Bobocei de sept-oct 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita2008 spune:
gata, m-am riscat, am facut-o si a iesit bine! am facut baie hunilor, amandorura in acelasi timp, ca n-am vrut sa-mi planga unul singurel in tarc... va arat maine ce a iesit
!
miruna
, iti multumesc!
oana, succes la bb2!
laureta
, sa fie totul bine, Doamne ajuta!
piolica
, nu suntem in 2 tabere.... sigur ca nu doar in alaptat sta dragostea unei mame fata de puiul ei, sigur ca nu doar asa se creeaza acea relatie speciala intre copil si mama, sigur ca se poate si fara, nu in lipsa unor motive bine intemeiate si/sau medicale insa... si pe mine ma incearca muulte sentimente pentru ca nu i-am alaptat pe huni, cele mai multe de remuscare si vina... dar sper sa-mi iau revansa la bb3!
va doresc o noapte linistita!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
tzitziri spune:
Piolica, mie nu mi se pare de data asta ca suntem tabere.
Si cu atat mai putin ca masuram dragostea noastra prin cat/cum am alaptat.
Adica tu stii ca eu am facut niste 'dezvaluiri' pe aici de poate lumea sa creada ca nu imi iubesc copilul daca imi e bine ca ma duc la serviciu,nu?Daca il alaptez nu inseamna ca il iubesc mai mult la fel cum daca am luat hotararea de a ma intoarce la munca nu inseamna ca il iubesc mai putin.
Eu una nu ma recunosc ca 'motiv' de a primi felicitari pentru ca alaptez.Dar recunosc ca alaptez si acum doar datorita fetelor de pe forum (nici nu mai stiu acum nume, dar toate de la noi de la Odisee) care m-au incurajat sa alaptez, care au dat niste sfaturi in perioada aia si la noi a fost bine.
Recunosc ca simt ca suntem 'tabere' pe anumite subiecte, pe anumite simpatii sau antipatii.Dar atat...si dragostea unei mamici nu sta in cat alapteaza
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
felicic76 spune:
piolica: te inteleg
si eu simt la fel ,scriam ca parca simt niste "palmi" pe fatza
ori de cate ori vine vorba despre asta: Vlad nu a mai vrut san. punct. iar eu o sa-l las sa faca ce vrea in viatza asta, sper doar sa-i fiu alaturi si sa reusesc sa-l aduc in punctul unde sa faca numai bine/bune
Cred ca, copilul meu va fi cel mai needucat bobocel, in sensul clasic al cuvantului,(acum face kk la perna
) adica vreau sa-l las sa-si dezvolte personalitatea LUI, nu sa se muleze dupa a mea sau a lui tati. Vreau sa fie EL si deja am niste mostre din asta
.
La al doilea, daca va mai fi, voi proceda altfel, incepand cu tati (de aici pleaca si unele frustari in ceea ce ne priveste ca parteneri, din faptul ca am fost nevoita sa ma intorc la munca imediat dupa ce am intarcat, nu m-a obligat nimeni, am realizat ca asa este mai bine, dar de reprosat ii reprosez
) si terminand cu MINE.
Apropo de tzigani: vine o familie pe strada mea, cu caruta, aduna fiare vechi, vand pepeni vara, au un baiat de 3-4 ani si un baietel de varsta lui Vlad, invariabil copilul acela este la san
. Si ma ...racaie.... Vlad rupe frigiderul, copilul acela tzatza
edit: sunt cu Vlad in brate, s-a dus mesajul.
Ii mai dau lucruri de imbrcat de la Vlad, are multe si-i prisosesc, plus plusuri primite cu care el infunda wc-ul, si tipa mi-a zis: nu-i mai dai tzatza ca esi cucoana tu, nu? Si mie mi-a picat cuconia si banetul in crestetul capului
, ea era in caruta urmandu-si sotul si traind in vreo cocioba, eu eram cucoana muncind si platind rate la casa. Comparatia este efemera acum: poate mi-era mai bine cu mai putin
.
Ignorati si iar ignorati, please!
Ca mai am dou pe suflet care ma rod... si cred ca-mi fac blog![]()
monica_dicut spune:
remember us? ![]()
Ce mai fac fetele?
Noi suntem niste urlatori, plangaciosi cu suspine si sughituri si sunt cu nervii la pamant. Lapte papam jumi-juma ca nu se produce cat trebuie, ca tot se discuta subjectu. Si io cu copchil de 3 luni ma simt aiurea ca nu am lapte cat aveti voi la un an. Recunosc ca mie imi e rusine sa scot biberoanele din dotare in public. Puteti sa aruncati cu rosii dar nu din cauza privirilor din jur ci a mea ca sunt o mare pudica pur si simplu nnu pot...
Va pupicesc si pupicesc si boboceii mari si frumosi.
Piolica, mult succes la bb2 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
dyanira spune:
Laura sigur ca vreau sa ne vedem
De abia astept.
Nausica merci
Noi ne gandeam la Giroc sau Chisoda.Daca poti sa imi dai ceva informatii iti multumesc.Deci zici ca la Dumbravita nu ar fi ok, am mai auzit si eu ceva de genul.
Andrei de 2 zile are crize de personalitate urla cat il tin plamanii daca nu facem ce vrea el problema e ca nu inteleg ce vrea vine ma plezneste ma trage de haine etc.Si urla tare des
Mai sunt bobocei tot asa.
Ah si multumesc pt raspunsurile cu prostioare.Mi-ati dat ceva idei![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira De mult vroiam sa te intreb voi locuiti in afara Bucurestiului?Daca da cum e sa stai intr-un sat??Faci mult pana in oras? Scuze ca pun atatea intrebari dar noi ne gandim sa ne mutam n afara Timisoarei la o casa dar ar cam fi vreo 8 km pana in oras si cer acum pareri si sfaturi... |
da, eu locuiesc la tara :) e minunat din punct de vedere al aerului pe care il respiram, peisajul e mirific, am padure visavi de casa. thea are o curte mare la dispozitie plus spatiu larg in casa.
pe drum noi facem foarte mult pana in oras, dar nu din cauza distantei ci a traficului infernal din bucuresti. nu cred ca sunt aceleasi probleme in Timisoara.
le: cosmy
merci, daca nu ziceai nici ca observam :)
Muuh spune:
Dragostea de mama nu are nimic cu alaptatul, ar insemna sa ma neg eu pe mine ca mama a lui Alexei crezand asa ceva. Cat despre impartitul in doua tabere, sigur ca ne imparte la fel cum face si nasterea prin cezariana/naturala dar dupa mine asta nu inseamna ca ne si desparte. Pentru mine doua tabere, cu experiente diferite pot coexista pasnic nu trebuie sa se si razboiasca. Eu cred ca noi cele care alaptam nu avem nimic in plus sau in minus fata de cele care nu o fac. Eu am fost si de partea cealalta si pot sa va asigur ca o tzatza in gura copilului nu ma face nici mai mama nici mai demna de aprecieri.
laureta multa sanatate micutei, va tin pumnii sa scapati repede.
Avem vreun bobocel suspect de varicela? Parca asa am retinut.
c.valy spune:
ne mai primiti?
am lipsit atata timp sa ne fie rusine
noi suntem bine,sanatosi multumim lui D-zeu,am trecu si noi pragul de 8kg,o mare reusita pentru noi,ne place sa mergem din ce in ce mai mult pacat ca timpul asta nu ne prea permite iesitul afara
,inca nu mergem singurel ne este frica,vorbim din ce in ce mai mult inca nu cu directie vb la general(mama,tata,dii,titi..etc)la capitolul mancare tot asa si asa stam
Luca Danielaici
cu mine
c.valy spune:
de recuperat nici o sansa
,o sa intru mai des de acuma sper sa imi permita timpul nu ca as avea prea multe de facut eu dar Luca ma extenuiaza
Luca Daniel
cu mine