Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 12
aris26 spune:
Doamne dar dulce mai e
si ii sta extraordinar cu ceva pe cap...indiferent ce. oricum in alea cu shalul alb pare o adevarata domnisoara..parca nu are mutra de bebelush
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 Da` v-am zis ca am fetita de 7 luni?! Uite si dovada: http://picasaweb.google.com/georgiana310/Bris7Luni# Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |

25 martie 2009
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui aris26 vai Cativ, si eu credeam ca al meu are ochii mari, dar cred ca daca ii punem unul langa altul al meu o sa para un mic chinez frumoasa foc maimutzica![]() 25 martie 2009 |
doar aici....are ochii maaari si curiosi 

mami de Silvia Ioana
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Da` v-am zis ca am fetita de 7 luni?! |

Carusel d-ala avem si noi si..is tare gustosi puii gashtei
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Denisamada sa pui si mustar |
Eu ma gandeam la muraturi!
Vazut pozici cu Ioana frumusik.
Cati, ma bucur ca te-ai linistit cu iritatia aia.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
dyana27 spune:
vai fetelor tocmai am vazut imaginile cu bebelusul ars in incubator

; m-am imbolnavit efectiv 

eu in locul parintilor as face moarte de om

; si cand l-am auzit pe dr de la alexandrescu spunand ce trauma e pentru bebeul care pana acum 5 zile era in burtica complet in siguranta si comfort, si acum trece prin cele mai groaznice dureri....

nu mai sunt om... si nici cristi..
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
Ela78 spune:
Doamne, ma uit acum la stiri la antena acel copil ars si carbonizat in incubator 
Ce se intampla in sufletul acelei mame??
Si cica a "calmat-o" asistenta neglijenta: "stati linistita ca nu e mort"

Si cand te gandesti ca era un copil sanatos nascut la termen...
Si ca de obicei, se acopera unul pe altul (nu era destul personal, ha!
) si asistenta criminala a fost doar disponibilizata 
, de ce? sa se duca in alt spital sa omoare si acolo nou-nascuti?
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
anamariame spune:
Off, Dyana, si eu m-am uitat la aceeasi stire si sunt intr-o stare jalnica din cauza asta 

Fetele, dar la pozele cu Eva de ce nu vreti sa va uitati? Sau v-ati uitat si nu v-au placut de nu ati spus nimic...Anyway, ignore me. Sunt intr-o stare proasta.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Off, Dyana, si eu m-am uitat la aceeasi stire si sunt intr-o stare jalnica din cauza asta ![]() ![]() ![]() ![]() Fetele, dar la pozele cu Eva de ce nu vreti sa va uitati? Sau v-ati uitat si nu v-au placut de nu ati spus nimic... Anyway, ignore me. Sunt intr-o stare proasta. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
nu numai ca m-am uitat, dar am salvat pagina la bookmarks si i-am aratat-o lui cristi

...e absolut superba, nici nu am ce sa-ti zic; iar a oftat cristi ca ar vrea si fata....si am vazut si pozele cu ioana mica si cu bris.... ma faceti sa vreau fata... si nu credeam ca e posibil asa ceva

sa mai zic de cei trei muschetari????? adica ioana, david si bb3??? absolut deliciosi...
cum ziceam, vine mobila saptamana viitoare, si dupa aia facem intalnire la mine... cu toata lumea; am 3 camere, bucatarie cu tot ce va trebuie, sterilizator...nu-i problema, urlaciosii ii ducem la culcare, restul pe patura pe jos... jucarii slava Domnului... copii sa fie!!!!!!!
pai toata iarna o s afie dificil sa ne vedem prin parcuri, de magazine cred ca ne-am lecuit.... asa ca ne-om vedea prin vizite
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
denisamada spune:
Am pus si noi poze noi
Cred ca am ratat linkul cu pozele Evei, mai pune-l o data, pleaase. 
Am vazut pozici cu Bris, care e o dulce. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
![]() ![]() ...e absolut superba, nici nu am ce sa-ti zic; iar a oftat cristi ca ar vrea si fata....si am vazut si pozele cu ioana mica si cu bris.... ma faceti sa vreau fata... si nu credeam ca e posibil asa ceva![]() ![]() ![]() sa mai zic de cei trei muschetari????? adica ioana, david si bb3??? absolut deliciosi... cum ziceam, vine mobila saptamana viitoare, si dupa aia facem intalnire la mine... cu toata lumea; am 3 camere, bucatarie cu tot ce va trebuie, sterilizator...nu-i problema, urlaciosii ii ducem la culcare, restul pe patura pe jos... jucarii slava Domnului... copii sa fie!!!!!!!pai toata iarna o s afie dificil sa ne vedem prin parcuri, de magazine cred ca ne-am lecuit.... asa ca ne-om vedea prin vizite cum am venit pe lume |

sa vin si eu cu si pe la voi
mami de Silvia Ioana