Bobocei de sept-oct 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Roxana va si sper sa treceti cat mai repede de toate relele

Lumi nu stiu,tot zic ca de la maselutze,da asa m-am saturat de apa de orez si de mancare de regim

Oana super tare asta.Succes cu bb2 si sa fie la fel de cuminte ca David

Laureta merge cu gaza la radiografie ,are tot temperatura 39.4... sa fie bine

Ange

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

aaaa, am uitat, Vlad lumineaza L-am tuns la chelie, este asa dulce L-a tuns tati cu masina, cand a auzit bazait isi acoperea nasul, cu toate ca nu l-am aspirat decat doua reprize, cred ca aramas cu sechele Dupa ce-am terminat, l-am dus la oglinda si a tras un boceeeet, mama mama. La juma' de ora s-a dus cu tati si s-a pupat in oglinda, i-a picat fisa ca-i el. Oricum pare mult mai matur asa bec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am primit acum un mesaj ca o fosta colega de-a mea de la Budapesta a nascut un baietel de 59 cm si 5130 gr. Si asta pe cale naturala... si cica l-a nascut usor...Elsa avea greutatea asta pe la 2 luni jumate, iar ea nu a fost o pispirica la nastere.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

am primit acum un mesaj ca o fosta colega de-a mea de la Budapesta a nascut un baietel de 59 cm si 5130 gr. Si asta pe cale naturala... si cica l-a nascut usor...Elsa avea greutatea asta pe la 2 luni jumate, iar ea nu a fost o pispirica la nastere.

Sa-i traiasca si sa fie sanatosi! Ea se simte bine? Moama, ce urias!!!!

(cati cm are epiziotomia? brrrrr!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ma bucur ca v-au placut pozicile noastre

Am uitat ce era mai important CD felicitari !!!! Ma bucur enorm pentru voi, Milkul o sa aiba o surioara!!!!

Si sanatate multa Milkului !!!Imi pare rau ca ati ajuns la spital

Feli e tare VladutBaga o poza cu cheliuta

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Sa-i traiasca si sa fie sanatosi! Ea se simte bine? Moama, ce urias!!!!

(cati cm are epiziotomia? brrrrr!)

exact la asta m-am gindit si eu cind am primit mesajul ca a nascut pe cale naturala, eu crezind ca a fost cezariana la un astfel de gabarit.

Mergi la inceput

Eu va apreciez si va stimez pe toate care inca alaptati, sincer! Insa, le apreciez la fel de tare si pe cele care nu alpteaza! Cu riscul de a crea polemici pe aici (am verificat, nu sintem pe pagina 13, dar asta e un subect tareeeeeee delicat), nu cred ca dragostea unei mame fata de pruncul ei sta numai in alaptat. Pe bune ca am senzatia citeodata ca sintem in doua tabere, cele care alapteaza si restul. Poate ma insel. Eu, una, nu ma simt deloc mai prejos ca nu am reusit sa o alaptez mai mult timp pe Elsa. Am mici remuscari, ce-i drept, dar nu cred ca dragostea mea fata de ea ar fi stat numai in asta. Sper sa-mi iasa la urmatorul bebe, si daca n-o sa-mi iasa, asta e, nu o sa fie un capat de lume. Gata, am zis-o! Aruncati cu rosii sau cu ce vreti voi, primesc de toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nu pot sa dau vina pe copil cu tastatura ....am fost eu ameita si mi-a scapat sticla , iar in incercarea de a nu o varsa , am strans-o bine ...va dati seama ca am aruncat jet de cola pe tot biroul...tastatura , monitor, boxe , telefon...
Vad ca si-a revenit tastatura Cam scartaie, dar merge

Piolica sa ii traiasca !!!! Moaaaama ce gigant

Roxi multa sanatate puiului Sa scape repede de injectii

Angelyna

Feli baga poze cu beculetul

camicreata bine ai venit

pentru Laureta si printesa mica
Laura mai iesi fara carut ? Sa inteleg ca era ud pe jos ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Laura mai iesi fara carut ? Sa inteleg ca era ud pe jos ?

Babytza si puiiValentina David

ud rau

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Feli baga poze cu beculetzul

camicreata bine-ai venit

Piolica nici eu n-am alaptat si regret ca n-am avut cine sa traga de mine,am renuntat prea usor si imi pare rau...nu cred ca se masoara dragostea fata de copil prin asta.Le admir pe fetele care au alaptat si alapteaza.Iar tu nu cred ca vei primi rosii ptr. ca nu ai jignit pe nimeni asa cum nu cred ca suntem impartite in 2 tabere.

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput