Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 18
petrean spune:
seara buna...
ca nu mi-a fost destul bronsita astmatiforma a lui andrei..azi am fost la urologie...la curatat..a facut piciul meu o balanita....de toata frumusetea..adik..o infetie....la putza..puroi..alea alea..nu va zic...ce chin e acum...urologul mi-a spus clar..sa nu decalotez..ca e o isterie acum cu decalotatul fortat!!!!
bun...si tam nesam..aflu ca frate-mio are gripa porcina....(perioada de incubatie e de o saptamana...cineva spunea de 2 zile
)...speram sa treaca cu bine..avand in vedere..ca mai e o boala nashpa la mijloc..
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean seara buna... ca nu mi-a fost destul bronsita astmatiforma a lui andrei..azi am fost la urologie...la curatat..a facut piciul meu o balanita....de toata frumusetea..adik..o infetie....la putza..puroi..alea alea..nu va zic...ce chin e acum...urologul mi-a spus clar..sa nu decalotez..ca e o isterie acum cu decalotatul fortat!!!! bun...si tam nesam..aflu ca frate-mio are gripa porcina....(perioada de incubatie e de o saptamana...cineva spunea de 2 zile Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
aolica, da cum a facut infectia la putzaaaaa???????? ti-a dat o explicatie, ceva???? nu de alta, da' sa stim si noi "decalotistele" care a fost cauza, sa nu facem vreo boroboatza

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
petrean spune:
infectia..cica e un caz la nush cate zeci de milioane..noi am fost "norocosii"nu va imaginati..cum se teme acum sa faca pipi de durere

Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
shasa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Stiu eu! Stiu eu! Ca daca nu raspundeai tu, o faceam eu. Sper ca ne referim la acelasi lucru. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Mai fetelor asa ma bucur ca nu sunt singura. Deja se strange un grupulet
Mai este cineva care ma sustine dar ii pastrez anonimatul, este undercover

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Ce fetite superbe am vazut Si Eva si Ioana si Brisuca si Luana, iarasi zic ce copii frumosi facem noi aici, la Odisee |
Si Adelina mea?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Floric spune:
Apropo de decalotare. Eu am zis ca daca dr a facut treaba eu doar asa usor la baie mai spal pe acolo. Si ce credeti csa s-a intamplat. 2 zile nu i-am facut baie in cada si nu i-am "tras" de putza si mare mi-a fost uimirea cand i-am desfasuratputza copchilului sa vad ca a inceput sa se prinda pielicica aia la loc de capul putzei (scuze de exprimare). SA innebunesc. Si de atunci, dimineata si seara stau sa frec putza copchilului de teama sa nu se lipeasca mai mult. Eu la dr nu mai ma duc cu el. Il las sa se duca singur la fete cand o mai creste mare.

Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
shasa spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Neatza! SASHA, ce baieti frumosi . Petru e preferatul meu, e voie? Dar toti sunt dulci rau. Hai, nu mai faci unulMamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Multumesc
Cat despre inca unu'
Nu mai fac
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
petrean spune:
mie mi-a zis sa nu insist..decat la baie..nu zilnic!!(exceptie..acum..ca exista riscul sa faca parafimoza)
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
shasa spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Noi avem probleme cu pc-ul ![]() ....trebuie restartat.Acum am reusit sa ma conectez...sper sa apuc sa trimit acest mesajAm pus poze noi , ca sa nu ne uitati pana reusim sa ne reparam fericita poze Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |

E tare frumoasa!Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Shasa, Pisik si-a ales un favorit, pot sa imi aleg si eu unul? Mie imi place Iri, cred ca am mai zis SI pe 14 sept de ce... Are el o privire foarte agera si in acelasi timp dragastoasa... La multi ani bebelusilor de azi, si un pupe dulce bosului... la piciorus, ca daca asa vrea sultanu' Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni |
ANCA
cum le sti tu pe toate. Este ager
si este si...si....si....dar nu vreau sa ma laud ca cioaraIri
Teo
PetruNew Life Is Born

Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni