Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 19
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean mie mi-a zis sa nu insist..decat la baie..nu zilnic!!(exceptie..acum..ca exista riscul sa faca parafimoza) Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
dar era decalotat complet??? sau i-a tras el acuma rau de putica??? de ce-l doare la pisu????? l-a ranit???? of Doamne, pupam baiatul sa se faca bine.... dupa ce ca era suparat.... infectie la cuc ii mai trebuia;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Mi-am facut curaj si am cantarit-o... Tot 6200g... Nu stiu ce sa ii mai dau sa pape... are anemie si hipocolesterolemie... Pt anemie i-am crescut doza de fier, dar colesterolul nu pot sa i-l cresc decat cu mancare... Cred ca o invit la o friptura de porc cu cartofi prajiti! Disclaimer: Glumesc, nu anuntati protectia copilului! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
DENISA bine ca nu a slabit

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
denisamada spune:
| citat din mesajul lui petrean mie mi-a zis sa nu insist..decat la baie..nu zilnic!!(exceptie..acum..ca exista riscul sa faca parafimoza) |
Mey... asa tin si eu minte ca ne zisese nenea ala de la anatomie, ca e risc de parafimoza. Ala de la uro nu ne-a zis nika. Si cum de la anatomia mea au trecut ... 9 ani...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
petrean spune:
nu a fost imbecil..asa cum mi-au povestit alte mame de pediatrii....urologul..stie ce si cum..a fost f atent..el nu mergea decalotat de tot...si procedeul e simplu..se decaloteaza cu ajutorul unei foarfece speciale..se desprinde..pielea...pai..e rana...ca doar....a curs sange..puroi...e terminat

candva..a mers decalotat..insa el crescand..evident..nu m-a mai lasat sa i-o"b....esc"eu toata ziua buna ziua...si uite..asa...am ajuns la nenea urologul...
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
shasa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Offf, manechina vrea sa fie ratusca... Pentru anemie foarte bun este sucul de rodii. I-am facut si eu ieri lui David. Si poate ficatei? Ai incercat sa introduci ulei in mancarica? Noua pediatra ne-a spus ca trebuie sa consumam o lingurita de ulei la 2 zile. Dar sunt convinsa ca ai incercat si cu asta... Chiar nu stiu ce sfat sa va dau... Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Eu stiu ca uleiul se pune la mancarica pana se introduce carnita, pe urma cica nu ar mai fi nevoie

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
petrean spune:
denisa..sa ma autosesizez..pentru friptura?![]()
glumesc...evident
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
pe mine m-a socat alergologul azi...
-nu am voie:
*perne de pene(am ecologice)
*mochete..covoare e voie..insa cat mai putine...
*animale de plus(sa le arunc)
*animale de companie(broasca, pisica, caine...)
*spraiuri tip air wick..sau spraiuri de mobila
*sa nu se fumeze in casa..(nu se fumeaza)
*draperii(nu am)
nici nu mai stiu..cand imi mai amintesc...va spun...imi propun sa arunc tot din casa![]()
![]()
sa reduc umiditatea..care e la 78...la minim 40

mi-a recomandat...un dezumidificator...care e 5 milioane....
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Floric spune:
| citat din mesajul lui petrean candva..a mers decalotat..insa el crescand..evident..nu m-a mai lasat sa i-o"b....esc"eu toata ziua buna ziua...si uite..asa...am ajuns la nenea urologul... |
Asta teama am si eu. Ca nu o sa stau o viata cu mana pe putza copilului. Acu e mic si ma lasa dar cand va sti ce si cum ce pot sa fac. Sa ii dau senzatii eu???????? Si asa eu nu sunt de acord cu frecatul organelor de la varsta asta ca le ramene pe creier dar ...ce sa fac. Cred ca am eu mai multe pete pe creier.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui shasa DENISA bine ca nu a slabit ![]() |
Broccoli? Cand i-am dat prima data a inceput sa mearga de-a busilea, daca ii fac o cura... cred ca o duc la scoala.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
multumesc