Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 11
Lala_D spune:
Ingrosam si noi randul bolnavilor 

In noaptea asta febra mare, muci cat cuprinde si urletele aferente situatiei 
Sa mai spun ca la 11.00 avem bilete la circ ?
De 2 ore bantui prin casa cu el dupa mine ca nu vrea sa stea niciunde. Acum am reusit sa il adorm cu chiu cu vai.
Sper sa fie in toane mai bune cand se trezeste si sa putem merge macar la jumatate de spectacol. Bine ca circul este peste drum daca incepe sa urle urc cu el in bloc.
Ma duc sa imi fac o cafea.
Va las si voua una calda aici 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Mitsu-bishu spune:
Morning! Ma mai tineti minte? Am bagat si eu nasucul pe aici, ca asa se cade intr-o dimineata insorita de noiembrie, cum era cea de acum doi ani cand am revenit pe forum pentru ceva mai multa vreme.. Am citit ultimele 2 - 3 pagini, in timp ce copilul meu se zbatea in scaunul de masa in care il mai pun cand vreau sa imi mai trag nitelus sufletul ![]()
Ma bucur ca ai revenit, miri, nu stiu de cand se intampla asta da' sunt sigura ca fetele au absolut nevoie de un boost de zen de la tine! De fapt, cine nu are?!
cati,
Te inteleg in ceea ce priveste neincrederea cauzata de educatia 'spartana', mama mea e un mic tiran si din pacate ma vad procedand cam la fel cu Conrad... Sper sa am mereu timp sa gandesc de doua ori inainte sa fac ceva, sa pot sa cenzurez vocea mamei intiparita acolo, adanc. Deci da, ai dreptate, asta se mosteneste, mama a suferit din cauza tatalui ei pe care, culmea, il divinizeaza. Dar stiu ca daca nu era la ora X in casa isi lua bataie cu biciul (traiau la tara) si ca imi spune si acum "copiii trebuie sa isi stie parintii de frica", nu pomeneste niciodata nimic de iubire sau respect... Hai ca m-am intins, poate asta era pentru grati?
Ellenuta, de mult ma tin sa te intreb cum se inteleg fetele
tare's curioasa! Asa ma bate gandul sa ii fac si lui C. o surioara.... O fetita mica si roz si creata si rautacioasa
Sa tipe toata ziua si sa se alinte, sa fie printesa casei. Da' nu vreau sa il dezavantajez pe C. si sa o urasca. Va
!
Aaaa, si last but not least.. Lala... Cartonasele alea erau pentru 2 ani? Mi se pare grozav ce faci tu acolo.... Dar totodata foarte complex pentru nici 2 anisori, mai ales in l. engleza.. Bine, poate tu ai cu cine, eu ma uit la Conrad ca la soare ca a inceput si el sa spuna ceasu', balonu', etc. ... Nu mai zic ca vaca face 'beee' si cand vede un caine pe strada face 'miaaaau' ![]()
Si ca sa inchei cum se cuvine, o sa pun niste poze deseara sau maine, am o tona si trebuie sa fac o selectie. Si, la final.. Ca tot zicea roli ceva de astigmatism pe aici... Mi-am pus ochelaaari
Am fost putin deprimata, da' mi-a trecut. Arat ca o directoare de penitenciar
Va pup!
Lavi,
de baby Conrad
Poze cu iubirea lui mami
Precious memories
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!
Lala_D spune:
Mitsu nu sunt neaparat pentru 2 ani. Eu le voi folosi timp indelungat , pana la scoala. Se pot face o groaza de lucruri de la foarte simple la foarte complexe cu ajutorul lor.
Si Andrei momentan nu se omoara cu vorbitul. Face el altele dar la verbalizat lucram inca la greu.
Impresii de la circ aici : http://avlaudum.blogspot.com/2009/11/padurea-fermecata-distractie-si-febra.html
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Lala_D spune:
Pe pagina 3 ![]()
Unde ati fugit toate?!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
nemary spune:
sa revenim pe pag.1 
Lala, a fost si Daria la circ, acum 2 saptamani si spre deosebire de data trecuta acum a fost mult mai atenta si i-a placut, s-a marait putin, dar a stat pana la final. Andrei, multa sanatate 
in rest...
greu sa ai copii si mai greu este sa-i tii tot timpul sub onservatie. vineri seara Daria si-a varsat o cana cu cafea fierbinte pe mana, nu va spun cat a plans, i s-a luat pielea, am fost cu ea la spital, i-a pus o crema si a bandajat-o, am fost duminica dimineata la control si se pare ca rana merge spre bine, intr-o sapt este posibil sa treaca. maine dimineata mergem iar la control. initial a vrut sa-i dea si antibiotic, dar i-am spus ca nu prea vreau sa i dau, iar duminica a spus ca nu mai e nevoie.
Nati, voi cum mai sunteti? te-ai lamurit cu bona?
Veronica, pupici multi. nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu nu vorbesc cu soacra decat atunci cand vine la noi (de 3-4 ori pe an) sau cand mergem noi la ei(1-2 ori pe an). sa-ti spun ca de Sf.Maria m-a sunat sa-i ureze Dariei la multi ani iar mine nu mi-a spus nimic pana nu i-am amintit eu? dar m-am obisnuit sa-i ignor.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
20+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Lala_D spune:
Mary asa e, accidente se intampla oricat am incerca sa fim cu ochii in patru. Pupam manuta sa treaca repede.
Andrei e mai bine eu insa sunt coapta rau, m-a simt ca lovita de tren 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
raly spune:
Am si eu o intrebare ca sa imi scot piticii de pe creier.
Tommy sta cu genunchii in interior cand sta pe jos si mi-e teama ca ii cresc piciorusele strambe. Uite ca in pozele astea:
http://picasaweb.google.com/jjordache/18Months#5359179498838267698
http://picasaweb.google.com/jjordache/SepOct2009#5391422683858053682
Sta asa de cand era mic si nu mi-am facut probleme, dar acum mi se pare ca nu mai e OK si am incercat sa-l corectez sa stea cu picioarele sub fund sau turceste si nimic, intr-un minut e iar in pozitia aia. Si inca ceva, merge pe varfuri. Nu mereu, daR e clar ca ii place si il relaxeaza.
Cred ca are o mare felexibilitate la picioare/solduri, dar nu vreau sa isi deformeze mersul sau mai stiu eu ce. O fi OK?
Va rog sa va dati cu parerea ca pana ajungem la dr mai e si deja sunt stresata rau. Mai fac si alti clopotei la fel?
Sanatate multa bolnaviorilor!
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raly Am si eu o intrebare ca sa imi scot piticii de pe creier. Tommy sta cu genunchii in interior cand sta pe jos si mi-e teama ca ii cresc piciorusele strambe. Uite ca in pozele astea: http://picasaweb.google.com/jjordache/18Months#5359179498838267698 http://picasaweb.google.com/jjordache/SepOct2009#5391422683858053682 Sta asa de cand era mic si nu mi-am facut probleme, dar acum mi se pare ca nu mai e OK si am incercat sa-l corectez sa stea cu picioarele sub fund sau turceste si nimic, intr-un minut e iar in pozitia aia. Si inca ceva, merge pe varfuri. Nu mereu, daR e clar ca ii place si il relaxeaza. Cred ca are o mare felexibilitate la picioare/solduri, dar nu vreau sa isi deformeze mersul sau mai stiu eu ce. O fi OK? Va rog sa va dati cu parerea ca pana ajungem la dr mai e si deja sunt stresata rau. Mai fac si alti clopotei la fel? Sanatate multa bolnaviorilor! raly |
Rali si eu si Bogdan si Andrei stam fix la fel
Niciunul nu avem picioare strambe.
E o pozitie care pe mine ma relaxeaza , zau
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
Lala_D spune:
De mers pe varfuri insa nu, nu merg.
Stiu ca insa e normal pana pe la 3 ani.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Ellenuta spune:
hellooo
am o stare vecina cu nebunia ... am fost cu eva azi la stomatolog si mi-a spus ca petele de pe dinti sunt de la fier .. nu inteleg cum se poate dar o sa rog pediatrul sa-mi explice. mi-a spus ca e posibil ca petele sa-i afecteze toti dintii insa nu vor influenta dentitia definitiva. de asemenea, mi-a spus ca neaparat trebuie sa-i scot biberonul .. sa-i dau cu canuta. va fi ff greu .. azi i-am dat suc din cana si nu a baut nici jumate .. in conditiile in care bibe cu vreo 200 ml suc il lingea in 5-10 minute ... de azi e iara in greva foamei .. nu a vrut sa doarma la pranz .. anna s-a culcat la 1 azi-noapte .. eu sunt in urma rau cu somnul .. drept urmare laptic mai putin .. aseara i-am facut bibe cu 120ml lapte pe care l-a baut tot .. asta dupa ce a papat bine din ambii sani ..
nemary pup manuta dariucai sa se faca bine repede si sa nu ramana semn. apropo de arsuri .. e o crema ff buna contratubex .. atenueaza mult cicatricile, acneea .. mi-a recomandat dr ptr cezariana.
lala sanatate multa! pupici la baieti.
raly si eva mai sta asa .. nu cred ca influenteaza pozitia picioarelor ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun