Bobocei de sept-oct 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Matei de Nocom, Matei de AlexaM

Nocom, succes cu petrecerea surpriza!

babytza, a dat David de baut la tastatura?

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello

Oana sa le poarte sanatos David ghetutele

Anca ce a-ti patit?

Claudinna sper ca sunteti bine mami , am un ginere istet

CD felicitari, bebe sanatos si o sarcina usoara

Laureta multa sanatate Biancai si ma rog sa fiti bine

Babytza dap, ne-am pus geamuri noi
ici multi, ii era pofta tst de suc

Nocom puilui tau mic

tuturor ce se sarbatoresc azi

Ramo votat toate 3

Cristina superbe poze

Anamona ma bucur ca ai gasit bona

Dya eu ma gandesc sa cumpar portita…nu de alta dar are ganduri sa urce scara si hai ca la urcat mai e cum e…dar coboratul…, eu am ridicat tot ce e periculos pe sus…acum am alta problema…cu soba…nu stiu cum sa fac sa o ingradesc cumva

Mai citesc si revin…am o mica mare terorista p-aci

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babytza strengarul e la treaba

Alina disparu cuscra-mea....Roxanaaaaaa!!! hai mai zi-ne ceva
Invatatoare n-a mai zis nimik,maine am sedinta ,vedem....
Andy e bine,la fel de incantat de scoala,sper sa-l tina ca deja am inceput sa citim si sa socotim,sa dam dictari

Dya cred ,nu-i sigur, ca pe 1Decembrie ,vin la Timisoara...sper sa ne vedem,daca vrei of course

Lumi nop suntem cam la fel,noaptea 2 scaune,dimineata unul moale,muci inca.Ma bucur ca voi sunteti mai bine.Si noi am iesit azi afara si deja o aud ca e infundata

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Matei de Nocom petrecere frumoasa! spor la pregatit mami!

Dya nu trebuie sa faci schimbari radicale in apartament.. Uite aproape aceeasi problema o are o prietena de-a mea, fetita ei isi baga nasucul peste tot, totul din pricina ca nu a adaptat aproape nimic la necesitatile micutei, ii scoate zilnic hainele din dulapuri, vase, alimente, i-a baut si cafeaua ca a lasat-o pe masa Eu n-am facut schimbari majore, dar am incercat sa fac casa "safe" pentru ea.. am pus protectii la colturi, prize, cartile sunt mutate sus, la fel si tot ce se sparge, tot ce nu e sigur pt ea. La dulapioarele de la bucatarie am inchizatori, are acces la doua sertare unde sunt cutiute de plastic, linguri de lemn pe care le scoate si le pune la loc intr-una la capacul de la toaleta poti pune siguranta. Asa o sa ai mai putina bataie de cap si Andrei se poate juca in voie, fara sa faca mari boroboate Nu-ti imagina ca nu gaseste Maya ce prostioare sa faca, oooo si inca cate, insa reusesc sa ma amuz aproape de fiecare data. Mai nou scoate pamant din ghiveciul de flori sau deschide orice cutie de crema de-a ei sau de-a mea din baie si "framanta" crema uite aici ce lucreaza Maya

anamona ma bucur ca ai gasit bona de incredere, te-ai inrosit

Nerantula iti multumesc din suflet pentru sfaturi Gruia ce mai face?

Ange sa va fie de folos renovarea

Lumi pe unde esti?

Cuscra

Am pus o budinca de mar la cuptor, imediat e gataa

Mergi la inceput

Nicoleta

Laura la fel suntem si noi cu muci ziua si noaptea nu …mai am totusi o problema destul de mare…daca nu sunt in camera urla la propriu pana tuseste
Mai nou merge in patru labe si vine dupa mine peste tot

Carla ma sa fie bine cu unchiul tau

Andy_galro, uofff si voi, multa sanatate , cat de scump e Andrei

Dya eram prin casa…cu stersul de praf sau mutat cate ceva sau mancare, imi place fularul

Laura tinem pumnii maine la sedinta

Babytza multa sanatate puiului mic

Kllemi , felicitari pentru kk la olita

Lumi mie soacra mea nu imi face absolut nimic, nici macar un telefon nu da sa vada ce face Crina … asta e

Ada multa sanatate lui Radu, din una in alta si voi

Lala sper ca sunteti mai bine acum

Feli esti totala cum povestesti

CD multa sanatate Mikului

Bitza ufff ce nasol si sper sa rezolvat ci vecinul

Anca acum am citit mai bine, imi pare rau pt ce ai patit, multa sanatate

Joy mult succes la bb2

Boo sper sa se indeplineasca dorinta ta

Iriss si tu vrei bb2 succes

Elly daca kiwi este copt cum trebuie nu e acrisor, le incerci apasand pe ele

Multumesc din suflet pentru gandurile indreptate catre noi , imi cer scuze ca v-am ingrijorat, nu a fost cu intentie

Vreau si eu pm cu ilici

ma duc sa ii pun lui sor-mea sa manance si apoi sa isi faca temele , revin

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

CosmyB multumesc mult ici multi

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Matei!
Nocom, petrecere frumoasa!

Claudinna, felicitari pt realizarile lui Razvan! E un baiat foarte istet.
Angelynna, bine ca ati terminat renovarea
Anamona, foarte draguta Thea! Eliza face "brrrrimmm brrimmmm" cand o intreb unde e tata

AlexaM, replica cu tiganii am primit-o si eu, si inca de la o persoana (mama) de la care am pretentii. I sa parea de neconceput sa alaptez copilul atata timp, sa ajunga sa-ti ridice bluza in public "ca tiganii". Si in plus a zis ca ei i-a displacut total sa fie tot murdara de lapte, sa miroasa a cas, n-avea rabdare si era si copila foarte dependenta de ea, nu putea sa o lase cu altcineva asa cum a facut dandu-i lapte praf etc. S-a si intors la serviciu foarte repede, nu stiu daca a stat 2 luni cu fetita, cariera era mai importanta. In fine, discutia era serioasa, nu puteam sa o iau la misto dar i-am zis ca eu nu ma las influentata de prejudecatile societatii, ca nu-mi pasa cum se uita lumea daca imi trage de bluza si mai ales, imi face o mare placere sa o alaptez.

Mergi la inceput

CosmyB multumesc mult ici multi

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lavida citind de tipa aia ma intreb de ce unii mai fac copii. Sa le aduca o cana cu apa la batranete??

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavida

AlexaM, replica cu tiganii am primit-o si eu, si inca de la o persoana (mama) de la care am pretentii. I sa parea de neconceput sa alaptez copilul atata timp, sa ajunga sa-ti ridice bluza in public "ca tiganii". Si in plus a zis ca ei i-a displacut total sa fie tot murdara de lapte, sa miroasa a cas, n-avea rabdare si era si copila foarte dependenta de ea, nu putea sa o lase cu altcineva asa cum a facut dandu-i lapte praf etc. S-a si intors la serviciu foarte repede, nu stiu daca a stat 2 luni cu fetita, cariera era mai importanta. In fine, discutia era serioasa, nu puteam sa o iau la misto dar i-am zis ca eu nu ma las influentata de prejudecatile societatii, ca nu-mi pasa cum se uita lumea daca imi trage de bluza si mai ales, imi face o mare placere sa o alaptez.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput