Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 14
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla28 azi am ingropat-o pe bunica...sunt trista ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Condoleante!

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
novus spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Neatza! SASHA, ce baieti frumosi . Petru e preferatul meu, e voie? |
Hei, hei lasa-mi ginerele in pace, da ?!!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cativ13
Multumesc ![]() mami de Silvia Ioana |

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Da` v-am zis ca am fetita de 7 luni?! Uite si dovada: http://picasaweb.google.com/georgiana310/Bris7Luni# Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Daaa
fetita mare!
Ce frumos se joaca ea!
_
novus spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Ce ma bucur ca au revenit fetele vechi forumiste! ![]() David e asa de frumusel! Iar cei trei indieni sint de basm Stiam eu de ce mi-am dorit dintotdeauna baiat Despre ce intalneala e vorba? Am veni si noi, ne primiti? |
Sunteti pe lista deja
PALTINIS 
11-13 dec cel mai probabil

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui aris26 buna ziua mamaaaa cat ati scris...cand recuperez eu tot . am mai sarit acum doua zile aproape un capitol intregeu am fost la eco la sani. si am intrat bou si am ieshit vaca. imi venea sa-i crap capul ecografistei...nu stiu nici acum pt ce am platit exact . e jumate solid jumate lichid, prezinta nishte calcifieri pe margini si atat. o tot tzinea ca e de mult acolo, inainte sa fiu gravida...femeieeeee, tu nu auzi ca nu era pana acum o saptamana. ce crezi ca sunt venita de la sapa???imi verific sanii cel putin o data pe luna de mai bine de 7ani. oricum cica tot ca gineco sau endocrinolog tre sa merg. asa ca maine ma duc la ginecologul meu ca daca e de taiat doar pe el il las sa bage cutitul in mine. si acum stateam si ma gandeam: de ce m-am dus eu la madam asta sa ii dau bani???what ever pana maine stau un pic stresata. eu tot cred ca e nishte lapte ramas pe acolo ![]() 25 martie 2009 |
deci cam asa ceva mi-a zis si mie dar mai pe scurt adica nu e naspa si se pare ca e laptic 

Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Salutare, Zi mare pentru noi, Bris face 7 luni, asa ca dau o felie de tort si accept si de la ceilalti sarbatoriti ai zilei! ![]() ![]() Ii pup pe toti si le doresc multi ani si multe sanatate si noroc! Pup si mamicile din dotare si le invit sa mai puna poze ca asa shtrumfi faini avem...Vineri am mai intrat intr-un grup! Si anume, grupul mamelor cu copii cazuti in cap! Vaaai, a fost horror!!! ![]() ![]() Noroc - ma rog, galal noroc!!! - ca citisem pe aici pe la noi prin ce au trecut bebeii si mamicile si cat de cat, am stiut cum sa reactionez, ce sa fac, la ce sa ma astept... AM retinut de la Ayla ca daca nu apare somnolenta si varsaturi nu e tocmai nasol si nu am facut decat sa stau sa astept... Ideea e ca a cazut de pe o canapeluta destul de joasa. Era in fundulet si s-a aplecat sa isi pape picioarele si... s-a tot dus!!! Vaaai,a plans vreo 5 minute de am crezut ca se termina lumea. Eram disperati!!! Eu am fost un pic mai tare si stapana pe situatie. Al meu... chiar ca i s-a terminat lumea... ![]() ![]() Era disperat!!! Apoi, in juma de ora a adormit (pentru ca era demult treaza) si din nou, nu m-am panicat... Am asteptat sa se trezeasca, sa vad cum e starea generala. Apai s-a trezit, era in continuare trista dar... a inceput sa se inveseleasca ca D. a si fugit sa ii cumpere premergator si... PIAN!!! Adica, invatatura lui Bris e: daca ma arunc in cap, astia imi cumpara si pian!![]() ![]() Eh, am trecut cu bine, nu se vede deloc nicio urma, nu a avut nicio "complicatie" si ma gandesc daca sa ma duc cu ea la medic sau ceva... Astept propuneri pe aceasta tema ![]() Am vazut ca discutati despre canute pentru bebei. Bris are una de la Tupperware. Ii place sa bea din ea. Are Bris o poza band din canita si nu stiu daca este la album. Daca nu, o sa o pun curand. In rest, tare mi-as dori sa ma vad si eu cu voi luna asta dar... am un sfarsit tare greu de an. S-au strans toate Sunt sigura ca de saptamana asta o sa fie muuult mai bine si cine stie?! poate vin si eu!Pupici Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
pt Bris si bine ca nu s-a lasat cu urme Ar fi super sa veniti si voi la intalnire

!!! deci, va trec pe lista ??

Mami lui
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Am pus si noi poze noi |

Ce frumoasa si expresiva e!
_
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Asta e preferata mea ![]() mami de Silvia Ioana |

Toate sunt frumoase, ce gatita e!
Fetele, daca vreti sa va fac proiect cu pozele lui bebe, da-mi link la poza voastra preferata. Cum am eu la semnatura sau alte modele, am si speciale pt Craciun.
_
novus spune:
VICTOR CRISTIAN , INA GABRIELA, LUCIAN, AIDAN VICTOR, DAVID, BRIS 

la mamici !!
Mami lui

Stiam eu de ce mi-am dorit dintotdeauna baiat
. e jumate solid jumate lichid, prezinta nishte calcifieri pe margini si atat. o tot tzinea ca e de mult acolo, inainte sa fiu gravida...femeieeeee, tu nu auzi ca nu era pana acum o saptamana. ce crezi ca sunt venita de la sapa???imi verific sanii cel putin o data pe luna de mai bine de 7ani. oricum cica tot ca gineco sau endocrinolog tre sa merg. asa ca maine ma duc la ginecologul meu ca daca e de taiat doar pe el il las sa bage cutitul in mine. si acum stateam si ma gandeam: de ce m-am dus eu la madam asta sa ii dau bani???