Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

seara buna...
ca nu mi-a fost destul bronsita astmatiforma a lui andrei..azi am fost la urologie...la curatat..a facut piciul meu o balanita....de toata frumusetea..adik..o infetie....la putza..puroi..alea alea..nu va zic...ce chin e acum...urologul mi-a spus clar..sa nu decalotez..ca e o isterie acum cu decalotatul fortat!!!!
bun...si tam nesam..aflu ca frate-mio are gripa porcina....(perioada de incubatie e de o saptamana...cineva spunea de 2 zile)...speram sa treaca cu bine..avand in vedere..ca mai e o boala nashpa la mijloc..

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

seara buna...
ca nu mi-a fost destul bronsita astmatiforma a lui andrei..azi am fost la urologie...la curatat..a facut piciul meu o balanita....de toata frumusetea..adik..o infetie....la putza..puroi..alea alea..nu va zic...ce chin e acum...urologul mi-a spus clar..sa nu decalotez..ca e o isterie acum cu decalotatul fortat!!!!
bun...si tam nesam..aflu ca frate-mio are gripa porcina....(perioada de incubatie e de o saptamana...cineva spunea de 2 zile)...speram sa treaca cu bine..avand in vedere..ca mai e o boala nashpa la mijloc..

Andrei Luca -15.12.2006

aolica, da cum a facut infectia la putzaaaaa???????? ti-a dat o explicatie, ceva???? nu de alta, da' sa stim si noi "decalotistele" care a fost cauza, sa nu facem vreo boroboatza

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

infectia..cica e un caz la nush cate zeci de milioane..noi am fost "norocosii"nu va imaginati..cum se teme acum sa faca pipi de durere

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui aris26

realy???? hai mah...asa varza sunt? nici nu stiu despre ce e vorba. te pomenesti ca a fost gest reflex
Citat:
citat din mesajul lui shasa

ARIS stiu eu de ce te iubesc! Ai "atins" pe cineva care nu are loc de mineAsa te vreau mamico!!!!

Stiu eu! Stiu eu! Ca daca nu raspundeai tu, o faceam eu.

Sper ca ne referim la acelasi lucru.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mai fetelor asa ma bucur ca nu sunt singura. Deja se strange un grupulet
Mai este cineva care ma sustine dar ii pastrez anonimatul, este undercover

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Ce fetite superbe am vazut Si Eva si Ioana si Brisuca si Luana, iarasi zic ce copii frumosi facem noi aici, la Odisee

Si Adelina mea?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Apropo de decalotare. Eu am zis ca daca dr a facut treaba eu doar asa usor la baie mai spal pe acolo. Si ce credeti csa s-a intamplat. 2 zile nu i-am facut baie in cada si nu i-am "tras" de putza si mare mi-a fost uimirea cand i-am desfasuratputza copchilului sa vad ca a inceput sa se prinda pielicica aia la loc de capul putzei (scuze de exprimare). SA innebunesc. Si de atunci, dimineata si seara stau sa frec putza copchilului de teama sa nu se lipeasca mai mult. Eu la dr nu mai ma duc cu el. Il las sa se duca singur la fete cand o mai creste mare.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

SASHA, ce baieti frumosi. Petru e preferatul meu, e voie? Dar toti sunt dulci rau. Hai, nu mai faci unul. Nu de alta, dar te pricepi?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Multumesc
Cat despre inca unu'Nu mai fac

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

mie mi-a zis sa nu insist..decat la baie..nu zilnic!!(exceptie..acum..ca exista riscul sa faca parafimoza)

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Noi avem probleme cu pc-ul....trebuie restartat.Acum am reusit sa ma conectez...sper sa apuc sa trimit acest mesaj

Am pus poze noi , ca sa nu ne uitati pana reusim sa ne reparam .Va pupam amandoua

fericita poze Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

E tare frumoasa!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Shasa,

Pisik si-a ales un favorit, pot sa imi aleg si eu unul? Mie imi place Iri, cred ca am mai zis SI pe 14 sept de ce... Are el o privire foarte agera si in acelasi timp dragastoasa...

La multi ani bebelusilor de azi, si un pupe dulce bosului... la piciorus, ca daca asa vrea sultanu'

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

ANCAcum le sti tu pe toate. Este agersi este si...si....si....dar nu vreau sa ma laud ca cioara

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput