Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Am pus poze cu Ioana mea

mami de Silvia Ioana

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

floric...acum andrei a inteles de la dr..ca uneori..tb sa faca asta singurel la baie..vom vedea:)oricum...nu va mai durea..si dc nu face..o vom face noi o data pe sapt..cel mult

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla28

azi am ingropat-o pe bunica...sunt trista

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

CONDOLEANTE

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Am vazut ca are cap. 20 de pagini deja. VA ROG sa imi dati si mie un pm daca se deschide cap nou sa nu mai postez ca duda aici

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Da` v-am zis ca am fetita de 7 luni?!
Uite si dovada: http://picasaweb.google.com/georgiana310/Bris7Luni#

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

WOW ce frumoasa este. Si din cate vad eu este si creata. Sau de fapt corect ar fi sa spun se va vedea mai tarziu ca este creata

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Am pus si noi poze noi

Cred ca am ratat linkul cu pozele Evei, mai pune-l o data, pleaase.

Am vazut pozici cu Bris, care e o dulce.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

seara buna...
ca nu mi-a fost destul bronsita astmatiforma a lui andrei..azi am fost la urologie...la curatat..a facut piciul meu o balanita....de toata frumusetea..adik..o infetie....la putza..puroi..alea alea..nu va zic...ce chin e acum...urologul mi-a spus clar..sa nu decalotez..ca e o isterie acum cu decalotatul fortat!!!!
bun...si tam nesam..aflu ca frate-mio are gripa porcina....(perioada de incubatie e de o saptamana...cineva spunea de 2 zile)...speram sa treaca cu bine..avand in vedere..ca mai e o boala nashpa la mijloc..

Andrei Luca -15.12.2006

Trebuie sa recunosc ca te ti foarte bine la sirul asta lung ca re ti-a pus acum cireasa cu porcina. Multa sanatate va doresc!!!!!!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

infectia..cica e un caz la nush cate zeci de milioane..noi am fost "norocosii"nu va imaginati..cum se teme acum sa faca pipi de durere

Andrei Luca -15.12.2006

Eu nu trebuie sa imi imaginez...ca stiu din experienta....nu am facut infectie dar au trecut si ei prin niste chinuri cu puta

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Hello Sasha...ce mai faci? Eu ma bag acum la culcare...
M-am obisnuit cam prost...cu ore tarzii de mers la nani...
Dar o sa plec la Focsani si o sa reintru in normalitate...
Ce fac iezii tai?

Bogdana, pup zgubilicii tai...mai ales pe calariciul sef...dar si pe amaratul de fratior mare cu putzica ranita...lui V i-a trecut cu baneocin...dar acum eu nu mai am curaj sa decalotez nimic...

Si fetelor, eu la stiri sau la TV nu prea ma mai uit de ceva vreme...caci nu mai suport sa vad zi de zi cazuri cu asa cva: copii schiloditi de cadre medicale, copii lasati nesupravegheati de parinti iresponsabili, copii morti din diverse motive...stupide de cele mai multe ori de sa te , abuzuri asupra copiilor....mai bine nu stiu si atunci dorm linistita...de aia prefer Focsaniul, caci e un orasel mic de provincie unde lucrurile se petrec inca in mod clasic...influentele modernitatii sunt minime...sunt si acolo, dar parca nu ca in Bucuresti...eu ma tem cumplit pentru orice i s-ar putea intampla lui V...as muri...de aia as vrea sa emigrez...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Fetelor, sambata m-a mancat in popo sa merg in mall cateva ore...asa, la clatit ochii...si acum ma ustura gatul si simt ca iau foc...simt ca imi ies flacari prin ochi...adica semne ca voi raci...si V stranuta si are 38 temp in popo...i-am dat preventiv panadol si io am luat coldrex...oare avem gripa?!

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput