar i-a trecut repede si misca bine degetele de la picioare, a stat iar pe varfuri.

Eu zic ca e bine sa iei un sac din ala pentru carucior: avem si noi de anul trecut, numai sa vezi sa incapa in buggy cu tot cu sac. Ii dai ciorapi lungi mai grosi, o fustita/rochita sau chiar pantalon subtire, niste cizmulite, in sus pulover si o jacheta, manusi, caciula si gata. Cand intrati undeva o scoti din sac, ii scoti caciula, jacheta si eventual si puloverul gros si gata. Cel mai bine e de folosit sistemul ceapa: imbracat in straturi la care poti renunta usor. Costumul de schi tine de cald dar daca tre sa imbraci-dezbraci des e un chin....zic eu.
Magazinele aici vor fi inchise cele mai multe dintre ele in perioada de care zici tu, mai conteaza si cum pica zilele astea in cursul saptamanii. Acuma nu stiu cum e cu obiectivele turistice, iti zic poate mai bine fete care au fost de sarbatori pe-acolo, parca LalaD si Madalina anul trecut?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Enterocolita nu iarta : zace si tati nost, de-aseara!!!!!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Ceska , Doamne prin ce a trecut Benji ! Parca a mai avut cateva episoade de enterocolita pana acum, de la ce oare sa aiba sensibilitatea asta ? Stiu ca voi va tratati homeopat , oare nu exista ceva care sa-i intareasca imunitatea pe partea asta ?

Gatta,
da, stiu, deja cam des patim episoade diareice dar pana acum nu a fost asa grav. Nu stiu ce sa zic, aseara ma gandeam ca ar fi trebuit sa intreb la spital daca pot depista ce virus l-a dat gata. Noi nu am facut vaccinul ala de bebei pt rotavirus dar ma gandesc sa vb cu dr nostru sa vedem ce putem face. Ultimele analize au stabilit ca nu are zoliakie adica alergie la gluten si ma gandeam ca e ok sistemul digestiv, dar uite ca e sensibilos. Am schimbat dr (dupa ce ne-am mutat) si am trecut la alopatie din pacate....o sa incerc sa vad daca am alternativ un homeopat mai aproape. UF!
Ieri ne-a vizitat socrul de doua ori sa vaza cum ne merge si ma intreaba de unde a contactat virusul, ca el sambata l-a dus la sora-sa unde erau nepotii ei si aia avusesera ceva de genu saptamana trecuta .

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ceska, pot sa ma bucur de necazul omului putin? Si sa zic "Ce bine-mi pare!" Ca sa fie tabloul complet, si sa primeasca si el o 'palma' meritata, ar trebui sa fii tu plecata, iar el, asa bolnav, sa trebuiasca sa aiba grija de Benji. Numai asa ar fi.....corecta viata

Raluca, nu-ti poti da seama cat de comoda e pozitia aia! Asa am stat de mica pana am devenit adult si m-am ramolit, adica articulatiile s-au rigidizat si nu mai pot sta asa, desi primul impuls e sa ma asez in poz. aia! Iar baietii mei amandoi stau asa! Si te asigur ca nici ei, nici eu nu avem picioare strambe, ci perfect drepte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Ceska, pot sa ma bucur de necazul omului putin? Si sa zic "Ce bine-mi pare!" Ca sa fie tabloul complet, si sa primeasca si el o 'palma' meritata, ar trebui sa fii tu plecata, iar el, asa bolnav, sa trebuiasca sa aiba grija de Benji. Numai asa ar fi.....corecta viata

Ven,
mi-e mila de el dar tot fiindca poate pricepe cum e.... la spital cand incepea mie sa-mi fie rau (asistenta a intrebat daca nu vreau sa merg acasa si sa stea tati cu puiul) zis " sa stai acasa o sapt cu gripa mai merge dar sa vomiti trei zile e nasol" si aplecat sa nu o incaseze si el....acasa. Numai bine il ia din urma!
Oricum el o sa zaca azi si eu inca ma balabam per picioare dar am voie sa-mi vad de copil si domesticale. Sa mai zic ca ieri cand am venit acasa pe masuta din sufra se scofalcise pe farfurie coaja de la ultima banana servita de gaza duminica dupa-masa???? Si in rest am gasit totul exact cum am lasat... un mic haos caci duminica eram innebunita de grija lui B dupa ce am terminat de gatit in pripa si facut clatite am fugit la dr si apoi la spital.....
Of! Barbatii!
Cand ma gandesc ca tatal meu spala vase si pe jos, curata cartofi, intreba cum o poate ajuta pe mama si nu stia cum s-o tina in pat o zi dupa cate o criza teribila de fiere....

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Imaginea diminetii cu care va las la o cafea:
gaza apasa clanta usii de la dormitor in stilul caracteristic si inconfundabil si isi face aparitia in pijamale carand caletusa pe care tati si-a luat-o aseara langa pat, in caz ca nu mai ajunge la baie. E goala dar ma gandesc ca tati inca doarme si daca il apuca se bazeaza ca are galeata langa pat, nu? Sa i-o ducem inapoi?!
Speram la o zi mai buna decat cea de ieri......

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Ceska, sa aveti o zi buna si sa va faceti bine repede. N-am putut sa nu gandesc ca " de ce ti-e frica, nu scapi!!!". Asta pt. sot..... si pupicul pt. tine si B.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa...
beau cafea si savurez fiecare rand al ceskai... eeeeeeeee , pai de-ar fi dupa mine, ar ramane singur cuc in casa si m-as cara la dreaq in praznic sa-l las sa se taraie dintr-un colt in altul. nu e barbatul general, ceska, e cel pe car el-ai alintat tu. si tare imi rad in barba ca si-a incasat-o. orishicum nuscapa si urmeaza socrul tau pe lista... lasa, tu si benji sa ti sanatosi, tati e mare si vaccinat, n-are decats a se descurce...

lauraI, aici nu-s inchise magazinele dar nici spirit de craciun nu intalnesti ca la viena. cel mai bine ar fi sa intri pe site-ul orasului viena si sa cauti la activitati si obiective turistice pe perioada in care mergeti:)

o iau la picior spre medici sa ii umplu capul cu raze de soare pt norul negru:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Benji si mami sanatate multa!
Daria de Nemary si Thea de Laura I, manutele sa treaca repede!

Ma doare stomacul de nervi cand vad pietele gemand de brazi taiati cu sange rece de pe muntii nostri.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

din cauza asta am cumparat si noi acum 2 ani unul artificial. este adevarat ca nu este acelasi lucru, dar cumpar o coronita si avem si miros de brad in casa.
Ati fost la oftalmo?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 21+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

dau si eu o tura de !

ceska pana la urma s-a molipsit si sotul .. eh .. cineva are grija de toate .. acum ar trebui sa te duci la el si sa-i spui "fa aia, fa ailalta .. ai grija de B." .. sa vedem cum se simte el .. poate acum va intelege si el cum stau lucrurile.

miri mi-a spus stomatologul ca petele alea pot evolua usor catre carii de biberon .. sunt tare suparata .. mai ales ca e fetita si trebuie sa aiba dintii frumosi ..

laurici craciun la viena .. super! tare frumos va fi.

eu sunt in continuare indecisa ce sa-i iau evei de mosu' nicolae si mos craciun .. as vrea ceva de construit, ceva carticele cu numere, forme .. voi ce recomandati? pe anna o rezolv repede .. o sa-i iau niste zornaitori de la v-tech .. si o lampa ptr patut cu winniw the pooh ..

lala, ereena parca voi ati descoperit niste carticele super, nu?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput