Bobocei de sept-oct 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Dia, las' ca va mutati la casa si il lasi sa zburde prin curte in voia lui
si apropos de siguranta prin casa, am si eu o maaare problema, bradul de Craciun. Alexa a fost cumintica, doar juca fotbal cu globuletele, dar i le dadeam eu, nu tragea de cele din brad. cu fratica cred ca stam altfel, asta e mai zbanghiu.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Alina si eu ma gandeam ca la casa va fi mai ok vara afara iar iarna mai mult spatiu.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

La noi e uratpic]

Alina si ptr mine e o mare problema bradul,nush cum o sa fac...globuri cat mai sus,legat probabil sa nu-l traga jos

Piolica si noi avem batista beblusului care se conecteaza la aspirator,am folosit-o si eu o perioada cu gura ,da'nu se compara ce ies cand pui la aspirator.

Anamona cama acelas lucruri face si Alexia,si eu zic ca e mai cuminte ca Andy

Si noi avem casa destul de safe....ridicat tot ce se poate ridica sus,TV sus pe perete unu,unu e jos si-l tot butoneaza,la baie n-are voie tinem usa inchisa ,iar la bucatarie la fel n-are voie decat cand sunt si eu acolo,altfel usa e inchisa...butoneaza si ea butonul de la aragaz,de cuptor,in rest flacoane si sertare la greu

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Eu sunt la recuperari cu cititul....am avut un weekend plin si nu am avut timp sa intru...
In primul rand CD FELICITARI!!! sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si tot ce iti mai doresti tu....(dupa ce ne-ai dat vestea ai disparut...sa inteleg ca ti-ai anuntat si soacra?)
La multi ani! tuturor piticilor care poarta minunatul nume MATEI
CAnd sunt intrebata cat mai alaptez...raspund sec...NU STIU! la asa un raspuns "complex" interlocutorul renunta la a mai cere detalii
Dya...mark are o problema cu spartul...veioza, cani etc...ma stapanesc relativ bine si doar il cert usor, sa inteleaga ca nu e bine ceea ce a facut....DAR nu ma pot stapani cand ma musca, ma pisca si ma trage de par cand nu il las sa face ce vrea el ma enervez rau....si nu stiu ce metoda sa adopt....am incercat cu ma doare....stie de asta o si face..."sa ma pedepseasca"...
Bradul de Craciun...nu imi pusesem pana acum problema...dar...va trebui oare sa facem brad suspendat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

salutari,

merge forumul ca procul. noi suntem mai bine, ieri am iesit si afara!, dar tot in schimbare de program, cred ca vor renunta curand la somnul de dimineata, azi Robi a dormit o jumatate de ora, dar Edi 5 minute si gata, pana la 14.30. Sper sa ne linistim o data, ca suntem dati peste cap cu totii. Bine ca azi am avut-o pe soacra in ajutor, altfel imi luam lumea in cap. Iar aseara, dupa 15 min de somn, pe la 21.45, Edi s-a trezit si a tinut-o tot intr-o joaca pana dupa 01.00. Totusi apoi am dormit pana la 07.00, deci nu ma plang (inca).

claudinna felicitari pentru progrese, Razvan e uimitor!!

ange, ce bne ca ati terminat cu renovarea!

laureta, uff, SANATATE MULTA, sper sa nu ajungeti la perfuzii... va tin pumnii si ma gandesc la voi!

nocom, ma bucur ca ati avut o noapte ok! multumim de tratatie, sa-ti traisca puiul, sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!!

Dya, si eu patesc la fel cu masina de spalat, imi ia o zi intreaga sa termine programul de 1.5h. strengarul!

baby_boy, vazut poze, fff frumosi protagonistii! si tortul ala arata yummii rau, rau! numai bunatati pe la voi pe acolo!

laura, cum mai sunteti?? sper ca ati scapat de kk moale...

ada, uff, mai poti, mami? , sa va treaca repede!

piolica, si voi cu mucisori?? uff, sanatate, sa scapati repede, noi nu avem aparatul de care spui tu.

Matei de Alexa, Matei de Nocom, Matei de Aurora, si pentru toti cei care astazi isi serbeaza onomastica!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, rabdare??? ce e aia? caut in dex si revin, chiar nu stiu despre ce vorbesti.
acuma, lasand gluma la o parte, sfatul meu e urmatorul: decat sa stai toata ziua cu gura si ochii pe el sa nu faca nush ce dracie, mai bine rezolvi una-alta prin casa, astfel incat sa nu mai aiba ce prostioare sa faca. iti dau exemplu meu: cosul de gunoi sta undeva sus, pe blatul de la bucatarie, usa de la baie e inchisa mereu, incaltari prin casa nu mai las, ca le spala de-a dreptul, usa la cuptor e legata, TV-ul e sus pe perete, nu mai am masa in sufragerie (de cand si-a spart Robi buza), practic prin casa nu mai sunt lucruri interzise pentru ei, eu sunt mai linistita si ei exploreaza in voie. nu trebuie sa faci modificari majore pentru asta.

aaah, si cu bradul am rezolvat-o, luam unul mic, il cocotam sus pe birou, care e blocat de pat si fotoliu. hunii il vor privi cu jind... de departe.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi ai dreptate.Merci
Iar cu bradul mi-ai dat o idee tare buna

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Laura, unde iti e cuscra? A aruncat vestea si a disparut:( Andy ce face? Ai vb cu doamna?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani celor cu numele Matei !!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Va scriu mai pe seara, ca am niste suc pe tastatura si nu imi mai asculta comenzile

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput