Bobocei de sept-oct 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 8
claudinna spune:
neata!!
,
pentru toate mamicile!
sper ca ati avut o noapte buna si ca v-ati odihnit!
a propos de ultima discutie, eu, din pozitia femeii care nu a alaptat, dar mai ales din pozitia de mama, de om, nu m-as baga niciodata in viata altcuiva daca acea persoana nu mi-ar cere parerea!
am fost foooarte uimita cand am constatat ca toata lumea ma intreba daca il alaptez si acum ma intreaba cat l-am alaptat
ma intrebau pur si simplu, nu pentru ca-i interesa in mod special...
mi se pare ca pe cat este de natural, pe atat este de intim!
asha ca nu stiu ce as raspunde la asemenea intrebari, dar in mod cert mi-as vedea de treaba!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
Neata si de la noi!!
Dau si eu 

dar si
pentru cele ce s-au trezit mai tarzior!!! 
So noi am avut o noapte relativ bunicica, desi de pe la 2 a stat la noi in pat...
Eu sunt si acum trista ca nu am putut sa alaptez atat cat vroiam, adica macar 1 an.... Si de cate ori ma intreaba cineva cat am alapatat-o, raspund asa cu un sentiment de esec, "doar 7 luni...." offff. Sa dea DD sa va puteti alapta copiii cat de mult doriti voi!!!!! 
claudinna desi vada ca nu aveti un dignostic ff sigur, ma bucur oricum ca bubitele ii trec si sper sa nu mai treceti prin asta niciodata!!
laureta odata ce veti afla de la ce face febra, o sa rezolvati repede problema!!! pup fetita "inferbantata" 
Haideti, sa avem o zi minunata!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
tzitziri spune:
Anamona, ma bucur ca s-a rezolvat in favoarea ta treaba cu ITM-ul si mai ales ca ai gasit bona de incredere!Cum ai reusit sa gasesti bona?
La intrebarea cu alaptatul...depinde...o dau ori pe aia cu OMS-ul
ori o iau si eu la misto cu replici depinzand de interlocutor.Dar de obicei raspund cvasi-serios cu :"pai cat o mai vrea el".Sau cred ca incep sa o amintesc pe Feli si o sa spun ca sunt calica si zgarcita si asa fac economie la lapte praf![]()
Laureta,sper sa nu ajungeti totusi la branula.Ma gandesc la voi si sper sa fiti bine
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
Laureta, ce faceti?
sa fie totul bine!
Ce a zis dr? Ce este?
Radu nu a mai facut febra, in schimb azi noapte pe la 3 mi-a tusit incontinuu, sec, 15 min, de am crezut ca se sufoca si n-aveam ce sa-i fac.
Nu mai zic ca in tot acest timp a dormit!!! Horror.
Am sunat dr. de dimineata, mi-a zis ceva de genul "asa o fi cursul virusului astuia, ne luptam cu el, ce sa facem"
Sper ca are dreptate si e ok baiatul ca deja nu mai rezist.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Neata mamici 
Multumim de cafea 
Am avut o noapte linistita , cu trezirea de rigoare de la 2 sa papam laptic si apoi la 6.30 tot pt laptic. Alarma a dat-o apoi pe la 7.45....sunt tot chiao
Mi-e dor sa dorm 

Laureta multa sanatate
sa fiti mai bine sa nu fie nevoie sa stati in spital 

Angelyna sa folositi cu drag bucataria terminata
Aveti geamuri noi

anamona

Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Astazi avem motiv de bucurie si de sarbatorit!!! 
ESTE SF MATEI - adica ziua puiutului meu drag!!!! La Multi Ani Matei!!!!!
Si pentru ca stiu ca va bucurati alaturi de mine, fac cinste!!!!
Va
ceva bun si va servesc cu 

mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
Nocom spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BOBOCEILOR CE POARTA NUMELE MATEI!!!!
MATEI de Alexa M si Matei de Aurora 

Daca am omis pe cineva
, fara intentie!!!
mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
300 spune:
Neata!
Laureta cum mai sunteti? Ah biata fetita... 
Ada dar acum mai tuseste? Lui Teo i-a trecut cu totul?
Babymom si eu ultima data cand am "facut-o" in public am observat cum se faceau mamicile ca nu vad, dar -am gandit ca poate chiar nu vor sa deranjeze, eram in parculet. Adevarul e ca pustii sunt atenti la tot ce se intampla in jurul lor si ar lasa masa pentru orice.
Soacra-mea m-a intrbat la tel daca mai alaptez, s-a bucurat si cica nu i-am bagat o sticla ceva... la care eu: "doamne, nu, doamne fereste". La care (aici cred ca L i-a spus sa nu se mai ia de alapat) zice ca e foarte bine si ca se bucura dar oricum cand n-o sa mai am asa mult lapte o sa bea si altceva. I-am zis ca lapte va fi cat timp va suge fata, nimeni nu ramane fara lapte daca suge copilul. O fi dernajand-o sau nu, ea insasi a alaptat foarte putin , la amndoi copiii s-a si ntors la serviciu repede si lucra in mediu toxic acum na, nu e nimeni vinovat erau si alte vremuri.
Cand ma intreaba cineva cat mai alaptez zic ca atat cat o sa ea fata si inchid subiectul. Sau ca fiecare isi creste copiii cum vrea iar eu vreau varianta naturala si cu asta basta. Nu mi s-a intamplat in ultima vreme sa se mai ia careva de mine pe tema asta. Din fericire sunt si oameni care vad in actul asta ceva firesc. Am tot citit pe net in ultima vreme de closet nursing, niciodata n-o sa ma dscund cand ii dau sa suga copilului meu. A si am citit si eu interviul acela. Suna plauzibil intarcarea dar scoasa din context e ciudata. Zicea ca inainte de a se gati mancarea si descoperi agricultura nu prea exista hrana potrivita pentru copilul mic; oricum de mii de ani perioada de alaptat s-a redus considerabil, mai ales ca si mamele concep mai des decat scrie in specificatiile originale - ma rog e un cerc vicios aici. Probabil se dorea doar contracararea suspiciunii asteia bolnavicioase asupra alaptatului copilului mic.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
300 spune:
Anamona, ma bucur sa te citesc. Sa ai grija de tine sa nu intre oboseala in oase pana se rezolva. Si baga discutia aia mai repede, esti si tu om, cat o poti duce asa? Scumpa Thea cu bbrrrm brrrm!
Claudinna foarte istet Razvan. Cum de iti aduci aminte atata joculete pentru ei? Eu parca am un val peste amintirile astea, rar imi mai iese cate ceva de acolo.
Si noi am observat ca Nda e cam greu de dus cu presul in ultima vreme, si invata o gramada de lucruri noi, mici dar ce viata frumoasa ne fac cu ele.
Nocom,
.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
dyanira spune:
Neata!!!
LA MULTI ANI BOBOCEILOR CU NUME DE MATEI!!!SI UN LA MULTI ANI SPECIAL PT MATEI DE NOCOM!!!! 
Dar acum spuneti-mi ceva e sarbatoare cu rosu in calendar ca eu am pus deja la spalat!!!

Ah si apropo de asta sunt un car de nervi

Andrei mi-a invartit de butonul de programe de la masina si a inceput aia sa stoarca hainele care nu erau spalate si cand am vrut sa mai pun odata imi dadea eroare

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR