Pepenasi de iulie - august 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 4
maitreyi spune:
capri sunt superbe! recunosc ca imi plac cel mai mult dintre toate pozele pe care le-am vazut facute de sotul tau. ultima e
si ce mult s-a schimbat ilinca 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Ralu79 spune:
Ola!
Ooka- cum esti?
Capri- pozele sunt superbe. Mie mi-au placut tare mult
Biri- ma fac ca nu am citit replica ta cu inundatia lu' copilu' lu' Profa![]()

Mai ce nazdravani aveti voi! Miruna nu e chiar asa nazdravana (probabil se gandeste ca una dintre noi trebuie sa fie si responsabila). Nu se catara (nici nu prea are pe ce sincera sa fiu) si chiar avem intr-un loc insirate pe jos tot felul de lighene si cratitze (a se citi obiecte de decoratiuni interioare) dar nu mai e tentata de ele. Bine, recupereaza ea la alte capitole, dar cataratoare nu e
Sau poate nu inca. Om vedea.
Pupicei tuturor si o seara faina
struluta spune:
Caprioara: sunt minunate pozele, iar Ilincuta e o super scumpa si finuta
Mult succes in continuare.
Moni_or: spune-mi te rog de unde ai luat pireurile de fructe, ca eu nu dau de ele
diarux spune:
ia uite, domle, pe RALUCOVICI o mananca ....limba. ce dezgropi mortii bre? lasa-i acolo. ai innebunit?abia se calmase isteria. mai mai mai....
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
Ralu79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux ia uite, domle, pe RALUCOVICI o mananca ....limba. ce dezgropi mortii bre? lasa-i acolo. ai innebunit?abia se calmase isteria. mai mai mai.... mami Ruxandra, in plina forma pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan![]() poezici pentru mamici si pepenasi![]() www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ![]() Andrei Tudor- minunea noastra -The Story ![]() ...inseamna ca infinitul si-a gasit limite ii zarisem grimasa zvarcolindu-se-n catuse de fier aripile sunt inutile acum chiar si cenusa... Poezicile de un an ...incep AICI SA-L AJUTAM PE MIHAITA! |
Da' nu dezgrop nimic, parol! Am zis eu ceva? Tocmai ca am zis ca ignor. Asa ca...

moni_or spune:
Salutare!
Mda, m-am mai linistit si eu cand am citit ce fac altii... Pe mine la Luca din tot ce face cel mai tare ma enerveaza comportamentul de catzel, ma musca toata ziua, de cap, de fata, de maini, de picioare, alaltaieri asa m-a muscat de mana ca mi-a dat sangele pe sub piele, cred ca mi-a spart un capilar, mai am inca semn
Si ma mai enerveaza ca izbeste si arunca cu toate jucariile de pamant, de masa de mobila, mi=e sa nu sparga vreo vitrina ceva, daca nu-s atenta le izbeste si de mine. El in timpul asta e foarte bine dispus, rade si e extrem de multumit de faptele lui, nu e din cauza de nervi. Cand il cert se uita la mine cu niste ochi de caprioara dar pe o ureche ii intra si pe alta ii iese.
CAPRI, e superba Ilinca, si ce par lung are!!!
STRULU, eu pireurile le-am gasit cand in Cora cand in Tesco din Debrecen. Alea sunt mari, spre exemplu am intrat si intr-un Tesco din Beretyuljfalu (sau cum ii zice), care e mai aproape de Oradea, dar Tesco ala e mult mai mic si acolo n-am gasit.
Fetele din Bucuresti, am o mare rugaminte la voi. Cine are drum prin Ikea candva, n-ar putea sa-mi ia si mie o lampa de veghe pt. copii si sa mi-o trimita prin posta? Parca s-a mai vorbit aici despre asta, nu-mi recomandati si un model pe care il aveti si e bun? Nu vreau sa fie nici reflector, sa nu-l deranjeze pe copil la dormit, dar nici sa-mi rup gatul cand intru noaptea la Luca in camera. Multumesc mult de tot!
Eu am fost azi la noua ginecoloaga (m-am enervat rau pe cel vechi si l-am schimbat), care mi s-a parut o scumpa si jumatate, mi-a facut si eco de 12 sapt., totul pare bine, a zis ca are o banuiala ca ar fi tot baietel, insa ma mai lasa sa sper la fata pana la urmatoarea intalnire, ca acum e prea devreme pentru un verdict clar. Oricum, imi doream eu mult fata, dar acum am un motiv f. intemeiat sa ma bucur si daca e baiat: soacra atata ar vrea sa avem o fetita, cred ca ne-ar sta pe cap mereu, in schimb tot ii zice la sot ca vai, ce ne facem daca o sa avem 2 baieti, ca o sa se bata tot timpul si o sa fie f. greu cu ei. Daca e tot baiat cred ca nu mai calca pe aici
ceea ce pe mine nu m-ar deranja catusi de putin.
Monica, mami de
Luca Andrei si
12+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Tecky spune:
Caprioara foarte frumoase toate fotografiile.Ilinca este din ce in ce mai frumoasa.
Fetelor dar ce e cu linistea asta pe forum?.....Vreau 

truli-luli spune:
Fetelor rasuflu si eu usurata cand vad ca nu e (numai) al meu defect
Vad ca sunt multi nazdravani printre pepenasi.
Capri cred ca iti este greu cu intarcatul. Ai parca un gol in suflet dar o sa treaca atunci cand o vezi ca ii merge bine. Un
si o imbratisare pentru tine mamico.
Fotografiile sunt superbe dar cu asa model nici nu e de mirare. Nu stiu cum e pt voi dar pt mine e o surpriza de fiecare data cand vad cum se schimba pepenasii nostri, trec de la mutrita de bebe la cea de copilas mare. Iar Ilinca e o domnisoara superba
poze Ana si Victor
varsta Anei
Biribu spune:
haideti fetele la birfa, uite si Tecky vrea ![]()
Raaalu de-a mea esti
... eu credeam ca nu a citit nimeni....
Capri uelcom bac si da, sunt ff frumoase poazele
!
Profa care morti bre?? despre creatii literare nu se vorbeste ase ![]()
Moni uite ce este: pina nu experimentezi o soacra ca a mea,nu ai nici un drept sa te plingi pe aici pe un forum public. clar??
adunarea, unde-s gagicile alea?? mada 1 si 2, sunu, vicky, anka, ana_a, unde sunteti madamelor??
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)

de