Pepenasi de iulie - august 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biribu

haideti fetele la birfa, uite si Tecky vrea

Raaalu de-a mea esti ... eu credeam ca nu a citit nimeni....

Capri
uelcom bac si da, sunt ff frumoase poazele !

Profa care morti bre?? despre creatii literare nu se vorbeste ase

Moni uite ce este: pina nu experimentezi o soacra ca a mea,nu ai nici un drept sa te plingi pe aici pe un forum public. clar??

adunarea, unde-s gagicile alea?? mada 1 si 2, sunu, vicky, anka, ana_a, unde sunteti madamelor??

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

deci nu mi s-a parut. a fost cu intentie...deci miroase a destrabalare..hmmmm ..daca stau sa ma gandesc...miroase bine...ca s anu zic altfel. sa o sun pe nebuna de SOR-MIA sao ytrezesc si sa ii zic ca iar va luati de mine????Bine ca acu s-a lamurit cine e capul rautatilor. captele rautatilor, pardon.mame denaturate...ce sa mai....

MONI buni si doi baieti.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

CAPRI mi-au placut foarte mult pozele cu Ilincu.

Noi suntem bine si facem muuulteeee prostioare ca toti pepenasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!
Noi am avut musafiri in weekend asa ca am fost ocupati la maxim.
MONA, mie nu mi se pare ca ar avea ceva la ochi.si chiar asa daca oftalmologul spune ca e ok ,de ce te mai stresezi?
DIARUX, da va distrati voi acolo,nu gluma!Stiu ca nu-i amuzant da ai povestit asa de frumos ca m-am stricat de ras de a zis barbata-meu ca-s nebuna
CAMY, daca lui Flavius nu-i place in patut,totusi ce te retine sa-l iei in pat cu voi?Langa tine se simte si el mai in siguranta mai ales ca il alaptezi.Cand a inceput Alexandra sa nu mai vrea in patut(pe la doua luni) ma tot chinuiam noaptea plangea o luam ,o alaptam ,iar o puneam la ea in patut,iar se trezea plangand si tot asa.Pana am realizat ca ma chinuiam si eu, o chinuiam si pe ea ,asa ca am luat-o cu mine in pat si cu asta basta.
CAPRIOARA, absolut superbe pozele,iar Ilincu cu siguranta un viitor fotomodel .Cu intarcatul te inteleg perfect,dar deh odata si-odata trebuia facuta si asta nu?

La capitolul nazdravanii si noi stam biiiiine de tot:
-se catara ca o maimuta pe absolut orice-masa, scaun,pat,mobila,calorifer,cada,wc etc
-arunca diverse obiecte in wc,in sacul de gunoi si in cuva d ela masina de spalat
-roade mobila cu dintii,musca din pat si nu se lasa pana nu ramane cu o bucata de material in gura
-tranteste jucarii,sau alte obiecte pe jos,de preferat p gresie ca sa fie zgomotul mai mare
-linge varul dupa pereti,e obsedata de tot ce tine d eelectricitate:cabluri, prize etc
-nu stie sa mearga incet,stie doar sa alerge si invariabil sfarseste cu botu-n asfalt
Si lista ramane deschisa.Oricum desi uneori ma umplu de nervi ,pe de alta parte toate aceste momente au farmecul lor si reprezinta o etapa din viata copilului meu

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Asaaa
Seara asta m-am delectat cu poze ca nu mai intrasem demult:

Dulceatza cu ochi ca cerul de Scumpi
Ochioasa de Gally
Cumintelul de David si fratiorul lui, febletzea mea
Cretzulinul Luca
Finutzul de Nicholas si slabatura de mama-sa
Codrin (nu vad nici eu nimic in neregula cu ochii copilului) si Cris si mami(care ar trebui sa zimbeasca mai mult cu asa baieti reusiti)
Eleganta de Alexandra de Vio
Fluturashul de Ioana
Clara cea fotogenica
Bogdanutz cel blondutz
Bucalatele de Mada
Pictorita de Sofi
Regina cu ai ei supusi
Nick de Morcoveatza pregatit de Halloween
Dracushorul de Maria si sexoasa de maica-sa (pe unde umbla??)
Andrei Sorin de Cata si a lui freza
Pupacioasa de Sara
Gemanutzele de Alexateo
Aidel cu manana ( la noi tot asa o cheama)
Albastrica de Adina Maria ( si mami are niste ochii…)
Matei - alta frumusete blonda
Miruna cea mincatoare de salam ( si zlaba de mami)
Alex cel motzat de ELLA
Irinuca si Gabi (cam rarutz prin bostana frumoaselor)

cam atita timp am avut
pup toti pepenoii

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Pica1

Mobriq

Fabian (de paqurschimag}

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Fetelor, dati-mi si mie o idee cum sa reusesc sa dorm mai mult, ca eu daca sunt trezita nu mai adorm la loc sub nici o forma. Si chiar daca Aida doarme bustean, eu de multe ori nu reusesc sa dorm mai mult de 4 ore pe noapte si sunt cheauna

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

PICA Sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita! Si sa ramai mereu la fel de relaxata si de senina, ca tare bine ii pica unei stresate ca mine sa te citeasca

BIRI, tzzzz, tzzz, cum ai crezut tu ca nu te-a citit nimeni?Ia arunca mata un ochisor chiar pe prima pagina din capitol sa vezi cum am sarit eu ca un vultur pe aluzia la Profei... Cat despre soacre, pai ce, te-ai plans tu vreodata? Eu nu tin minte... Asa ca nu stiu cu ce ma compar

DIDI, cand afli un remediu pentru readormit dupa ce te scoala copilul noaptea sa mi-l spui si mie, ca si eu stau cate o ora jumate cu ochii in tavan dupa ce ma scoala Luca Iar de obicei cand adorm la loc tocmai bine se trezeste el.

Auziti, legat tot de lampa de veghe, mi-am amintit discutia, parca spuneati ca lampa asta http://www.ikea.ro/ro/Produse/110/4882/Corpuri_iluminat_pentru_camera_copilului/SP%C3%96KA.htm e buna? Adica nu lumineaza nici prea tare dar nici nu-ti rupi gatul?

Monica, mami de Luca Andrei si 12+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Moni, 1 -2 ore pana adorm la loc ar fi ok, problema e ca de multe ori nu mai reusesc sa adorm DELOC, adica mi s-a intamplat si sa ma trezesc la ora 2 noaptea si gata somnul pe noaptea respectiva...
La mine cred ca e mai patologic, daca pot sa spun asa. Nici cand eram mica nu dormeam prea mult, nu a reusit nimeni sa ma culce la pranz

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Pica
Monica
Fabian de Magda

unul din avantajele sarcinii...starea de somnolenta...cred ca nu am mai suferit de insomnii de vreo 2 ani( ba mint, al incepututl sarcinii am avut o sapt )

Moni, deci si tu te pregatesti sa fii soacra mare de 2 ori.

La capitolul nazdravanii,Mihaita mi-a venit ieri plin de pamant de flori din cap pana in picioare..Majoritatea ghivecelor sunt intre etaje , puse frumos...ieri am uitat sa inchid portita si , lui Mihaita atat i-a trebuit..marea lui dragoste, sa scoata pamantul din ghivece

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 14+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CRISTINA, din pacate la mine starea de somnolenta nu se aplica, adica degeaba sunt moarta de oboseala cand ma scol noaptea pt. Luca, tot nu pot sa adorm si pace decat dupa vreo ora jumate, dar nici fresh nu sunt, cum e mai rau. Inca nu ma pregatesc sa fiu soacra mare de 2 ori, ca totusi doctorita a zis ca e numai o banuiala cu mari sanse de eroare, iar eu comparand data ovulatiei cu data cand banuiesc ca a fost conceptia eram aproape sigura ca e fata, dar na, acum Dumnezeu le randuieste cum vrea el, important e sa fie sanatos.

Monica, mami de Luca Andrei si 12+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput