Bobocei de sept-oct 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 13
Joy21 spune:
Matei de Nocom, Matei de AlexaM
Nocom, succes cu petrecerea surpriza!
babytza, a dat David de baut la tastatura? ![]()
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
angelynna82 spune:
Hello
Oana sa le poarte sanatos David ghetutele 
Anca ce a-ti patit? 
Claudinna sper ca sunteti bine mami
, am un ginere istet ![]()
CD felicitari, bebe sanatos si o sarcina usoara 
Laureta multa sanatate Biancai
si ma rog sa fiti bine 
Babytza dap, ne-am pus geamuri noi ![]()
ici multi, ii era pofta tst de suc ![]()
Nocom
puilui tau mic 
tuturor ce se sarbatoresc azi
Ramo votat toate 3 
Cristina superbe poze 
Anamona ma bucur ca ai gasit bona 
Dya eu ma gandesc sa cumpar portita…nu de alta dar are ganduri sa urce scara si hai ca la urcat mai e cum e…dar coboratul…
, eu am ridicat tot ce e periculos pe sus…acum am alta problema…cu soba…nu stiu cum sa fac sa o ingradesc cumva 
Mai citesc si revin…am o mica mare terorista p-aci ![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
andy.p spune:
Babytza strengarul e la treaba![]()
Alina disparu cuscra-mea....Roxanaaaaaa!!! hai mai zi-ne ceva

Invatatoare n-a mai zis nimik
,maine am sedinta ,vedem....
Andy e bine,la fel de incantat de scoala,sper sa-l tina ca deja am inceput sa citim si sa socotim,sa dam dictari![]()
Dya cred ,nu-i sigur, ca pe 1Decembrie ,vin la Timisoara...sper sa ne vedem,daca vrei of course![]()
Lumi nop suntem cam la fel,noaptea 2 scaune,dimineata unul moale,muci inca.Ma bucur ca voi sunteti mai bine.Si noi am iesit azi afara si deja o aud ca e infundata
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
CosmyB. spune:

Matei de Nocom 
petrecere frumoasa! spor la pregatit mami! 
Dya nu trebuie sa faci schimbari radicale in apartament.. Uite aproape aceeasi problema o are o prietena de-a mea, fetita ei isi baga nasucul peste tot, totul din pricina ca nu a adaptat aproape nimic la necesitatile micutei, ii scoate zilnic hainele din dulapuri, vase, alimente, i-a baut si cafeaua ca a lasat-o pe masa
Eu n-am facut schimbari majore, dar am incercat sa fac casa "safe" pentru ea.. am pus protectii la colturi, prize, cartile sunt mutate sus, la fel si tot ce se sparge, tot ce nu e sigur pt ea. La dulapioarele de la bucatarie am inchizatori, are acces la doua sertare unde sunt cutiute de plastic, linguri de lemn pe care le scoate si le pune la loc intr-una
la capacul de la toaleta poti pune siguranta. Asa o sa ai mai putina bataie de cap si Andrei se poate juca in voie, fara sa faca mari boroboate
Nu-ti imagina ca nu gaseste Maya ce prostioare sa faca, oooo si inca cate, insa reusesc sa ma amuz aproape de fiecare data. Mai nou scoate pamant din ghiveciul de flori
sau deschide orice cutie de crema de-a ei sau de-a mea din baie si "framanta" crema
uite aici ce lucreaza Maya ![]()
anamona ma bucur ca ai gasit bona de incredere, te-ai inrosit ![]()
Nerantula iti multumesc din suflet pentru sfaturi

Gruia ce mai face?
Ange sa va fie de folos renovarea 
Lumi pe unde esti?
Cuscra 

Am pus o budinca de mar la cuptor, imediat e gataa 
angelynna82 spune:
Nicoleta 
Laura la fel suntem si noi cu muci ziua si noaptea nu …mai am totusi o problema destul de mare…daca nu sunt in camera urla la propriu pana tuseste 
Mai nou merge in patru labe si vine dupa mine peste tot ![]()
Carla ma
sa fie bine cu unchiul tau 
Andy_galro, uofff si voi, multa sanatate
, cat de scump e Andrei 
Dya eram prin casa…cu stersul de praf sau mutat cate ceva sau mancare
, imi place fularul 
Laura tinem pumnii maine la sedinta 
Babytza multa sanatate puiului mic 
Kllemi
, felicitari pentru kk la olita 
Lumi mie soacra mea nu imi face absolut nimic, nici macar un telefon nu da sa vada ce face Crina … asta e 
Ada multa sanatate lui Radu, din una in alta si voi 
Lala sper ca sunteti mai bine acum 
Feli esti totala cum povestesti 
CD multa sanatate Mikului 
Bitza ufff ce nasol
si sper sa rezolvat ci vecinul
Anca acum am citit mai bine, imi pare rau pt ce ai patit, multa sanatate 
Joy mult succes la bb2 
Boo sper sa se indeplineasca dorinta ta 
Iriss si tu vrei bb2
succes
Elly daca kiwi este copt cum trebuie nu e acrisor, le incerci apasand pe ele 
Multumesc din suflet pentru gandurile indreptate catre noi
, imi cer scuze ca v-am ingrijorat, nu a fost cu intentie 
Vreau si eu pm cu ilici ![]()
ma duc sa ii pun lui sor-mea sa manance si apoi sa isi faca temele
, revin ![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
angelynna82 spune:
CosmyB multumesc mult
ici multi
de
Crina Alexandra
Atat de mare sunt
lavida spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Matei!
Nocom, petrecere frumoasa!
Claudinna, felicitari pt realizarile lui Razvan! E un baiat foarte istet.
Angelynna, bine ca ati terminat renovarea
Anamona, foarte draguta Thea!
Eliza face "brrrrimmm brrimmmm" cand o intreb unde e tata ![]()
AlexaM, replica cu tiganii am primit-o si eu, si inca de la o persoana (mama) de la care am pretentii. I sa parea de neconceput sa alaptez copilul atata timp, sa ajunga sa-ti ridice bluza in public "ca tiganii". Si in plus a zis ca ei i-a displacut total sa fie tot murdara de lapte, sa miroasa a cas, n-avea rabdare si era si copila foarte dependenta de ea, nu putea sa o lase cu altcineva asa cum a facut dandu-i lapte praf etc. S-a si intors la serviciu foarte repede, nu stiu daca a stat 2 luni cu fetita, cariera era mai importanta. In fine, discutia era serioasa, nu puteam sa o iau la misto dar i-am zis ca eu nu ma las influentata de prejudecatile societatii, ca nu-mi pasa cum se uita lumea daca imi trage de bluza si mai ales, imi face o mare placere sa o alaptez.
angelynna82 spune:
CosmyB multumesc mult
ici multi
de
Crina Alexandra
Atat de mare sunt
300 spune:
Lavida citind de tipa aia ma intreb de ce unii mai fac copii. Sa le aduca o cana cu apa la batranete??
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavida AlexaM, replica cu tiganii am primit-o si eu, si inca de la o persoana (mama) de la care am pretentii. I sa parea de neconceput sa alaptez copilul atata timp, sa ajunga sa-ti ridice bluza in public "ca tiganii". Si in plus a zis ca ei i-a displacut total sa fie tot murdara de lapte, sa miroasa a cas, n-avea rabdare si era si copila foarte dependenta de ea, nu putea sa o lase cu altcineva asa cum a facut dandu-i lapte praf etc. S-a si intors la serviciu foarte repede, nu stiu daca a stat 2 luni cu fetita, cariera era mai importanta. In fine, discutia era serioasa, nu puteam sa o iau la misto dar i-am zis ca eu nu ma las influentata de prejudecatile societatii, ca nu-mi pasa cum se uita lumea daca imi trage de bluza si mai ales, imi face o mare placere sa o alaptez. ![]() |

Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George