Bobocei de sept-oct 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, apropo de "alaptat - pina cind?", vreau de mult sa va spun ca imi creste inima cind va aud ca inca alaptati. Sint mindra de voi, si ma bucur ca la noi pe forum sint atitea mamici cu capul pe umeri. Am regretele mele ca n-am reusit si eu s-o fac ca lumea, dar acum asta nu mai conteaza. Inca o data, va felicit!

Dya, unde vreti sa va mutati? V-ati propus o zona? Eu am multi prieteni arhitecti in Timisoara, si doi care lucreaza in primarie la urbanism si as putea sa-ti dau ceva sfaturi, dupa ce vorbesc cu ei. De exemplu, stiu ca Dumbravita e varza, din multe puncte de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

am vesti de la Roxana (CD), nu chiar bune.. Mikul a fost in spital, azi au iesit, fac injectii de 2 ori pe zi.. prin urmare, mami e in butoi...
da' bb2 are 6 saptamani!

va pupa pe toate si va multumeste ca v-ati gandit la ea si la Mik! intra ea cand poate si ne mai da vesti. sper sa fie bune, de data asta...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Cosmy, , aici sunt! pe baricade (a se citi forum), ca tati nu vine acasa pana pe la 22.00 si eu ma tot intreb cum le fac baie hunilor... baia ca baia, aia merge impreuna, da' masajul si imbracatul de dupa... nu mai tine nene, fug de pe masa de infasat intr-o fractiune de secunda, nu mai pot singura... si soacra e la serviciu... hm... grea dilema...

laura, uff, oare de la ce-o fi? inteleg ca analizele sunt bune, ce Dumnezeu... of, sanatate multa, multa!!

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Matei de AlexaM

Lumi offf ce vesti de la CD tinem pumnii sa scape repede Mikul si sa fie bine

Alaptat am ajuns sa fiu indiferenta la comentariile si intrebarile de genul "Pana cand o mai alaptezi?" eu zic "pana se marita" la fel i-am raspuns si doctoritei care se pare ca nu ma mai sustine, bine o spun cu zambetul pe buze si chiar nu ma mai oftic cum faceam inainte, incercam sa conving pe toata lumea ca e benefic, cata placere imi face.. noi mamele stim cel mai bine ce inseamna sa alaptezi si sunt foarte mandara ca inca pot sa o alaptez

Mi-am gasit rimelul ascuns de matza mea era intr-o cutie in debara, cutia era inchisa, l-a varat prin gaura de la maner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Lumi draga un buchet mare de pentru tine. Daca nu are cine sa te ajute la baita, spala-i pe rand, un hun te asista pana ce e gata celalalt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Lumi draga un buchet mare de pentru tine. Daca nu are cine sa te ajute la baita, spala-i pe rand, un hun te asista pana ce e gata celalalt

Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

da, asta e solutia, numai ca nu stiu cat rezista celalalt hun in tarc, in timp ce-l spal pe primul... om vedea.

edit: nu se poate asistenta la baie. urla din toti rarunchii ca vrea si el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

De sf.Matei tuturor boboceilor si fratiorilor lor care se sarbatoresc azi!

Anamona, buna ideea cu preotul!Si ma bucur ca e si mai bine ca inainte!S-a acomodat repede Thea cu noua bona?

mami de Alexa,David e bine.E bine cu buni.A inceput sa manance bine, e foarte comunicativ si vesel (sau mi se pare mie asa ca am mai multa rabdare cu el).Acum savurez si eu cu adevarat momentele petrecute cu el...stiu ca suna urat, dar asa e

Dya, si noi am luat portita ca sa separam macar bucataria de restul.Deci nu are acces la cosul de gunoi, oale sau altele asemenea decat daca il las eu deliberat sa intre sa stea cu mine daca gatesc si nu are cu cine sa stea.

La brad...eu am constatat cu stupoare ca globurile sunt de plastic?!Adica arata ca cele pe care le aveam in copilarie, stralucesc, dar daca le dau de parchet nu se sparg neam....pana la urma imi convine asa.Si brad si eu ma gandeam daca sa luam unul mai mic si sa il cataram pe undeva..dar ma gandesc ca o sa fie atractia fructului oprit si mai tare o sa il starneasca.Asa ca probabil o sa luam unul de dimensiune medie ca pana acum si mai vedem..

Ange, speram si eu sa renovati altele...adica mie cu renovatul bucatariei nu imi suna decat sa am cadru minunat ca sa gatesc si nu ma prea atrage ideea

Laura, dictari??!!Oho..progresati.Mi-ai trezit amintiri frumoase
Apropo...m-am amuzat in clasa a 7a parca la o dictare la engleza.Si profu' ne tot dicta si tot zicea 'comma' (evident, sa stim unde sa punem virgula).Si aveam un coleg care saracu' nu prea avea treaba cu engleza, dar care toata dictarea scrisese si el cum apucase...inclusiv 'cauma' (literar

Roxana(CD), multa sanatate Mikului!

Lumi,ma crezi ca eu niciodata nu i-am facut baie lui David singura...cum o fi sa fac baita la doi?Hm..asta ar fi o dilema!
Oricum inca o data ai toate felicitarile mele

Eu cred ca dau 'startul' la bb2 prin primavara-vara.Si sa ma ajute Dumnezeu sa fie ca la David ca tare norocoasa as fi!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

CD felicitari pentru BB2 si muulta sanatate Mik-ului. SI cu asta ai rezolvat si dilema intoarcerii la serviciu.
Lumi iti zic eu cu ai mei de varste diferite merge baia de odata, de asta esti tu eroina, MAMICA ANULUI. Eu ii lasam rapid nespalati.
Nausica la BB2 ma tin de tine sa reusesti cu alaptatul. Asa a fost si la mine si uite ca sunt "ca tziganii" imi ridica bluza si imi cere tzatza. Iti zic las pe mine de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara!
La multi ani Matei de Alexa!
La multi ani Matei de Nocom!

eu nu am securizat decat prize, in rest l-am lasat sa faca ce vrea: scoate oale, cratiti (s-a dus dreaq tot emailul), trage sertare scoate din ele, l-am lasat pe principiul : sa se plictiseasca, daca-i interzic o sa i se para mai incitant. Am avut dreptate, s-a plictisit de ele si acum cauta alte senzatii tari: se catara. Pe masa de cafea din sufragerie, pe biblioteca, pe fotolii canapea si pat deja este parfum.... pe unde poate. Asta nush cum o sa mai gestionez Plus ca vaneaza lucruri puse sus: Fereasca Sfantul sa lasi ceva pe masa, pe margini, sau pe pervaz, calorifere trage tot: pahare, farfurii, ghivece de flori, se inalta pe varfuri si agata. Oricum, faza cea mai tare este cand l-am prins in patru labe pe masa, incercand sa se aseze in fund (de fapt tati l-a prins, era sub supravegherea lui si omul se dusese un pic la baie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.M-am gandit sa trec si io pe-aci ca am si io un bebelic de oct.Daca se poate numi bebelic.Nu stiu copii vostri daca is cuminti sau nu dar asta mic nu trece un minutel sa nu faca cate ceva.Se baga peste tot vrea sa faca tot ce facem noi si nu sta singur nici o sec.
A si sa nu uit e nascut pe 18 oct BURGALASSI SEBASTIAN se numeste

Mergi la inceput