Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 15
Ilinca_M. spune:
Eu v-am zis ca nu deschid TV-ul niciodata, dar dimineata mi-a zis maica-mea stirea cu bebelusul si nu am mai fost buna de nimic. Apoi acum seara eram la ea in camera si au vorbit iar despre asta si n-am putut sa nu ma uit, desi stiam ca ma va zdruncina. Nu ma puteam opri din plans, imi tot imaginam din nou si din nou ce trebuie sa fi simtit ghemotocul ala de om sa fie ars de viu, cand ar fi trebuit sa fie primit in lumea asta si manevrat cu toata blandetea si gingasia posibile. Apoi m-a apucat revolta si ura impotriva scarbelor care au facut posibil acest lucru. Sper ca asistenta aia sa nu mai aiba nicio noapte de liniste, sa nu mai poate pune niciodata geana pe geana stiind ca a nenorocit un copilas si pe parintii lui. Spunea medicul care l-a operat ca inca e in stare critica, doar dupa 7 zile se va sti daca va supravietui sau nu. Doamne da sa ramana in viata!
Si colac peste pupaza a urmat stirea cu inmorantarea unui baietel de 6 ani mort la antrenamentul de inot fiindca betivul de antrenor plecase lela in oras in loc sa supravegheze copiii. Asemenea stiri ma fac sa nu mai am incredere in nimeni si nimic cand vine vorba de copil. Il lasi "pe maini bune", intr-un spital civilizat sau la un bazin de inot si il iei mort. Nu stiu cum sa fac sa ies de sub influenta acestor stiri, m-au afectat ingrozitor, ma tot gandesc ce poate fi in sufletul acelor parinti, daca eu sufar doar privind de la distantza, la tv, ei cum s-or fi simtind?!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Sunt atat de mandra si de fericita incat as vrea ca toata lumea sa-mi admire iubita mica Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Vai ce bulane adevarate aveti!

Eu de obicei ma uit la poze si scriu cate ceva, sa stie proprietara ca am fost pe acolo.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Bravo! Luptatoare ca mamica! Pupam Miti mic ![]() |
Multumim! 
Si noi avem poze noi http://picasaweb.google.ro/sunt.o.mica.printesa/Luna9#, dupa cateva aventurari riscante, fetita s-a convins ca tot mai simplu e de-a busilea.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
novus spune:
Pt mamicile care nu au aflat inca reamintesc detaliile Intalnelii nr 2 
PALTINIS 
11-13 DEC
http://perla-paltinisului.ro/ro/
la cazare aceasta pare cea mai serioasa, pretul este de 150 ron/camera cu mic dejun (bufet suedez) inclus pt 2 pers 
are 10 camere intr-o cladire unde avem si sala de psiholog ![]()
daca va convine oferta, livrati banii ca vineri trebuie dat avansul
pana acum s-au inscris la start
:
1 Anca Nicolae
2 Novus 11-13.12.09
3 Olishka indiferent
4 Pisigri
5 Pisik 11-13.12.09
6 Cativ
7 Denisamada indiferent
8 Gaza 11-13.12.09
9 Saby 18-20.12.09
10 Chatonel 18-20.12.09
11 PetraTudor 11-13.12.09
Editez pt detalii cazare ![]()
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Asemenea stiri ma fac sa nu mai am incredere in nimeni si nimic cand vine vorba de copil. Il lasi "pe maini bune", intr-un spital civilizat sau la un bazin de inot si il iei mort. |
Si sunt eu mama paranoica, da? Prefer sa fiu paranoica...decat sa pateasca ceva copiii mei, mai ales ca am deja 2 ingerasi in cer.

Eu stiu cazul baietelului din Arad care a scapat din curtea gradinitei si a fost lovit de masina, si a ramas paralizat total. Avea nevoie de nu stiu ce operatie prin China, fusese mediatizat cazul, si la Acasa Tv, pt strangerea de fonduri. Doamne, de atunci in fiecare dimineata cand il duceam la gradinita ii spuneam invatatoarei sa aiba grija cand ii scotea vara in curte sa nu-l scape din ochi, cred ca o fi zis aia ca-s dilie, dar treaba ei. Curtea era in panta, copiii erau sus in gradina, ii trebuiau cateva secunde unui copil ca al meu, piper, sa ajunga in panta din gradina in strada. In final cred ca s-a saturat de mine, ca s-a apuca directoarea sa faca gard la partea ai inverzita unde-i scoatea la aer.
Macar au folosit la ceva nebuniile mele._
novus spune:
| citat din mesajul lui carla28 azi am ingropat-o pe bunica...sunt trista ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
condoleante !!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anamariame, Cativ, Georgiana, Denisamada am vazut niste fete delicioase , frumoase si curioase 

As vrea sa le vad live pe toate 4,pe 2 e sigur, credeti ca se poate ?? la Paltinis ar fi ideal 

Mami lui
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anamariame
![]() ![]() ![]() Multumesc! Imi dau seama cat sunt de copila cu asemenea remarci, dar uneori nu ma pot abtine Sunt atat de mandra si de fericita incat as vrea ca toata lumea sa-mi admire iubita mica Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
ce expresiva e

!!!Mami lui
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
![]() ![]() Eu de obicei ma uit la poze si scriu cate ceva, sa stie proprietara ca am fost pe acolo. |
Si voi sunteti in Fav. si primesc mail de cate ori incarci poze noi, asa ca am cu ce ma delecta. Tare mi-ar placea sa mai pui si poze cu tine, imi place mult sa caut asemanari intre bebei si parinti, plus ca nu te-am "vazut" de-o vesnicie!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Novus, eu ma tot gandesc de cand ati propus, mie mi-ar placea mult de tot sa ne intalnim, insa e greu tare cu banii
, nu mai spun ca nu avem nici scaun de masina pt Eva si e si un pic cam departe pentru noi...Oricum, ne mai gandim si de e sa ne hotaram, te anunt!
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)