Bobocei de sept-oct 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 9
Nocom spune:
Dya multiumim frumos!!!
NU-i cu rosu, e negru, deci poti spala linistita!
Cu maisna, las-o sa-si termine programul si apoi da-i din nou sa spele. Dar dupa ce termina las-o 5 minute pauza!!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
andy_galro spune:
neatza!
La multi ani tuturor cu numele de Matei!!! 
Matei de Nocom
Matei de AlexaM
Matei de Aurorra
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Dya multiumim frumos!!! NU-i cu rosu, e negru, deci poti spala linistita!Cu maisna, las-o sa-si termine programul si apoi da-i din nou sa spele. Dar dupa ce termina las-o 5 minute pauza!!! ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)viitoare sirena |
Merci asa o sa fac
Piticii astia fac din ce in ce mai multe prostioare.Sunt curiosi tare.
inca o data pe Matei TUDORDiana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
La multi ani de SF Matei!!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
baby_boy spune:

Imi cer scuze ca in ultima vreme am intrat mai rar insa suntem intr-o perioada de iesit dintisori..toate gingiile umflate..dar n-a spart nimic..insa asta inseamna ca nici ziua nu doarme fara mine..tzitzi la greu..treziri dese si ziua si noaptea
In rest toate bune..megem de zor...papam super bine..aseara a bagat mamaliguta cu branza si smanatana apoi doua sarmale cu mamaliguta. E mareee fan sarmale ca si tac-su![]()
In week-end n-am apucat sa intru deoarece am avut musafiri..a fost ziua sotului..asa ca pregatiri...nebunie.
www.flickr.com/photos/37171228@N06/show/" target="_blank">Daca vreti sa vedeti cateva pozici
Claudinna scuze pt intarzierea cu care dau raspunsul..ceasul l-am luat din pic.
Multa sanatate boboceilor bolnaviori, Raducu de Ada si Biancu de Laureta
LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele de Matei!!!
Matei de NOCOM

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
dyanira spune:
Cristina vazut pozici.Ce tort frumos a avut tata
Vroiam sa iti spun demult Raducu e leit tu parca e doar al tau.![]()
sa iasa mai repede dintisorii sa scapati de dureri.Cati aveti acum???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
ANda a mancat singura aproape 2 linguri cu varf de cereale. Mancand cu lingurita invers, desigur. La ciorba ce ma fac?!!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
dyanira spune:
| citat din mesajul lui 300 ANda a mancat singura aproape 2 linguri cu varf de cereale. Mancand cu lingurita invers, desigur. La ciorba ce ma fac?!! Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3 |
hmmm greu de raspuns. ne pui si tu intrebari de astea
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
baby_boy spune:
DYa..multu
Daaa..e al meu tot..poate cand o mai creste o sa semene si cu tati lui..sa vedem.
E la fel de mamotatzodependent ca si Andrei
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
dyanira spune:
| citat din mesajul lui baby_boy DYa..multu ![]() Daaa..e al meu tot..poate cand o mai creste o sa semene si cu tati lui..sa vedem. E la fel de mamotatzodependent ca si Andrei ![]() Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
Mda cu o mica corectura Andrei e mamosuzetodependent
Pt dinti sau masele ce va ies acuma da-i cu Dentinox gel si Chamomilla.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR