Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 13
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Am vazut ca faceti lapte batut in casa, din ce fel de lapte? Degresat? Ce marca? Eu cumpar de la Milli cu grasime 1,5... pot sa fac din asta?
Floric spune:
Salutare! Mai fetelor ma zguduie din temelii stirea cu bebelusul. Am citit ca din lipsa de personal, de echipament, etc. erau 2 in acelasi incubator si unul s-a miscat si asa a ajuns bebe ars sa se lipeasca de zona incinsa a incubatorului. DUMNEZEULEEEEEEEEEEEE!!!!!!. Doar sa va ganditi ....v-ati fript vreodata de fierul de calcat (cu siguranta), dar sa stai asa LIPIT de fierul de calcat???????

Ilincutoooo, da fuga la Braila ca o tzatza a mea da semne de lipsa. Si daca la tine prisoseste
. Sa va povestesc ce am descoperit.Ma tot vaicaream zilele trecute ca noaptea aveam pauze lungi si dese,cand colo sa descopar cauza. LIPSA-PAUZA-GAURA la tzatza stanga. Adica nika lapte. Desi la dreapta e surloi. Dupa anestezia de sapt trecuta mi-a zis nenea dr sa ma mulg si sa arunc primul lapte si apoi la 4-5 ore pot alapta fara probleme. ZIs si facut...cand colo ce sa descopar ...ca din sanul stg dupa vreo 10 min de muls abia cu chiu cu vai vreo 10 ml lapte, de fapt doar a acoperit fundul pompei. Pe cand din celalt san curge degeaba. Deci...ce sa inteleg ca una e productiva si una e in concediu fara plata )ca tot e la moda). Acu inteleg de ce sarmanul copchil cerea des.
ca nu avea ce manca.
Am inceput sa beau iar ceai de lactatie poate am spor.
Si inca ceva si plec...Am admirat-o pe Eva, pe David, pe...toti bebeii si Maya hai ca nu mai stiu Oricum sunt minunati.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Doamne, ma uit acum la stiri la antena acel copil ars si carbonizat in incubator ![]() Ce se intampla in sufletul acelei mame??![]() Si cica a "calmat-o" asistenta neglijenta: "stati linistita ca nu e mort"![]() ![]() Si cand te gandesti ca era un copil sanatos nascut la termen... Si ca de obicei, se acopera unul pe altul (nu era destul personal, ha! ) si asistenta criminala a fost doar disponibilizata ![]() , de ce? sa se duca in alt spital sa omoare si acolo nou-nascuti?Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
... offff...mami de Silvia Ioana
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
![]() ![]() ...e absolut superba, nici nu am ce sa-ti zic; iar a oftat cristi ca ar vrea si fata....si am vazut si pozele cu ioana mica si cu bris.... ma faceti sa vreau fata... si nu credeam ca e posibil asa ceva![]() ![]() ![]() sa mai zic de cei trei muschetari????? adica ioana, david si bb3??? absolut deliciosi... cum ziceam, vine mobila saptamana viitoare, si dupa aia facem intalnire la mine... cu toata lumea; am 3 camere, bucatarie cu tot ce va trebuie, sterilizator...nu-i problema, urlaciosii ii ducem la culcare, restul pe patura pe jos... jucarii slava Domnului... copii sa fie!!!!!!!pai toata iarna o s afie dificil sa ne vedem prin parcuri, de magazine cred ca ne-am lecuit.... asa ca ne-om vedea prin vizite cum am venit pe lume |

Multumesc! Imi dau seama cat sunt de copila cu asemenea remarci, dar uneori nu ma pot abtine
Eva Maria (23 aprilie 2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Asta e preferata mea ![]() mami de Silvia Ioana |
Daaaaaaaaaaaaaaaa. Eva este o scumpik, merci de link.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
cativ13 spune:
Are Ratzushca niste cuburi

si-o privire... E mortala cum doarme ea in scaun

se vede ca e un copil f energic! ma duc sa fac baie la bebe
mami de Silvia Ioana
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Poze cu Ana, bebe3 si David http://picasaweb.google.com/olgagireada/AnaBebe3David# Poze recente cu David http://picasaweb.google.com/olgagireada/David#5404464079018104770 Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui pisigri dar eu sa fiu in locul parintilor alora as carboniza-o si pe ea oleaca...cum dracu sa uiti copilul in incubator pina a facut arsuri grave pe 20% !!!! din corp, si dr care l-a operat azi zicea ca practic degetelele si alte zone erau carbonizate. Groaznic, sincer, nu m-as multumi sa o vad pe aia data afara, nici fara miini cersind in metrou si tot nu mi s-ar parea de ajuns. Am plins ieri si azi cu lacrimi de crocodil, cind l-am mai auzit si pe tata spunind cum au facut toate analizele si au venit sa nasca la Bucuresti ca deh, capitala, medici mai buni...cum faci totul ca sa stii ca o sa fie bine copilul tau...si vine o vita de-asta si ti-l nenoroceste... ![]() |
Total de acord cu tine, daca cineva ar face rau copiilor mei cred ca l-as strange de gat cu mainile mele, nu cred ca as mai gandi rational atunci. Si eu am plans azi cand am vazut stirea.

Iti dai seama cat a suferit saracutul copil, ars de viu? Doamne, ca nu as putea dormi noaptea, gandindu-ma cat a suferit copilul ala..._
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Varsta corelata este varsta pe care ar avea-o daca se nastea la termen. Deci nu 9 luni jumate, ci doar 7 luni jumate. este nascuta cu 63 de zile inainte de DPN, chiar mai mult de 2 luni. Totusi, desi a fost incadrata la prematuritatea de gradul 2, datorita greutati mici, si varstei reale gestationale sub 32 saptamani, caci abia incheiasem 31 sapt, deci ar fi urmat doar 31s1 zi, nu 32 cum a trecut medicul pt Alma (copiii sub 32s decedati sunt considerati avortoni, nu li se face certificat de naster, deci nici de deces, si nici inmormantare, pt ca nu primesti corpul, iar Alex asta si-a dorit).... sa nu pierd ideea ...Luana a avut de la inceput o evolutie foarte buna (spunea dr in maternitate ca surioara ei s-a sacrificat pt ea), iar ca dezvoltate motorie si psihologica este la varsta reala, adica atat cat are de la data nasterii. Am citit ce face un bebe in www.desprecopii.com/info.asp?id=125" target="_blank">luna 10-a. Doar ca greutate si inaltime, este la varsta corelata, adica la 7-8 luni. In ce priveste nivelul de dezvolare, cum spun dr, la cei nascuti prematur, greutatea de la nastere se dubleaza pe la 3 luni si jumatate si se tripleaza catre a 6-a luna, la 1 an ajungand sa se cvadrupleze, Luana a avut mereu o evolutie buna. Adica a avut mai mult decat dublu la 3 luni, mai mult decat tripul la 6 luni, si are la 10 luni, mai mult decat de 4 ori greutatea cu care s-a nascut. Chiar si la graficul inaltimii este in grafic pt 7-8 luni, varsta recalculala. Se spune ca la cei mai multi prematuri aceste diferente dispar dupa varsta de 1 an, noi ne apropiem, si tot la nivel de varsta corelata suntem. Dar sunt prematuri care nu au reusit sa recupereze nici macar pana la varsta corelata, asa ca nu este atat de grav.Deci daca as considera ca este bebe de 7-8 luni ca ceilalti ghiocei, este perfect asa cum este, ca greutate si inaltime, doar ca dezvoltare psiho-motorie, ea are in avans 2 luni. _ Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Bravo! Luptatoare ca mamica! Pupam Miti mic

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)

) si asistenta criminala a fost doar disponibilizata