Bobocei de sept-oct 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 11
Nocom spune:
piolica sunt 100% de acord cu ADA, nu este bun DELOC!!!! Nici pic de putere!!!! Noi folosim cu succes batista bebelusului, dr spunea ca putem sa-i bagam sonda si in gurita, eu sincer nu am incercat, mi se pare cam barbar si in plus ar trebui sa nu intre aer pe langa sonda.... nu? Asa ca doar in nas....
Sper sa scapati usor si repede. Poate un mucolitic sau un secretolitic, te-ar ajuta sa inceapa sa curga mucisorii de acolo...
Sunt fff pe fuga, ii pregatesc o petercere surpriza lui matei si abia azi mi-a venit ideea!!
Fuuuug!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Piolica eu iti doresc sa ti se implineasca visul cu bb2 cat mai repede!!! Noi avem batista bebelusului asa si Andrie cu mucii au ajuns in gat si nu ii mai putem aspira![]() |
merci frumos!

Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom piolica sunt 100% de acord cu ADA, nu este bun DELOC!!!! Nici pic de putere!!!! Noi folosim cu succes batista bebelusului, dr spunea ca putem sa-i bagam sonda si in gurita, eu sincer nu am incercat, mi se pare cam barbar si in plus ar trebui sa nu intre aer pe langa sonda.... nu? Asa ca doar in nas.... Sper sa scapati usor si repede. Poate un mucolitic sau un secretolitic, te-ar ajuta sa inceapa sa curga mucisorii de acolo... ![]() Sunt fff pe fuga, ii pregatesc o petercere surpriza lui matei si abia azi mi-a venit ideea!! Fuuuug!!mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)viitoare sirena |
merci mult pentru sfaturi, maine am programare la pediatru, sper sa=i dea un tratament ca lumea sa scapam de mucii din git. Chiar ca-i preferam pe aia care curgeau, daca pot spune asa ceva!
Mult succes in pregatirea petrecerii! Sa ne arati poze dupa!
Pupici
Mamica fericita de bebelina Elsa
gaia.nevia spune:
am actualizat, in sfarsit, semnatura...![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
edit. Piolica, eu am batista pentru aspirator, si o folosesc si cu gura, scotand partea care se cupleaza la aspirator.
Este extrem de eficienta si rapida. Problema e ca trebuie sa ii tin cu forta.
Radu urla putin, se termina si uita. Dar Teo plange cand face mucii, ca o sa vina aspiratorul... plange cand vede aspiratorul, urla si se zbate cat il aspir, si plange si dupa ce l-am aspirat inca juma de ora, ca de ce l-am aspirat, ca el nu vrea, el a zis nu!!!!
astfel incat procesul e degeaba... caci mucii se duc la loc, pentru ca plange. E horror.
Cred ca de aia a facut rost de o viroza fara muci!!! N-a avut niciu muc la tura asta...
Nocom, Alexa, sa va traiasca micutii! LA multi ani cu ocazia sf. Matei!
dyanira spune:
Anamoma Tudor face cam asa: rastoarna cosul de gunoi, arunca tot ce prinde in wc si apoi baga mana sa le ia, cara prin casa cartofii, ceapa, morcovii etc cand prinde camara deschisa, deschide usa de la congelator si baga acolo diverse obiecte gen papucii lui tati, trage dvd in capu lui
ascunde in cuptorul de la aragas diverse lucruri etc.Dar deh cred ca baietii sunt putin mai nazdravani ca fetele...
De mult vroiam sa te intreb voi locuiti in afara Bucurestiului?Daca da cum e sa stai intr-un sat??Faci mult pana in oras?
Scuze ca pun atatea intrebari dar noi ne gandim sa ne mutam n afara Timisoarei la o casa dar ar cam fi vreo 8 km pana in oras si cer acum pareri si sfaturi...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Piolica si noi avem din aia care se conecteaza la aspirator.Si Andrei plange tare nu inteleg de ce pt ca nu doare am incercat eu pe mine.Eu cum face Ada nu reusesc sa scot nimic
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
dya, noi am "securizat" un pic prin casa, evitand astfel cam 80% din ce descrii tu.
La bucatarie am portita (aici e plita, cuptorul, gunoiul), la iesirea din camera lor am pus alta portita; TV sus pe perete, la 2m si mai sus in cealalta camera, DVD sus pe bufet, cartile din biblioteca mutate sus, am renuntat la rafturi acum stau goale sau cu jucarii pe ele... la frigider, dulapuri si vitrine am pus incuietori (de la chicco, un model cu lipeste, suceste si trage
)
Cu TV mi-a fost clar ca trebuie sa fac ceva, de cand a facut Teo 1an, statea lipit poster pe el.
Acum vrea sa bage in congelator masinutele, pentru ca i-a luat tati unele care isi schimba culoarea la frig
Au ramas ca probleme cablurile (cele 2 pe care nu am avut unde le urca, ele ducand curent de la priza la cele urcate) pe care Radu le roade frenetic, caloriferele pe care sunt amandoi gramada... pervazul... doua scaunele ikea pentru copii pe care se urca amandoi pe unde nu ajung(am inceput sa le urc in patul de sus, dar se suie Teo dupa ele si le arunca jos) si cam asta.
O mare problema sunt toate jucariile lui Teo, pe care Radu le strica non-stop... si parca nu pot sa reduc pe Teo numai la jucarii de 1an. Aici nu am gasit o solutie. Probabil trebuie sa accept sa cumpar pe Roary si DJ de 7ori pana creste si Radu.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
iepurila spune:
LA MULTI ANI MATEILOR!!! Petrecere frumoasa si destrabalare maxima! Nocom spor la organizari. Ramo iti raspund cand apuc sa intru pe calc
alexa si mami spune:
de Sf. Matei!!! sa fiti sanatosi si cuminti!
am bagat si eu in repertoriu replicile la intrebari tampite despre alaptat
eu o tai scurt "pana cind o vrea" si daca chiar se insista fac pe nesimtita si ii intreb cu ce sunt deranjati ca fii'miu inca presteaza
Oana, cum e la scarbici? David ce mai face cu buni?
Ada
pt tusea lu' Radu. Rabdare, rabdare...Multa sanatate!
Cristina, moama ce tort
LMA sotului!
Piolica, DD ajuta sa vina bb2 cit mai repede. multa sanatate Elsei!
Anamona, ma bucur ca ati rezolvat cu bona.
cumintica Thea.
Dia, nu poti face in asa fel incat sa nu aiba acces la tot ce spui tu? cos de gunoi, congelator, cuptor... Noi suntem caliti de la Alexa si casa noastra e destul de safe. acu' zau nu-i bai ca deschide sertare si scoate tot ce prinde, invirte butoanele la cuptor(cel de on-off merge greu), ca sa nu mai vb de ce in camera de joaca
. asta e fac, ordine de nshpe mii de ori pe zi, ce sa ma plictisesc stand de geaba:)))
alexa, cipri si mami
dyanira spune:
Alina casa noastra nu e prea safe din punctu asta de vedere deh primul copil nu ne asteptam la atata energie...
Si e si cam greu sa fac acum modificari majore intr-un spatiu mic apart cu 2 camere si ar cam fi si inutile din moment ce l-am scos deja la vanzare.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR