Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Buna zuzici! Va mai aduceti aminte si de noi?????????

Lipsiram fortat de pe aici vreo 2 sapt din motive intemeiate ... o data am pierdut pe cineva drag si am fost la pamant un timp si eu si sotul ... dar ne-am mai revenit un pic ... poate si pt ca mi-am gasit un job la care incep de la 1 Decembrie, o sa fiu colega de munca cu sotul si socrul ...

Si chiar vroiam sa intreb ce anume tb sa fac pt a ma putea angaja la noul job? Renuntare CIC si unde? Demisie la fostul loc de munca sau cum? Cine a trecut prin asta poate ma sfatuieste si pe mine ca sa stiu de unde incep ... please ...

Si in alta ordine de idei Luca e tare entuziasmat ca merge la mama la curte, la catel si la leagan zi de zi ... dar sa vedem cat il tine pt ca mereu ii zic ca ma duc si eu la servici si el imi raspunde ca nu mami cu Luca!!! Sa vedem cum va reactiona sapt viitoare mai ales ca ii voi schimba programul destul de mult.
Cu toate ca sunt nerabdatoare sa ma intorc la munca mi se strange inima cand ma gandesc ca nu voi mai petrece asa mult timp cu iubirea mea mica ...

Pupici la zuzici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, zuzici
Mary vai ma doare sufletul cand imi imaginez prin ce trece Dariuta[:q] Sper sa-i treaca f bine si sa nu ramana cicatrice!
SI Thea si-a prins sambata manuta in toc la usa (in partea cu balamale), era dupa usa si urla de numa (acolo are jucarii)...eu am intrat si am tras si eu de usa sa vad ce face de plange si i-am strans mai tare degetelele[:q]....noroc ca nu am tras decat pana la 45 de grade, sa zic, dar nu puteam sa-i scot degetelele, ma apucase durerea de stomac...i-am tot miscat sus-jos si au iesit...apoi i-am pus gheatza in forma de omuleti (de la coca cola) si am pacalit-o de nu a mai plans, am dat-o si cu lioton gel si nu i-a ramas urma deloc, slava DOmnului!
Multumesc fetelor ca ne-ati incurajat cu bubitele, gata au trecut, chiar inainte de a termina tratamentul de 6 zile cu zyrtec si Ca. Ma gandesc ca o fi fost alergie la un balasam nou de rufe, desi e pt copii si piele sensibila
Lala sanatate piticului, bine ca ati putut merge, totusi, la circ! Ce frumos ca aveti atatea locuri unde sa mergeti cu ei, la noi nu-i nimic in orasul asta mic (venise in vara un circ amarat, vai mama lui, nici nu mi-am batut capul sa o duc).
Elle petele alea raman permanent pe dintisorii astia? Of, of! A stat Evita la dentist?
Raly si Thea merge pe varfuri de f multe ori, ii place, o vad ca se alinta Si fuge pe varfuri exact ca o balerina si se scutura din toate cele si sta cu manuta gratios ridicata Dar doar cand e bagata in seama de multa lume si vrea sa faca impresie
Mitsule bine ai revenit. Lasa ca sunt convinsa ca-ti sta bine si cu ochelari Apropos de socri, tu in ce relatie mai esti cu ai tai? Au aflat de Conrad?
Nati nush cum fac, dar numai la ore tarzii imi gasesc sa scriu! Ce mai fac micutele?
Miky imi pare rau ca ati suferit o pierdere. Condoleante! Offf si-mi pare rau si ca trebuie sa pleci la servici...stiu ce-i in sufletul tau, cred ca-ti e f greu. Nu stiu ce formalitati trebuie sa indeplinesti, dar sigur iti va raspunde vreo mamica ce s-a intors la serviciu mai devreme.
Sanatate multa piticilor bolnaviori si multa rabdare mamicilor incercate de tot felul de probleme!
Multi pupici

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

!
Neata, va invit la o
Am cam fost invizibila pe aici, in sensul ca va citesc da nu prea am timp si sa scriu.Poze vad tot timpul ca mi drag si nu pot sa ratez.

Miky eu am fost la directia muncii unde am depus o cerere de renuntare la indemnizatia de crestere a copilului, apoi si de la servici trebuie sa iti incheie contractul de munca.
Iti spun ei acolo mai multe.
Eu am depus si pt stimulent ala de 100 de lei pe luna pana implineste copilul 2 ani.Dar tie nu prea ti se merita ca nu mai ai decat cateva saptamani.Eu primesc din septembrie si paa in ianuarie, asa ca meritat putin bataia de cap cu o mie de acte care trebuie depuse.
Imi pare rau pt pierderea suferita!

Laura si Mary pupam manutele lovite.Of, asa e nu prea poti sa fii atenta in fiecare miime de secunde.

Elle astept sa vad ce iti zice doctorul, cum adica de la fier au aparut pete pe dinti.V-am spus ca si Razvan are, sau mai bine zis avea, ca aproape ca i-au trecut.
Cum de la fier, de la sirop? sau?

Noi participam la concursul pampers, poate doriti sa ne votati
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1477

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neata!
a fost Daria la control cu manauta, de cand a intrat pe poarta spitalului a inceput sa planga. se pare ca rana ei merge spre bine, pe antebrat s-a vindecat iar pe brat mai sangereaza putin. oricum, suntem pe calea cea buna. sambata mergem iar la control.
multumim fetelor pt. incurajari

Elle
, crema aceea este buna si pt.copii? o sa o intreb sambata pe doctora daca ii pot da cu ea.
la biberon ar fi fost cazul sa incepeti sa renuntati oricm, chiar daca nu apareau petele pe dintisori, parerea mea. stiu ca dupa 2 ani nu mai este recomandat.

Laura, imi imaginez cata durere pe micuta Theea, cum mai sunt degetelele? pupam si noi manuta lovita

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 21+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
imi pare rau sa aud de clopotei accidentati: Thea si Daria. UF!

Noi numai ce ne-am intors de la spital dupa o vizita de aproape 48h.
De sambata seara gaza a icneput sa vomite, a tinut-o asa toata noaptea, duminica la fel. Am plecat la cabinetul de garda in week end a primit solutie electrolitica si supozitor pentru voma si din pacate in 2 h a vomat iar de doua ori si dupa fiecare supozitor (2x) a umplut pampersul. Asa ca a scris urgenta pe fruntea noastra... La 22:30 duminica seara incercau sa ii prinda o vena pentru branula si perfuzie dar in zadar de 4x l-au intepat. Asa ca am ramas sub observatie, mie imi era frica sa vin cu el acasa mai ales ca i-a luat sange si niste valori (saturatie de oxigen si nu stiu inca ce nu erau bune) erau peste normal: am ramas. Noaptea spre luni a fost un chin, a dormit foarte agitat eu am stat de veghe.....fara pic de somn. Luni dimineata a mai vomitat o singura data dar scaunul inca era diareic. Iar sange, urina, proba de scaun. Spitalul in alarma cu gripa porcina am stat numai in salon, deja luni dupa masa ii era tot mai greu lui B se invartea ca in cusca. Noroc ca a venit tati in vizita si s-au jucat cat sa fac eu un dus si sa constat ca mi se face mie rau: am vomat si normal am luat-o si eu gastroenterita... diaree tot tacamul. Negocieri la greu cu tati cum facem, in 2 h eram ca o frunza-n vant. Normal ca dl-ui tati i se facuse frica daca trebuie sa stea el cu copilu un spital si daca ia si elß????????!!!!!!! Dr au zis ca ei nu ne trimit acasa sa mai stea gaza o noapte, doar daca semnam ca il luam pe proprie raspundere acasa....Asa ca inca o noapte de spital.....Azi dimineata in sfarsit ne-au dat drumul de 1h suntem acasa, gaza f vioaie roade la sticksuri si se uita la MOwgli de care ii fusese dor. Eu sunt tot o frunza-n vant, dar nu mai vomit si nici diaree nu mai fac......Dl sot lucreaza si eu abia astept sa traga gaza la somn sa dorm si eu in utlimele trei zile 2 ore legate.......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Buna zuzici! Va mai aduceti aminte si de noi?????????

Lipsiram fortat de pe aici vreo 2 sapt din motive intemeiate ... o data am pierdut pe cineva drag si am fost la pamant un timp si eu si sotul ... dar ne-am mai revenit un pic ... poate si pt ca mi-am gasit un job la care incep de la 1 Decembrie, o sa fiu colega de munca cu sotul si socrul ...

Si chiar vroiam sa intreb ce anume tb sa fac pt a ma putea angaja la noul job? Renuntare CIC si unde? Demisie la fostul loc de munca sau cum? Cine a trecut prin asta poate ma sfatuieste si pe mine ca sa stiu de unde incep ... please ...

Si in alta ordine de idei Luca e tare entuziasmat ca merge la mama la curte, la catel si la leagan zi de zi ... dar sa vedem cat il tine pt ca mereu ii zic ca ma duc si eu la servici si el imi raspunde ca nu mami cu Luca!!! Sa vedem cum va reactiona sapt viitoare mai ales ca ii voi schimba programul destul de mult.
Cu toate ca sunt nerabdatoare sa ma intorc la munca mi se strange inima cand ma gandesc ca nu voi mai petrece asa mult timp cu iubirea mea mica ...

Pupici la zuzici

Miky de LUCA GABRIEL
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Faci o cerere de revenire din CIC la fostul loc de munca care trebuie aprobata de Director si apoi cerere de incetare a contractului de munca cu acordul partilor incepand cu data agreata (Codul Muncii,Art.55 lit.b). Cererea de renuntare la indemnizatia de cresterea copilului se depune unde ai fost initial cu dosarul prin care ai solicitat indemnizatia de crestere a copilului.

Bafta si ai incredere ca va fi bine.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Pupici la Zuzici si Clopotzei.

Sanatate multa celor bolnaviori

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Hello si de la noi!

In primul rand sanatate celor bolnaviori!

Noi suntem so and so...nici sanatoase, nici racite...dar mergem inainte deocamdata fara tratamente serioase...doar Vit C.

Intram si noi in clubul celor aflati in greva foamei si cu treziri mai mult sau mai putin nocturne...in rest numai de bine...eu incerc sa definitivez lista lui Mos Nicolae si Mos Craciun si sa imi ajut sotiorul la diverse treburi pe care le pot face de acasa...

Cu bona suntem in continuare in teste si acomodari, dar sper sa fie bine pana la urma...incet incet pare sa se dea pe brazda...

Pupici...merg sa-mi iau odorul cel mare de la gradi

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor,

ce zile frumoase au fost .. cu soare si vreme buna numa' bune de plimbari si parc ..

laurici off ce nazbatioasa e si thea .. imi pare rau ca si-a prins degetelele. pupam manuta fetitei. despre pete .. da, nu or sa treaca si mai mult .. se pot extinde .. sunt tare suparata. mai ales ca e fetita .. cum sa aiba dintii urati?

micki imi pare rau pentru pierderea suferita .. sa-i fie tarana usoara. felicitari pentru job.

nemary da, poti da si copiilor. dr meu gineco mi-a spus ca i-a tratat fetitei o arsura cu crema asta. este scumpa dar merita. chiar are efecte. un tub de 20g costa aprox 60 ron ..

nati pupam printesele! tin pumnii sa se dea pe brazda bona!

ceska off Doamne prin ce ati trecut .. un cosmar. bine ca ati scapat din spital si gaza e bine. sanatate multa si tie ..

cristina

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Benji si mami sanatate multa!
Daria de Nemary si Thea de Laura I, manutele sa treaca repede!

Eu am profitat si am prelungit weekendul lui Andrei la mama ca sa fac ceva din curatenia de sarbatori...mai exact geamurile care sunt multe si maaari frate! Am mai dat cateva gauri prin pereti sa montam niste rafturi si am curatat molozul rezultat.

Acum caut brad. Vreau in ghiveci, dar de la o firma de gradini. Am luat anul trecut unul in ghiveci, insa a fost teapa. Ii pusesere la repezeala, cu cate un ciot de radacina...multi si marunti sa faca afacerea de Craciun ...evident s-a uscat in 2 sapt.
La Metro, Brico, etc sunt la fel...plantati pt afacerea de Craciun, nu sa tina.
Stiti vreo firma de gradini cu brazi la preturi rezonabile? Am gasit ceva pe la romsilva si pe la cateva firme....scuuuumpi.
Am ales varianta "in ghiveci" pt ca vreau sa-l am in restul anului pe balcon si sa-l bag on casa la fiecare Craciun...sa fie un membru al familiei .
Ma doare stomacul de nervi cand vad pietele gemand de brazi taiati cu sange rece de pe muntii nostri.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput