Bobocei de sept-oct 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 10
baby_boy spune:
Dentinox-ul e floare la ureche..bagam chamomilla ..parca doarme mai mult ziua..vreo 3 ore...dar tot ma verifica daca sunt langa el..daca nu sunt..in prima jumatate de ora tipa dupa mine..asa ca..nu mai apuc sa fac chiar nimic
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
300 spune:
Dya intreb si eu ce pot. Masina de spalat se reseteaza daca o scoti din priza. Si uita-te pe manual daca are child lock; unele au.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Dya intreb si eu ce pot. Masina de spalat se reseteaza daca o scoti din priza. Si uita-te pe manual daca are child lock; unele au. Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3 |
Nu are chil lock

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Cristina nici n=-ai idee ce bine se pricep sotii la treburi casnice. Ce-ar fi sa incerci seara si in weekend?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
andy.p spune:
LA MULTI ANI DE SF.MATEI!!!
Am fost la plimbare,fara carucior,mare greseala,dupa 3 pasi a intins mainile si gata pe jos![]()
Dya
sper ca ai rezolvat cu masina.Nazdravani copii astia![]()
Cristina
sotzului...ce frumos e Raducu
Claudinna cate stie Razvan
Ramo
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
piolica spune:
La multi ani de Sf Matei!
CD, FELICITARI! Sint foarte fericita pentru tine (si putin geloasa). Sa ai o sarcina usoara!
Fetelor, va multumesc pt galerie, insa ieri a inceput o noua luna de speranta pt mine. Cred ca ma amagesc degeaba, ar trebui sa sun la doctor si sa ma programez, ca nu cred ca voi reusi sa ramin gravida pe cale naturala.
Elsa e plina de muci, au coborit in git, nu mai putem sa-i aspiram nicicum. s-a trezit la 4 de dimineata tusind foarte tare, se sufoca de la muci!!! As vrea sa cumpar un aspirator nazal electric, puteti sa-mi spuneti daca e bun? Are cineva asa ceva? O chestie de genul asta: http://www.vertbaudet.fr/Fr/mouche-bebe-10-petit-terraillon.htm?ProductId=3_0_0_70341_3012_76_VB
Merci frumos!
Mamica fericita de bebelina Elsa
dyanira spune:
Piolica eu iti doresc sa ti se implineasca visul cu bb2 cat mai repede!!!
Noi avem batista bebelusului asa si Andrie cu mucii au ajuns in gat si nu ii mai putem aspira
Cate fete incearca pt bb 2.
Bafta tutror.
A zis cineva si de Boo ca incerca nu a mai intrat demult pe aici.
Eu demult vroiam sa o strig pe Clau_geo poate intra sa ne spuna ce mai face printesica ei ca e nascuta in aceiasi zi si la aceiasi ora cu printul meu.![]()
Si eu iar cu sondajul meu(o sa mi se zica in curand mama sondaj):
Cum va educati rabdarea cand astia mici fac cate o prostie???Avand in vedere ca prostiile sunt din ce in ce mai mari...
Eu pana acum numaram in gand pana la 5 si rasuflam adanc vad ca incepe sa nu mai functioneze
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica O chestie de genul asta: http://www.vertbaudet.fr/Fr/mouche-bebe-10-petit-terraillon.htm?ProductId=3_0_0_70341_3012_76_VB |
Piolica, nu-l recomand absolut deloc. Avem noi... nici macar mucisorii lichizi-lichizi nu reusim sa ii tragem calumea!
Nici pomeneala de cei verzi, grosi... Am dat banii de pomana, nu am niciun dubiu.
Batista bebelusului e singura eficienta, daca reusesti sa tii copilul, Teo nu mai sta.. si nu o mai putem folosi nici pe aceasta.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anamona spune:
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Tzitziri, bona am gasit prin recomandare de la preotul din sat! Ma bucur mult si ca e localnica si ca e cu 10 clase peste cea veche... Stie sa dea educatie buna fata ei studiaza la cel mai tare liceu de informatica din bucuresti!
300, am uitat sa zic ca am votat si eu aseara
dyanira, ce gen de prostii face tudor?
Thea e f cuminte din punctul meu de vedere. Chiar daca face numai ce vrea ea se duce la prize si vrea sa se cocoate peste tot, arunca cu telefoanele si telecomenzile pe jos, ma musca tare dar tot mi se pare cuminte :)) la cat de neastamparata fost eu, cred ca m-as supara doar daca nu ar semana:)))
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Piolica, nu-l recomand absolut deloc. Avem noi... nici macar mucisorii lichizi-lichizi nu reusim sa ii tragem calumea! Nici pomeneala de cei verzi, grosi... Am dat banii de pomana, nu am niciun dubiu. Batista bebelusului e singura eficienta, daca reusesti sa tii copilul, Teo nu mai sta.. si nu o mai putem folosi nici pe aceasta. Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Merci mult pentru raspuns, eram in dubii, acum nu mai sint!
Noi avem o batista a bebelusului, insa nu din aia care se racordeaza la spirator ci una simpla (aspiri cu gura). Elsa e destul de cuminte, chiar isi scoate suzeta din gura cind vede dracia aia, banuiesc ca realizeaza ca-i e mai bine dupa. Insa de cind mucii au coborit in git e jale, nu mai iese nimic. Poate o sa-i iau una care se racordeaza la aspirator, banuiesc ca e mai eficace aia. Tu din aia ai?
Mamica fericita de bebelina Elsa