Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 16
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Eu v-am zis ca nu deschid TV-ul niciodata, dar dimineata mi-a zis maica-mea stirea cu bebelusul si nu am mai fost buna de nimic. Apoi acum seara eram la ea in camera si au vorbit iar despre asta si n-am putut sa nu ma uit, desi stiam ca ma va zdruncina. Nu ma puteam opri din plans, imi tot imaginam din nou si din nou ce trebuie sa fi simtit ghemotocul ala de om sa fie ars de viu, cand ar fi trebuit sa fie primit in lumea asta si manevrat cu toata blandetea si gingasia posibile. Apoi m-a apucat revolta si ura impotriva scarbelor care au facut posibil acest lucru. Sper ca asistenta aia sa nu mai aiba nicio noapte de liniste, sa nu mai poate pune niciodata geana pe geana stiind ca a nenorocit un copilas si pe parintii lui. Spunea medicul care l-a operat ca inca e in stare critica, doar dupa 7 zile se va sti daca va supravietui sau nu. Doamne da sa ramana in viata! Si colac peste pupaza a urmat stirea cu inmorantarea unui baietel de 6 ani mort la antrenamentul de inot fiindca betivul de antrenor plecase lela in oras in loc sa supravegheze copiii. Asemenea stiri ma fac sa nu mai am incredere in nimeni si nimic cand vine vorba de copil. Il lasi "pe maini bune", intr-un spital civilizat sau la un bazin de inot si il iei mort. Nu stiu cum sa fac sa ies de sub influenta acestor stiri, m-au afectat ingrozitor, ma tot gandesc ce poate fi in sufletul acelor parinti, daca eu sufar doar privind de la distantza, la tv, ei cum s-or fi simtind?!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
Si eu dupa astea 2 stiri, am inchis tv-ul si am venit sa o strang in brate pe Alexandra si nici nu vreau macar sa-mi imaginez ce o fi in sufletul parintilor copiilor acestia
!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Multumim! ![]() Si noi avem poze noi http://picasaweb.google.ro/sunt.o.mica.printesa/Luna9#, dupa cateva aventurari riscante, fetita s-a convins ca tot mai simplu e de-a busilea. ![]() _ |
eu nu vad nimic

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui anamariame Novus, eu ma tot gandesc de cand ati propus, mie mi-ar placea mult de tot sa ne intalnim, insa e greu tare cu banii Oricum, ne mai gandim si de e sa ne hotaram, te anunt! ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |

ce m-as bucura sa veniti !!!scaun de masina imprumutati si voi de la cineva, nu gasiti ??

Mami lui
anamariame spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Pt mamicile care nu au aflat inca reamintesc detaliile Intalnelii nr 2 ![]() PALTINIS ![]() 11-13 DEC http://perla-paltinisului.ro/ro/ la cazare aceasta pare cea mai serioasa, pretul este de 150 ron/camera cu mic dejun (bufet suedez) inclus pt 2 pers ![]() are 10 camere intr-o cladire unde avem si sala de psiholog daca va convine oferta, livrati banii ca vineri trebuie dat avansul |
Arata intr-adevar super!
S-a hotarat deja 11-13? Nu am putea face un efort pt 18-20 cd vine si chatonel cu dragoana din tzarile calde? 
Cum trimitem banii?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
anamariame spune:
![]() ce m-as bucura sa veniti !!!scaun de masina imprumutati si voi de la cineva, nu gasiti ??![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ayla21 spune:
| Citat: | ||||
eu nu vad nimic ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Habar nu am de ce a intrat virgula in link

http://picasaweb.google.ro/sunt.o.mica.printesa/Luna9#
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
Ana Maria, am poze mai noi la mine la Home (casuta de langa PM).
Eu am fugit la baita, ca vorbeam singura si m-am gandit ca e ora de baita la bebelusii vostri. Ai mei s-au spalat si culcat de la 6 jumate toti 3.![]()
Asa ca m-am rasfatat singura la dus fara graba, am primit de la sor-mea un gel de dush de citrice. Pt mine mirosul de portocale inseamna fericire. Asa ca am fost foarte bucuroasa de gelul de dus.
Ii sunt datoare Alinei cu explicatia legata de Humana. Deci a baut 120 ml lapte de noapte Humana la culcare, nu s-a mai trezi la ora 1 pt amaratii aia de 50 ml de lapte, dar s-a trezit la ora 5 dimineata. Preferam sa se trezeasca la 1 noapte, ca eu mai bine ma culc mai tarziu si dorm mai mult dimineata. Dar mai insistam, daca tot am luat cutia si am deschis-o, bem seara laptic de nani.
Cred ca tine mai mult la stomacel, dar totusi nu 12 ore cat ar vrea mami.![]()

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
denisamada spune:
Asta a fost seara pozicilor, am mai vazut poze noi si cu Luana, Ana, David, Adrian... sper ca nu am uitat pe nimeni.
Sunt toti niste frumosi. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
novus spune:
citat din mesajul lui denisamada
Arata intr-adevar super! S-a hotarat deja 11-13? Nu am putea face un efort pt 18-20 cd vine si chatonel cu dragoana din tzarile calde? ![]() Cum trimitem banii? ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Si eu as fi vrut sa vina si Chatonel si Saby,

ca ele pot doar atunci, dar majoritatea poate in 11-13 si atunci am gasit si locuri, sper sa mai fie pana vineri cand cred ca pot trimite avansulPt avans va dau maine un cont

Mami lui